Arama sonuçları

1. Burak Güzey

Resim şişirmek nedir??

jpg olarak koyarmısınız buraya lütfen. Ayrıca PS da ayrılayerlerde mi ya da farklı spot renk kanallarında mı ona da bakıp yazar mısınız buraya lütfen...
  2. Burak Güzey

TANGO 3S AFİŞ Çalışmam

Sizde müşterinize nasıl dans edileceğini öğretin bence... Bakalım sizi dinleyecek mi?
  3. Burak Güzey

Resim şişirmek nedir??

"Resim şişirmek" terimi , kesilecek olan bir işin baskısının, kesilecek olan kısımdan daha büyük yapılması anlamında kullanılr genelde (ofsette). Örneğin 15cm çapında kırmızı bir daire basılıp o ebatta kesilecek diyelim, siz daireyi 16cm çapında kırmızı yaparsınız böylece 15cm lik daire...
  4. Burak Güzey

Eurovision Değerlendirme

Eurovizyon hep böyle idi ve hep böyle olacak... Çok önemsemeye gerek yok bence... Türkiye yi illaki şarkı ve dansla mı temsil etmek gerekir, başka platformlarda 1. olalım... Kaldı ki Sertap ERENER 1. oldu da ne oldu? O zaten Sertap ERENER di ve öyle kaldı, artık global bir dünyada yaşıyoruz...
  5. Burak Güzey

Harika Vektörler!!!

Emeğinize sağlık. Çok teşekkürler...
  6. Burak Güzey

Karışık Vektörler 012

Hepsi süper emeğinize sağlık...
  7. Burak Güzey

Texture Templates

Paylaşım için teşekkürler
  8. Burak Güzey

Türkiye Microsoft'un yeni üssü oluyor

Adamcağız Bir Köprü altında tezgahtan tüm Microsoft ürünlerini kaç TL den alınabileceğini bilse kriz geçirir haerhalde...
  9. Burak Güzey

Dicital Man

1 ler ve o ları biraz daha küçük kullansanız ve, turuncu yerine yeşil rengi seçseniz daha uygun olur... Bir de öyle deneyip koyabilirseniz buraya karşılaştırma açısından iyi olur bence...
  10. Burak Güzey

seminer davetiyesi

Bence yıldız ve spiralleri çıkartın. 2 dilde yazın ya da arkadaki adresi yazarken ve okul armasında da ingilizce kullanın tamamı İngilizce olsun...
  11. Burak Güzey

tek kırım mönü çalışması

İç kısımda solda kalan ufak fotolar lensli alana ortalama olsa daha iyi olur bence... Diğer tarafta ortalanmış zaten. Yazıların okunurluğu için ise 1 -1 çıkış alıp bakmanızı öneririm. Zeminle oynamak yerine yazı rengi, font değişimi ya da kontür ile iş çözülür belki...
  12. Burak Güzey

Çim yazı efekti

Paylaşım için teşekkürler...
  13. Burak Güzey

Fikir ve kanaat açıklamaya zorlama hakkında

@leventelpen Bu sitede takip ettiğim kadarı ile (sizin 22 Nisan daki mesajınızdan öncesi), kurulmak istenilen birlik sadece bundan ibaret değildi. Kaldıki bu tarz bir telif hakkı için kolayca dava açılabilir zaten, sırf bunun için bir birlik kurmaya ne hacet... Ayrıca sitede benim okuduğum, bir...
  14. Burak Güzey

@leventelpen Bir ben varım herhalde... :( Böyle bir konuda, çok daha katılım olmasını beklerdim... Sırf benim için zahmetlere girip eski yaraları açmaya luzum yok...
  15. Burak Güzey

@Melih Yongacı Arka planda önceden yaşananları 2 taraftanda öğrenmeyi isterim doğrusu... Resmin tamamını görelim... Resmin görünen kısmı için zaten yorumumu yapmıştım(o yorumumda da; diğer taraftan da olayı dinlemek istediğimi ifade etmiştim zaten), tüm tabloyu gördüğümde belki yorumum...
  16. Burak Güzey

@leventelpen Evet durumu görüyorum ama ne yazık ki anlamlandıramıyorum... - Bir Birlik kurulmak isteniyor... (Güzel, buraya kadar problem yok. Böyle bir ihtiyaç olduğu tespit edilmiş gerekli adımlar atılmaya başlanmış) - İşler hızlanıyor, deneme amaçlı bir Forum bile kuruluyor...(Bu da güzel...
  17. Burak Güzey

@leventelpen Tabiki bir zorumluluk yoktur... Zaten böyle bir şey ancak gönüllülük esasına dayalı olmalıdır.(Aynı zamanda belirli bir bilgi birikimi gerektirmez mi?) Ben siz yazmak zorundaydınız, zaten çok basit bir iş, bu iş zaten sizin vazifeniz demiyorum...(Böyle bir zorlamayı düşünemem bile)...
  18. Burak Güzey

Levent Bey, "10'uncu madde "i" bendi altına meslek birliğinin ihtiyacı olan istenilen maddeler..." demişsiniz... Aynı amaç için yola çıkmış, böyle bir birlik yolunda hareket eden kimselerinde "ihtiyacı olan" şeyler aynı değil midir? Bu durumda, "bu TÜZÜK zaten başkası tarafından Grafikerler...
  19. Burak Güzey

Sayın Levent Bey, Ben hukukçu değilim, zaten burası da "hukukcular.org" değil... Kilitlenen konunuzu da İnan Yılmaz bey in açtığı konuyu da okudum... Kafamda bazı soru işaretleri oluştu, yanıt alabilirsem çok sevineceğim... Sizin söylediğinize göre, Bir Grafikerler Birliği kurulacaktı ve siz...
  20. Burak Güzey

"Aklını Kullan!" Yeni 3DMax Ve PS Ortak Çalışma

@Dilek Doğrusöz 1 idik 2 olduk... Yoksa siz 3D Max in adamımısınız? 3D ye Kattığınız kişi başına mı para alıyorsunuz? :D
Yukarı Alt