Arama sonuçları

1. Burak Güzey

illustrator - mascot çizimi

Ayrıntılar çok hoş olmuş...( Gözler, ağız, dil...vb) Ama suratta kullandığınız degrade renklerini birbirine yakın seçerseniz bence daha iyi olur... Arı sarı bir dalgıç başlığı giymiş gibi duruyor...
  2. Burak Güzey

ambalaj tasarımı

Kutuda salça yerine 2 adet konserve kutu içerisinde sunuluyormuş gibi bir kampanya şeklinde sunsa idiniz daha gerçekçi olabilirdi bence... Ayrıca Taşıkları yapmamışsınız. Bir de domateslerin gölgeleri için zemin degradesini tersine çevirmek yerine, siyah a lens vererek yapsaydınız daha iyi...
  3. Burak Güzey

Bi zahmet yorumlayın - eleştirin

Karışık Tasarımları severim... Ama bu bir otel ve logosunu peçetelerine bastırtmak istedi nasıl bir manzara çıkar sizce... Tramla verilen tüm ayrıntılar yok olup gidecek... Ayrıca ismin ön planda olması gerektiği konusunda ben de arkadaşlara katılıyorum...
  4. Burak Güzey

Konser Afiş Psd

Emeğinize sağlık..
  5. Burak Güzey

Dolu Fon :)

Emeğinize sağlık
  6. Burak Güzey

970 adet hayvan clipartı

Link Çalışmıyor "Error This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. This limit is reached. To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the...
  7. Burak Güzey

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

Şu an çoğunluğun grubundayım ama zaman ne gösterir bilinmez... :D
  8. Burak Güzey

Elmayı küp şekline getirmek ( resimli anlatım )

Emeğinize sağlık... Paylaşım için teşekkürler.
  9. Burak Güzey

vakit geçmek bilmeyince sonuç bu oluyor

Bir tek evin etrafına verdiğiniz feather gözümü rahatsız etti... 18 resim sayamadım bu arada :D Bir de gök yüzü o kadar koyu iken deniz fazla açık renk kalmış...
  10. Burak Güzey

İlk Kez Tasarlayacağım

Bir de monitörünüzde gördüğünüz renk ile baskıda çıkacak olan renkler aynı olmayacaktır. Örneğin photoshop unuz açıkken contrastını değiştirdiğinizi düşünün monitörünüzün, renk değişecektir ama çalışmanızdaki renk değerleri aynı kalır. O yüzden ekranınızda gördüğünüz işle baskıda çıkan arasında...
  11. Burak Güzey

hangi meslekteniz

Üretici bir Oyuncak Firmasında "Grafik Tasarım" yapmaktayım... (Ofset,Web, serigraf)
  12. Burak Güzey

Freehand'de çalışma yaparken rahat çalışma tekniği

CTRL+Shift+H aynı anda bastığınızda Hide(gizle) yapar, F12 si çalışmayanlar bir de böyle denesin...
  13. Burak Güzey

L.M.T. Montaj Şirketi kartvizit antetli

Avatarınızda kullndığınız Puzzle efektini bu firmanın logosu için de kullansa idiniz hoş olurdu bence...(Puzzle den ala montaj mı var :D) Ayrıca yazılar kesime çok yakın ve logo biraz daha küçük kullanılabilirdi bence... Ayrıca kartların arkası için düşündüğünüz düşük tramlı logoyu A4 ede...
  14. Burak Güzey

Yaptığım Bir Afiş Çalışması

@Burak Hüseyin Photoshop un ilacını yapmışlar... :D Siz söyleyene kadar fotoğraflara dikkatli bakmamıştım... Grafiker yakalar...:cool:
  15. Burak Güzey

Kuaför Reklamı

Damatlık giyen bir bey resmi olsa idi daha hoş olurdu... Ortadaki bayanın gözünde bir oynama var mı? Açısı biraz garibime gitti. Ama hoş olmuş, emeğine sağlık...
  16. Burak Güzey

Yaptığım Bir Afiş Çalışması

Bence amaca yönelik, hoş renkler kullanılmış ürünü kolayca anlatan güzel bir çalışma... Kafa karıştırmıyor ve çok da sade değil...
  17. Burak Güzey

web site templeyti

RGB olmadığı için görünmüyor olabilir...
  18. Burak Güzey

beyzade logo örnekleri sizce hangisi

Bence 5 ama Ahçının kolundaki morluk iyi olmamış, orayı beyaza döndürün, çünkü diğer kolun kıvrım yeri beyaz...
  19. Burak Güzey

benden bir kampanya afişi daha :)

"Makel in kazandıran seçenekleri" yazısında "Makel" kırmızı logo şeklinde ve de yazı da mor un tramı yerine sarı olsa idi daha hoş olurdu bence... Üst kısımdaki Puzzle parçalarına da biraz kabartma efekti fena da olmazdı sanırım... Bir de, neden "Puzzle" ürünle pek bağdaştıramadım açıkçası...
Yukarı Alt