Arama sonuçları

1. Burak Güzey

EKO66 | Broşür

Ekoloji, çevre, yeşil bir dünya... Bu şekilde düşünüldüğüne fondaki desenler anlamsız olmuyor. Renk seçimi ve font seçimide iyi yapılmış, başarılı bir çalışma bence... Ayrıca sunumu da çok iyi olmuş... Emeğinize sağlık...
  2. Burak Güzey

fikirlerinize ihtiyacım war

kağıdı 2 ye bölün 1.kısımda Boş bir manzara ve "ÖNCESİ" yazsın, 2. kısımda görüntü kirliliği olan bir fotoğraf koyun ve "SONRASI" yazın... Altada "Hangisini Tercih Edersiniz? / GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE HAYIR! (vb...)" yazın mesela...
  3. Burak Güzey

en güzel masaüstü?

Azicik kalabalik olabilir... :D
  4. Burak Güzey

ilk Logom - Bakarmısınız

"Paylaşımda" yazısı üstte ve aşağıdan yukarı olsa, "Özgürlük" yazısı aşağıda ve yukarıdan aşağı olsa daha kolay okunur bence...
  5. Burak Güzey

grafikerler.org için ufak nacizne bir çalışma

Eskizim o kadar mı kötü... :( Kimse yorum bile yapmadı bu kadar zaman...
  6. Burak Güzey

Selamlar..

@Emine Güler Dileğinize ben de katılıyorum, hoş geldiniz...
  7. Burak Güzey

mask pro 3.0 + mask pro 4.12

İndirilemiyor ne yazık ki... 10 kişilik limit dolmuş
  8. Burak Güzey

Tasarımcı mısın? O Zaman Bunları Bileceksin!

Belki o programlarla ilgili bir kitap ya da düzenli başka bir yayın çevirisi yapılacaktır. Bir dili bilmek her konudaki teknik terimlerin bilinmesini gerektirmez. Bence Pınar Hanım ın yaptığı işe saygı göstererek böyle bir arayış içine girmesi çok güzel...
  9. Burak Güzey

Broşür Çalışması Yorumlarınızı bekliyorum

5. Sayfadaki yoğurtları sayfaya ortalayın bence, 6. sayfada alt kısımda kaşarların açık halini kullanmışınız, diğer sayfalarda öyle bir kullanım yok, bence o fotoğrafı o şekilde kullanmayın. Birde zemin rengini beyaz olarak seçmişiniz ürünlerin kapları da beyaz, ürünü öne çıkarıcı farklı bir...
  10. Burak Güzey

100 adet eps backgrounds

Paylaşımınız için Teşekkür ederim...
  11. Burak Güzey

ilk broşürüm :)

2. çalışma daha iyi, ama daha eksikleri var(son hali deme bence henüz)... Bir kelimeyi bölerken hece hece bölmek gerekir unutma, bir harfi üstte bırakıp aşağıya devam etmek yanlış olur... Yazıların ve başlıkların birbirine ortalı değil... Bir de sola yaslı değilde 2 tarafada yaslayarak dene yazı...
  12. Burak Güzey

Dergi kapağı çalışmam

Adam ın kafasında biraz mavilik kalmış gibi(düşük çöz olduğu için olabilir değilse dekupajını biraz daha iyi yapmak gerekli demektir). Öndeki yazıları madem sağa hizalı yapacaktınız, text olarakta sağa yaslasanız daha iyi olurdu sanki... En alttaki yazıları aynı hizada yapsa idiniz daha hoş...
  13. Burak Güzey

Filistine oy verin.. Lütfen

Duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim...
  14. Burak Güzey

Mac mi? Pc mi?

İş için MAC ev için PC, ama ne yazık ki fiyattan dolayı iştede PC :(
  15. Burak Güzey

Logo dizayn

Yolun başındaki biri için gayet başarılı... Uyarıları dikkate aldığın taktirde çok daha iyi işler çıkarabilirsin...
  16. Burak Güzey

Overprint nedir ? Neye yarar?

Ayrıca genelde Freehand ile yazı yazarken, ilk olarak siyah renkli olarak yazılır ise Overprint özelliği otomatik olarak verilir Freehand tarafından... Ama sonra rengi değiştirdiğinizde Overprint özelliği seçili kalır... Dikkat edin... Overprinti kaldırmayı unutmayın...
  17. Burak Güzey

ambalaj tasarımı

@Dilek Doğrusöz Okunmamasını boyut olarak demiyorum... Barkod makinasının barkodu okuması anlamında kullanmıştım... Barkod kullanırken çok serbest davranamıyoruz ne yazık ki... :D
Yukarı Alt