Tekstil firması mı, teknoloji ile alakalı bir firma mı? Firma Logo su en azından o firmaile ilgili daha net bir bilgi verse daha iyi olurdu bence... Ya da "T" cetveli ve kareli bir sayfa göz önüne alındığında teknik çizim ile mi alakalı firma? Kullandığın daireler çok sık gibi duruyor, her...
Bilgisayarcı kartı ile Hawk Trans ı çok beğendim. Birisinde fotoğraflar çok iyi kullanılmış boğmuyor, diğerinde ise sadelik çok dengeli boş gibi durmuyor.
İsimleri biraz daha küçük punto ile yazarsan daha iyi olur bence. Kartların genelinde büyük punto kullanmışın.
Fotoğraflar çok hoş... Özellikle teneke kutuya sarılmış film e bayıldım... Tüm resimler renksiz ama"Senaryo" daki kalem renkli sadece bu da uyumsuzluk yaratmış biraz bence... Renksiz bir fotoğrafta bir objeyi renkli kullanarak ona dikkat çekmek hoş bence de ama, hepsinde aynı efekt olmayınca...
Bahar Mevsimi Baz alınarak tasarlanmış bir çalışma sanırım... Tek bir ürün ya da çalışma yapılan firmanın kurumsal kimliği olmadığından. Bu tarz bir çalışma yapılmış gibi geldi bana... Amaca uygun basit bir tasarı olmuş bu durumda... Emine Hanım belki de Matbaa ya gidecek halini değil...
resminizi rgb den cmyk ya çevirin verdiğiniz mavi renk değişecektir... Bu kadar canlı bir mavi için ekstra bastırtmanız gerekli, 2 renk ekstra ile bu kart basılır ama taşıklara dikkat..
Kullandığın bazı Casperler vektörel bazısı da resim... 2 si yan yana hoş olmamış bence, yan yana durduklarında sırıtıyor... Ben sizin yerinizde olsam vektörel olan çizimi kullanır diğerini es geçerdim, çünkü fotoğraflarda zaten Cafe nin dışındaki 3 Boyutlu Casper Maketi görünüyor...
Bence siyah lıkları kaldır. 90 derece çevir alt kısma al, bir kaş tane çoğalt, opositeleri ile oynayarak birbirleri ile kesişecek şekilde yerleştir. (Hatta her birinin genişliğini veya yüksekliğini farklı yap)... Bir de öyle dene yapraklarda yanarsa yansın... :D
Kaldır bence yaprakları...
@ASİL_KURT
Elinize C,M,Y,K bir skala alın ve Photoshop unuzu açtıktan sonra bu 4 renkte kareler yapın ve elinizdeki skala ile karşılaştırın... Aşağı yukarı bir fikir verecektir. Renk ayarlarınızı ona göre düzeltin ve bir daha değiştirmeyin.
Daha sağlıklısı daha önce basılan bir işi açıp...
Paylaşım için teşekkürler... Çok yararlı bilgiler... Bence grafikle uğraşan arkadaşkar, yaptıkları işleri Bastıracaklar ise az da olsa baskı makinalarını tanımalılar...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.