Merhaba değerli arkadaşlar.
Yine biz yine bir başka eğitim setimiz.
Yine aynı sebeple karşınızdayız, yorulmuyoruz bıkmıyoruz, hiç üşenmiyoruz, karşılık beklemiyoruz, verilmeyeni veriyoruz,söylenmeyenleri söylüyoruz,yapılmayanları yapıyoruz,bilinmeyen gizleri açığa çıkarıyoruz.
Grafiker olana da...
Ekim ayı konusu Özel Lalezar Koleji / Kurumsal Kimlik Tasarımı (Logotype) ve Gazete İlanı tasarım yarışmasının birincisi toplam 16 puanla TARIK tarafından tasarlanan Tarık AKSU_Lalezar Koleji_Logo Type + Gazete İlanı oldu. Tebrikler!
İkinci tasarım toplam 15 puanla Hasan Güner...
Müşteri : SUNGURLUOĞLU HOLDİNG
Marka : EGADAP (Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama)
Proje : Logotype - Marka bilinirliği
Hedeflerimiz:
Gayrimenkul sektörü içerisinde rekabetin çokluğu ve sektörün girmiş olduğu pazarlama
sıkıntılarına çözüm olabilmek adına "emlak" sektöründe...
Merhaba
Nihayet Photoshop Dijital Endüstri 2009 Eğitim Setimiz de yine yepyeni ve kaliteli bilgilerle dolu içeriğiyle siz değerli üyelerimizin kullanımına ücretsiz bir şekilde sunulmuştur.
Yine bu eğitim setimizle birçok yeni bilgi edinecek, Photoshop deneyimlerinize yenilerini ekleyerek...
@angela
Her hangi bir ürün, kuruluş, firma veya işletmenin, sözcük şeklinde yazılması ve harflerin tipografik olarak bir araya getirilmesi sonucu logo typeler ortaya çıkarılır. Logo type'nin sözlük anlamı bu veya buna yakın bir açıklamadan ibarettir. Bu çalışmanın amblem ve simge özelliği...
Merhaba değerli Grafikerler.Org ailesi.
Bildiğiniz üzere eğitim setlerimiz nihayet çıktı ve son sürat paylaşılmaya devam ediyor.
Yalnız Grafikerler.Org bununla da yetinmedi.
Ne mi yaptı?
Doymadı...
Yeni bir görsel eğitim daha hazırlattı.
"Bukadar çabuk mu?" Dediğinizi duyar gibiyiz.
Evet bukadar...
Merhabalar değerli Grafikerler.org üyeleri;
Daha önce duyurular bölümünde bahsettiğimiz gün geldi ve artık bu HİÇBİR YERDE BULUNMAYAN dersleri "İlk Kez Burada" siz değerli üyelerimize sunuyoruz.
Yanlış okumadınız Eğitim setleri dedik. Çünkü 1 tane değil, ardı ardına tam 3 adet.
Toplam 1,5 GB...
Photoshop, çoğu bilgisayar kullanıcısının da kabul edeceği üzere, dünyanın en ünlü imaj editörüdür. Yazılımın üreticisi Adobe firması, geçtiğimiz Cuma günü, iPhone’lara özel ve ücretsiz bir versiyon geliştirdiklerini duyurdu.
Kullanıcılara, alıştıkları yöntemlerden fazla uzaklaşmadan fotoğraf...
CD1:Tasarla-Çiz-Tanıt Çok Yakında Sizlerle.
704MB
CD2:Kaliteli Tekniklerle Etüdler Çok Yakında Sizlerle
280MB
Merhaba Org üyeleri.
Bildiğiniz üzere Grafikerler org hiçbiryerde yapılmayanı yapmış sürekli hiçbiryerde karşılıksız verilmeyen bilgileri sizlere vermeye çalışmıştır.Org, o...
Duydunuz mu?
Grafikerler Org'dan üyelerine tamamen karşılıksız gerçek bir hizmet daha.
Grafikerler Org'un Büyük Photoshop CS3 Eğitim Seti çok yakında tamamen ücretsiz olarak siz değerli üyelere sunulacaktır.
Eğitim Setinin İntrosunu Buradan İnceleyebilirsiniz.
http://vimeo.com/6953379
Bu...
Eylül Ayı konusu Hafizeana Süt Tatlıları Kurumsal Kimlik Tasarım yarışmasının birincisi toplam 16 puanla Şengül Bozkurt tarafından tasarlanan annenizin tatlısı oldu Tebrikler!
İkinci tasarım toplam 15 puanla Osman Özer tarafından tasarlanan Hafizeana sut tatlilari icin LOGO VE TABELA...
GRAFİK TASARIM BRIFI
MÜŞTERİ : Özel Lalezar Koleji
İŞ DİSİPLİNİ : Kurumsal Kimlik Tasarımı (Logotype) ve Gazete İlanı
KONU :
Lalezar Eğitim Kurumları ülkemiz insanlarının eğitim öğretim hizmetine katkıda bulunmak amacı ile kurulmuş bir aile şirketidir. Temel amacımız, Lalezar Koleji...
Dünyaca ünlü Portekizli Graffiti sanatçıları Ram & Mar Eastpak ve Montana-Cans katkılarıyla 17-25 Eylül 2009 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan TAG MY PAK organizasyonuyla çeşitli lokasyonlarda Eastpak çantalarınızı renklendirecek.
Portekiz graffiti sanatçısı Ram 2005...
Görsel İletişim Tasarımı'na yönelik Türkiye'deki teorik bilgiyi ve konuyla ilgili tarihsel süreci bir araya getirmeyi amaçlayan proje, katılımcılarını bekliyor.
Son başvuru tarihi 1 Ekim'e uzatıldı.
Ülkemizde teorik anlamda kaynak bulmakta zorluk çekilen en önemli alanlardan biri de tasarım...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.