Arama sonuçları

1. Burak Güzey

word den resmi photoshop a aktarma

Photoshop u açtığınızda 300DPI ve kullanacağınız ebatta olduğuna dikkat edin... Sonra yapıştırın, yapışan resim, istediğiniz ebatlarda yapışıyor ve büyüteçle baktığınızda çözünürlüğü iyi ise baskıda kullanabilirsiniz demektir; ama çok düşük olasılıktır...
  2. Burak Güzey

Rengarenk Zeminler

Paylaşımınız için teşekkürler...
  3. Burak Güzey

nereye gidiyorum

Bir fotoğraftan yola çıkarak mı çizdiniz yoksa, böyle bir çocuk yok mu? Her 2 halde de çok başarılı...
  4. Burak Güzey

Başka Bir Model Denemesi(Tahtrevalli Çizim)

Hakan Bey siz beni zorla 3D Max e başlattıracaksınız bu gidişle... :D
  5. Burak Güzey

İstanbul için yaptığım tanıtım afişi

@kriptonik Sanırım Paris liler de Eyfel kulesinden sıkılmıştır... :D Bence afişte açık renkler kullanmanız hoş. Fotoğrafın alt kısmında(içte) bir gölge var o neyin gölgesi? Diğer ufak tefek yanlışlarınızı da arkadaşlar söylemiş...
  6. Burak Güzey

İstanbul 4 nolu FSHM Dosya no: 2008/113

Levent Bey i tanımıyorum, bahsi geçen "Piyer Lermit" adlı şahsında kim olduğunu anlamış değilim.(sadece bu forum da da bulunan bir kimse olduğunu sanıyorum)... Levent Bey in bu konuyu kitleterek daha fazla polemik yaratılmamasını istemesini de anlıyorum... Bu süreçte bayağı yıpranmış sanırım, o...
  7. Burak Güzey

Güneş Fırtınası 2012'De..

Güneş patlamaları zaten her zaman gerçekleşmekte... Bu patlamalar güneş in dünyaya bakan tarafında olduğun da ve yeterince büyük ise, dünyaya etki etme olasılığı da vardır... Ama Dünyanın sahip olduğu manyetik alan güneş patlamaları sonucunda Dünyamıza gelen yüklü parçacıkların içeri girmesine...
  8. Burak Güzey

Başka Bir PS Ve Max Ortak Çalışmam(Çizim)

"Ayın 15 inde golf turnuvası var", afişin verdiği mesaj bu... Sade ve güzel... Bence çim vb arka plan anlaşılırlığı azaltır...
  9. Burak Güzey

BASKI ve 800tl !

Baskı makinesinde nasıl bir hata olmuş ve niye o şekilde basılmış, yanlış basılan bir iş sonucunda müşterinizin ne yapmasını bekliyordunuz... Telif haklarına ve emeğe(buna kendi emeğiniz de dahildir) saygı lütfen...
  10. Burak Güzey

100+ National Geographic Wallpapers

Paylaşım için teşekkürler... Ben en çok çöldeki deve gölgelerini sevdim, süper fotoğraf...
  11. Burak Güzey

Tasarımlık Su Efektleri

water.rar dosyasından 4 tane(1,7,8,9) psd yi çıkartamıyor... :(
  12. Burak Güzey

Karışık Backgroundlar

Paylaşım için teşekkürler...
  13. Burak Güzey

Köfte Kutusu

"Köfteyi benim söylediğim gibi pişirirseniz daha iyi olur dersem bana ne dersiniz?" diye bir sorun müşterinize... Olumsuz bir yanıt verecektir, sizde ona "O zaman bırakın da kutuyu benim istediğim gibi yapalım, sonuçta bu işte uzman olan benim." diyip şansınızı deneyin bence...
  14. Burak Güzey

Karışık Vektörler 225 Adet

:( rapid hata veriyor 7 gün sonra silinecekmiş...
  15. Burak Güzey

Bir Yaşlı Grafikerden ANILAR

@Bircan Subaşı Bu sonuca nasıl vardığınızı ben de çok merak ettim... (Düzgün/Doğru)Mesleki eğitim almamız lazım; Birlik olmamız lazım; Yanlış işlerin altına, sadece geçim derdi adına imza atmamamız lazım... gibi sonuçlar çıkartabildim ben...
  16. Burak Güzey

Sizce hangi Kutu, yardım eder misiniz?

Arkasından gelen pasa havada vuruyor... Bakınız gelişine vurmak... :D
  17. Burak Güzey

Sizce hangi Kutu, yardım eder misiniz?

Kutunun son hali bu oldu:::: Sizlerden bir tavsiye gelmez ise, baskıya bu şekilde gönderilecek... Fikirlerini benimle paylaşan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim...
  18. Burak Güzey

Çikolata 100 HQ IMAGE + dekupeli ! RS

Bana rejimi bozdurdunuz... :D
  19. Burak Güzey

Cilt temizleme tekniği

Paylaşım için teşekkürler
  20. Burak Güzey

Cube Mental-Ray

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim... Niyeti bozdum bozucam... :D Böyle güzel çalışmalar gördükçe hepten bozasım geliyor... Anladığım kadarı ile 3dMx ile başlamak en mantıklısı gibi duruyor...
Yukarı Alt