Arama sonuçları

1. Admin

Yeşim Taşı Kurumsal Kimlik Yarışması- Süre uzatılmıştır.

Merhaba, 700 TL Ödüllü Yeşim Taşı (Termal Hotel&SPA Merkezi) kurumsal kimlik ve logo Yarışmasına katılım süresi, Firma yetkililerin talebi üzerine 5 gün daha uzatılmıştır. Bu durumda son katılım zamanı 31 Ekim 2010 tarih saat 24.00'a kadardır. Yarışma şartlarına aşağıdaki konu...
  2. Admin

Eğitim Şart Konulu Afiş Yarışması Sonuçları

Merhaba; Her ay forum içi olarak düzenlediğimiz ve geçtiğimiz Eylül ayı için belirlediğimiz ''Eğitim Şart '' konulu Afiş yarışmamız sonuçlanmıştır. Yarışmaya gösterilen yüksek ilgiden dolayı sayın üyelerimize teşekkür ederiz. Yarışma Sonuçları : Toplam 14 puan derece ile üyemiz Ahmet...
  3. Admin

Corel' de açık kenarlı çizimlerin içini renklendirme

Hazırladığınız ve bundan sonra hazırlayacağınız dersler için teşekkür ederim.
  4. Admin

Yarışma: Küresel Isınma

''Küresel Isınma'' Konulu Afiş ve Slogan Yarışması Küresel Isınma nedir : İnsanlar tarafından atmosfere salınan gazların sera etkisi yaratması sonucunda dünya yüzeyinde sıcaklığın artmasına küresel ısınma denir. Bu olay son 50 yıldır iyice saptanabilir duruma gelmiş ve önem...
  5. Admin

Eğitim Şart 2 / air_rose

Merhaba sanki bütünlük açısından zihindeki kompozisyonu biraz daha derleyip toplamak gerekiyor
  6. Admin

İzlenimcilik / Empresyonizm

Merhaba sayın Uyar derslerinizi vaktim elverdiğince takip ediyorum verdiğiniz bilgiler gerçekten teknik bağlamda çok önemli ve kalıcı bu önemli bilgilerin devamınıda diliyorum ve size puan veriyorum iyi günler..
  7. Admin

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

merhaba ben linkleri kontrol ettim fakat herhangi bir sorun göremedim tekrar denemenizi öneririm iyi günler..
  8. Admin

Blue wind - Logo & Afiş çalışması Yarışma Sonuçları

Merhaba, Her ay forum içi olarak düzenlediğimiz ve geçtiğimiz Ağustos ayı için belirlediğimiz Blue wind - Logo & Afiş konulu yarışmamız sonuçlanmıştır. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde ramazan bayramı vardı. Bayram tatili ve çok değerli jüri üyelerimizin tatilde olması ve yoğun işleri...
  9. Admin

D&P Burjum Yarışması Sonuçları.

Temmuz Ayı DP Burjum yarışması'nın birincisi jüri üyelerimizden aldığı 16 puanla Kirli kedi adlı üyemiz tarafından tasarlanan 2. çalışması oldu kendisini tebrik ederiz. İkinci seçilen Afiş tasarımı, toplam 14 puanla Erkan Nehir'in 1. çalışması oldu kendisini tebrik ederiz. Üçüncü...
  10. Admin

Fotolia ve VS magazinden tasarımcılara süper kampanya

Yayın Yönetmenliğini Uzm. Özge MARDİ'nin yaptığı; Türkiye'nin ilk Görsel İletişim Sanatları Dergisi VS MAGAZİN'in 12. sayısı yayınlandı. Bu sayıda konsept tasarımını yenileyen VS Magazin, ayrıca harika bir kampanya ile okurlarının karşısında. Dünya Stock İmaj devlerinden Fotolia ile birlikte 3...
  11. Admin

Haziran Ayı Beach Life Yarışması Sonuçları

Haziran Ayı Beach Life yarışması'nın birincisi jüri üyelerimizden aldığı 15 puanla Selma Akgümüş adlı üyemiz tarafından tasarlanan çalışması oldu kendisini tebrik ederiz. İkinci seçilen kapak tasarımı, toplam 12 puanla qbrrra1991'in 2. çalışması oldu kendisini tebrik ederiz...
  12. Admin

Trafik Konulu AfişTrafik Konulu Afiş ve Slogan Yarışmas ve Slogan Yarışması Sonuçları

Merhaba Sayın Amonyum Nitrat; “bu sıralar yarışma birincilikleri hep "genel sorumlu"lara gidiyor.. güzel bi tesadüf.. (üzerine hemen atlayacaklar için not: bunlar tenkit değil, tespit!) tabii doğal olarak bir grafikerler sitesini yönetenler, o işte "en iyiler" olmak durumunda.. tebrikler..”...
  13. Admin

Trafik Konulu AfişTrafik Konulu Afiş ve Slogan Yarışmas ve Slogan Yarışması Sonuçları

Trafik Konulu Afiş ve Slogan Yarışması Sonuçları Geçtiğimiz Mayıs ayı itibarıyle Grafikerler.Org Trafik Konulu Afiş ve Slogan Yarışması değerli jüri üyelerimizin değerlendirmeleri ile sonuçlanmıştır. Toplam 18 puan ile, Hasan GÜNER'in ilk çalışması 1ci olmuştur. Tebrikler. Jüri...
  14. Admin

Özkan Atik Kurumsal Logo Yarışması Sonuçları.

Merhaba değerli Grafikerler.Org üyeleri. Öncelikle bütün iştirakçilere teşekkürlerimizi derinden sunuyoruz, aldığım bilgiye göre jürimiz seçiminde gerçekten çok kararsız kalmış ve neticede 3 çalışma seçip,sıralayıp tekrar bize açıklamamız için yollamışlar Şimdi jürinin bize sıralayarak...
  15. Admin

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması Sonuçları

Evet arkadaşlar grafikerler.org baskılı t-shirtleri satın alabileceksiniz. T-shirt isteyen kullanıcılarımız, Ömer Bey'e özel mesaj atarak sipariş verebilir detayları yine kendisinden öğrenebilirler. Teşekkürler.
  16. Admin

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması Sonuçları

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması Sonuçları Geçtiğimiz Nisan ayı itibarıyle Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması değerli jüri üyelerimizin değerlendirmeleri ile sonuçlanmıştır. Birinci seçilen çalışma PEA arkadaşımızın 3 nolu çalışması olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz...
  17. Admin

Trafik Konulu Afiş ve Slogan Yarışması

Trafik Konulu Afiş ve Slogan Yarışması Amaç: Ülkemizde ve Dünya'da her yıl binlerce insan trafik kazaları yüzünden hayatını kaybetmekte, sakat kalmakta ve mal kaybı olmaktadır.Trafik sorunlarını çözümlemek amacıyla bir çok Avrupa ülkesi aralarında anlaşarak bir konsey kurdu. Bu konseye...
  18. Admin

Grafikerler.org'u destekleyen üyelerimizin web siteleri

Desteğinizden ötürü teşekkürlerimizi sunarız Emine hanım.
  19. Admin

İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz Burak bey.
  20. Admin

Sitemizin logosunu sitesine ekleyerek bize destek veren Seyit Ali Başer'e teşekkürlerimizi sunarız. Site adresi: http://www.seyitalibaser.com/ Sitemize link veren üyelerimiz hangi siteye eklediklerini bu başlıklatında mesaj yazarak belirtirlerse seviniriz. Saygılarımızla.
Yukarı Alt