@M.Vehbi
İşte böyle bir yanıt yazma da ikili konuşmaya döndürüp konu başlığından uzaklaşmayalım diye söylemiştim ama olmadı...
"O soruyu ne olarak anladın?" diye sormadım o yüzden.
Kaldı ki en azından sen soruyu yanlış anlamış dahi olsan bir cevap yazma inceliği göstermişsin bunda özür...
Bunu bir polemiğe çevirmeyelim...
Bu sitede "M.Vehbi" arkadaşımızdan başka kimse yok mu?
Sorumu tekrarlıyorum...
Grafik Tasarımcı sertifikası vermek için düzenlenecek bir sınava girer misiniz? Neden?
@M.Vehbi
@M.Vehbi
Çelişkiden bahsetmiştiniz bir yazınızda sanırım?
Bir atasözü de benden... Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?
Katılmam ama sonuna dek, desteklerim diyeceksiniz sanırım...
Zaten tamamını okudum... Sorularımı biraz daha açayim o zaman...
Bu sınavı kim yapacak... Almaya da olmadığımıza ve Loncalar da kapandığına göre şu an Grafikerlere bu payeyi tek sınavda vere bilecek ehil bir kurum var mı Türkiye de?
Bu sınava, "siz" katılır mısınız? daki "siz" den kasıt Vehbi...
Ebatları bunun için sormuştum, bana da afişin oranından ayaklı bir afiş gibi gelmişti. Ebatlar büyük olduğu için, uzaktan bakan birinin dikkatini çekeceği(Bol kırmızı) yakından da rahatça inceleyebileceğini düşünüyorum. Benimde ilgimi önce zemindeki robot çekti, çizimi size mi ait merak ettim...
Slogan "Gücü Hisset" ama, sloganı destekleyici bir anlatım göremedim açıkçası... Zemini zıt bir renk seçse idiniz daha hoş olurdu sanırım... Son basılan halini de görmek isterim mümkünse... Kutu nun bıçak izi tasarımıda mı size ait?
Faruk Bey in bahsettiği sınav oldu diyelim...
Benim aklıma ilk olarak, "Peki kim yapacak bu sınavı?" sorusu geldi açıkçası.
İkinci olarak da, "Kim katılır acaba? Ben katılır mıyım?" soruları geldi...
Arkadaşlar, "Siz katılır mıydınız? Neden?"
16X16 bir icon yapıyoruz ve ana dizine upload ediyoruz. index e de yukarıdaki meta satırını ekliyoruz... Doğru mu anlamışım?
Not: Freeware bir icon programı önerebilirseniz sevinirim
Bu konuyu merak ediyordum, çok teşekkür ederim...
Biraz daha açabilir misiniz?
32x32 ebatlarındaki gif dosyasından sonrasında???
direkt favicon adı ile kaydettiğimiz dosyayı, isim değiştir diyip
favicon.gif ten favicon.ico ya mı çeviriyoruz bir program kullanmadan...
"sitenin bize verdiği dosya"...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.