Arama sonuçları

1. Burak Güzey

Cube Mental-Ray

2 Boyutlu çizimlerden 3 boyutluya geçsem mi diye düşünmüyor değilim... Eğer niyeti bozar isem hangi programdan başlamamı tavsiye edersiniz?
  2. Burak Güzey

Cube Mental-Ray

PS de yapılan bir çalışmaya 3D max de bu tarz gölgelendirme yapmak ve(veya) 3 boyutlu görünüm kazandırmak mümkün müdür?
  3. Burak Güzey

Sizce hangi Kutu, yardım eder misiniz?

@piraye oğuz Yorumunuz için teşekkürler... @Süleyman Köklü Adamın sağ elinden bahsediyorsunuz sanırım... Aslında bir fotoğraftan çalıştım adamı::: Öncesi:::::::::::::. Sonrası::::::::: :::::::::::::::::: Sağ eli bu şekil hoş durmadı diye, yumruk şekline getirdim...
  4. Burak Güzey

@Süleyman Köklü Futbolcudaki tuhaflığın ne olduğunu söyleyebilirseniz düzeltmeye çalışayim...
  5. Burak Güzey

2 numaranın renklerinde değişiklik yaptım:::: 4 Numara ::::::::::::::::::::::::::..
  6. Burak Güzey

Çocuk kitabı çalışmam;

Çok renkli bir çalışma olmuş... Gerçi bu çalışmayı RGB de yapmışsınız, CMYK ya döndürüldüğünde renk kaybı olacaktır, bu kadar canlı olmayacaktır baskı. Ayrıca "It touch your toes." değil "Touch your toes." olması gerekiyor sanırım
  7. Burak Güzey

Merhabalar Bir Konuda Yardımızını İstiyeceğim

Kaç sayfa, ebatları ne, basılacak mı sadece çıkış mı alacaksınız, renkli mi, renksiz mi? Bu konularda biraz daha ayrıntı verseniz belki bir yardım eden bulabilirsiniz. Ayrıca Gazete yazı ağırlıklıdır ve PS de çalışmak çok sağlıklı olmaz, vektörel bir programı tercih etmenizi tavsiye ederim...
  8. Burak Güzey

Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

Uyyyaaanıııınnnn...
  9. Burak Güzey

Calligraphy Font Coleksiyonu

Emeğinize sağlık
  10. Burak Güzey

Gülümser Varol ve ruzgaryeli20 arkadaşlarımıza teşekkür ederim... 1 adet bir numaramız oldu... :)
  11. Burak Güzey

@Süleyman Köklü Eski basım kutular bitti ve eski bıçakta biraz problem vardı, bıçak izi değişeceğinden, yeniden film almak gerekecek... "Hazır değişmişken farklı bir çalışma yapalım" dendi :D Bu arada 2. renkten kastınız sarı çizgiler mi? Arkadaki futbolcu nasıl duruyor onu bir fotoğraftan...
  12. Burak Güzey

Gelecek Hakında bir Manipulasyon

Güzel bir çalışma; "Come prepared" yerine "Hazırlanıp gel" yazarsanız daha etkili olur kanısındayım... Mesajı yabancılara değil kendimze versek daha iyi bence... Bir tek köpeği çözemedim, sanki kompozisyonda fazla gibi duruyor bence...
  13. Burak Güzey

Bir Yaşlı Grafikerden ANILAR

Barisow arkadaşım, biz işimize karışan müşteriye karşıyız diye bir durum yok, bunu bir netleştirmek lazım bence... Afınıza sığınarak, sizn verdiiniz örnekten gitmek istiyorum... Müşterinizin sizin tasarımınızı beğenmemesinin 2 sebebi olabilir: 1- Grafikten anlamıyordur, ama yıllardır o tarz...
  14. Burak Güzey

Hımm... Peki neden 2 numara?
  15. Burak Güzey

Bir Yaşlı Grafikerden ANILAR

Ben eski bir üyeyim ama, bu başlık altındaki yazınızı şimdi fark ettim... Duvardan farkımız olması adına; İnşaallah denize geri atılan yıldızlardan biride ben olurum düşüncesi ile; ben de nacizane fikrimi belirtmek isterim... Konu başlığı içerisinde "ANILAR" ibaresi geçmesinden ötürü, ilk...
  16. Burak Güzey

Hayali poster çalışması

@Kemal Durgun Tamam o zaman ona benzin yeter... :D
  17. Burak Güzey

1 Nisan'a dikkat edin

@Doğukan Tümke Siz şanslıymışınız, ama sizin kadar şanslı olmayan insanlar var ne yazık ki... Bu bir şehir efsanesi değil, bilgisayarın hardware ine zarar verebilen virüsler bile var... Bunları yapanlar konusu ise ap ayrı bir konu... Hacker likte sebep yoktur, onlara göre yapabiliyor olmaları...
  18. Burak Güzey

Hayali poster çalışması

Arkayı bence de renklendirin... yazı bence bu sade hali ile iyi ama arkaplan renklenince bir kontör ya da efekt isteyebilir... Sol taraf İST. da sağ tarafı tam çıkaramadım ama Amerika da sanırım... Baya zorlu bir yarış olacak sanırım, okyanusu araba ile aşmak zordur keza... :)
  19. Burak Güzey

Fatih Bey ve Oğuz Bey e de teşekkür ederim... 2 numara 4 sıfır önde gibi... :)
  20. Burak Güzey

semtimiz.com logo çalışması

@Yasemin ERDEMİR Anımsatmak ne kelime... :D
Yukarı Alt