Arama sonuçları

1. Admin

Tasarla Çiz Tanıt Seri 2 Nokia Xpress Music 5800

Merhaba değerli arkadaşlar. Yine biz yine bir başka eğitim setimiz. Yine aynı sebeple karşınızdayız, yorulmuyoruz bıkmıyoruz, hiç üşenmiyoruz, karşılık beklemiyoruz, verilmeyeni veriyoruz,söylenmeyenleri söylüyoruz,yapılmayanları yapıyoruz,bilinmeyen gizleri açığa çıkarıyoruz. Grafiker olana da...
  2. Admin

Ekim ayı yarışma sonuçları

Ekim ayı konusu Özel Lalezar Koleji / Kurumsal Kimlik Tasarımı (Logotype) ve Gazete İlanı tasarım yarışmasının birincisi toplam 16 puanla TARIK tarafından tasarlanan Tarık AKSU_Lalezar Koleji_Logo Type + Gazete İlanı oldu. Tebrikler! İkinci tasarım toplam 15 puanla Hasan Güner...
  3. Admin

Yarışma Konusu: EGADAP Logotype-Slogan,Web Reklamı 400px X 800 px -Marka Bilinirliği

Müşteri : SUNGURLUOĞLU HOLDİNG Marka : EGADAP (Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama) Proje : Logotype - Marka bilinirliği Hedeflerimiz: Gayrimenkul sektörü içerisinde rekabetin çokluğu ve sektörün girmiş olduğu pazarlama sıkıntılarına çözüm olabilmek adına "emlak" sektöründe...
  4. Admin

Photoshop Dijital Endüstri Görsel Eğitim seti Yakında Sizlerle

Bu setimiz de yayınlanmıştır.Setimize Buraya Tıklayarak ulaşabilirsiniz.
  5. Admin

Photoshop Dijital Endüstri 2009 Görsel Eğitim Seti Çıktı

Merhaba Nihayet Photoshop Dijital Endüstri 2009 Eğitim Setimiz de yine yepyeni ve kaliteli bilgilerle dolu içeriğiyle siz değerli üyelerimizin kullanımına ücretsiz bir şekilde sunulmuştur. Yine bu eğitim setimizle birçok yeni bilgi edinecek, Photoshop deneyimlerinize yenilerini ekleyerek...
  6. Admin

Cansu UTKULU (Lalezar Koleji Logotype & Gazate İlanı)

@angela Her hangi bir ürün, kuruluş, firma veya işletmenin, sözcük şeklinde yazılması ve harflerin tipografik olarak bir araya getirilmesi sonucu logo typeler ortaya çıkarılır. Logo type'nin sözlük anlamı bu veya buna yakın bir açıklamadan ibarettir. Bu çalışmanın amblem ve simge özelliği...
  7. Admin

Photoshop Dijital Endüstri Görsel Eğitim seti Yakında Sizlerle

Merhaba değerli Grafikerler.Org ailesi. Bildiğiniz üzere eğitim setlerimiz nihayet çıktı ve son sürat paylaşılmaya devam ediyor. Yalnız Grafikerler.Org bununla da yetinmedi. Ne mi yaptı? Doymadı... Yeni bir görsel eğitim daha hazırlattı. "Bukadar çabuk mu?" Dediğinizi duyar gibiyiz. Evet bukadar...
  8. Admin

Orgdan Büyük 2 Hizmet Daha- Yeni Eğitim Setleri Yakında Sizlerle

Eğitim Setlerimiz Yayınlanmıştır. Ulaşmak İçin: Grafikerler Org Eğitim Setleri İçin Tıkla
  9. Admin

Olay! Ücretsiz Grafikerler.Org PS CS3 Eğitim Seti Yakında Sizlerle.

Eğitim Setlerimiz Yayınlanmıştır. Ulaşmak İçin: Grafikerler Org Eğitim Setleri İçin Tıkla
  10. Admin

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

EĞİTİM SETİ:3 Draw In Photoshop CS3 Format:Quicktime Unrar:250MB Açıklama:4 Bölüm 6953379 İntro Videosu:Grafikerler Org Intro on Vimeo Tıkla İndir
  11. Admin

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

EĞİTİM SETİ:2 Artistik Etiketler|Kaliteli Tekniklerle Etüdler Format: Quicktime Unrar: 281MB Açıklama: 5Bölüm Tıkla İndir
  12. Admin

EĞİTİM SETİ:1 Tasarla Çiz Tanıt Format: Quicktime Unrar: 711MB Açıklama: 12 Bölüm + Bonus https://rapidshare.com/files/1775343420/Tasarla_Ciz_Tanit_Grafikerler_Org_Egitim_Seti.rar
  13. Admin

Merhabalar değerli Grafikerler.org üyeleri; Daha önce duyurular bölümünde bahsettiğimiz gün geldi ve artık bu HİÇBİR YERDE BULUNMAYAN dersleri "İlk Kez Burada" siz değerli üyelerimize sunuyoruz. Yanlış okumadınız Eğitim setleri dedik. Çünkü 1 tane değil, ardı ardına tam 3 adet. Toplam 1,5 GB...
  14. Admin

Adobe Photoshop cepte

Photoshop, çoğu bilgisayar kullanıcısının da kabul edeceği üzere, dünyanın en ünlü imaj editörüdür. Yazılımın üreticisi Adobe firması, geçtiğimiz Cuma günü, iPhone’lara özel ve ücretsiz bir versiyon geliştirdiklerini duyurdu. Kullanıcılara, alıştıkları yöntemlerden fazla uzaklaşmadan fotoğraf...
  15. Admin

Orgdan Büyük 2 Hizmet Daha- Yeni Eğitim Setleri Yakında Sizlerle

CD1:Tasarla-Çiz-Tanıt Çok Yakında Sizlerle. 704MB CD2:Kaliteli Tekniklerle Etüdler Çok Yakında Sizlerle 280MB Merhaba Org üyeleri. Bildiğiniz üzere Grafikerler org hiçbiryerde yapılmayanı yapmış sürekli hiçbiryerde karşılıksız verilmeyen bilgileri sizlere vermeye çalışmıştır.Org, o...
  16. Admin

Olay! Ücretsiz Grafikerler.Org PS CS3 Eğitim Seti Yakında Sizlerle.

Duydunuz mu? Grafikerler Org'dan üyelerine tamamen karşılıksız gerçek bir hizmet daha. Grafikerler Org'un Büyük Photoshop CS3 Eğitim Seti çok yakında tamamen ücretsiz olarak siz değerli üyelere sunulacaktır. Eğitim Setinin İntrosunu Buradan İnceleyebilirsiniz. http://vimeo.com/6953379 Bu...
  17. Admin

Eylül ayı yarışma sonuçları

Eylül Ayı konusu Hafizeana Süt Tatlıları Kurumsal Kimlik Tasarım yarışmasının birincisi toplam 16 puanla Şengül Bozkurt tarafından tasarlanan annenizin tatlısı oldu Tebrikler! İkinci tasarım toplam 15 puanla Osman Özer tarafından tasarlanan Hafizeana sut tatlilari icin LOGO VE TABELA...
  18. Admin

Konu: Özel Lalezar Koleji / Kurumsal Kimlik Tasarımı (Logotype) ve Gazete İlanı

GRAFİK TASARIM BRIFI MÜŞTERİ : Özel Lalezar Koleji İŞ DİSİPLİNİ : Kurumsal Kimlik Tasarımı (Logotype) ve Gazete İlanı KONU : Lalezar Eğitim Kurumları ülkemiz insanlarının eğitim öğretim hizmetine katkıda bulunmak amacı ile kurulmuş bir aile şirketidir. Temel amacımız, Lalezar Koleji...
  19. Admin

Graffiti sanatçıları Ram ve Mar İstanbul’da!

Dünyaca ünlü Portekizli Graffiti sanatçıları Ram & Mar Eastpak ve Montana-Cans katkılarıyla 17-25 Eylül 2009 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan TAG MY PAK organizasyonuyla çeşitli lokasyonlarda Eastpak çantalarınızı renklendirecek. Portekiz graffiti sanatçısı Ram 2005...
  20. Admin

Tasarım Yazıları: Başvuru Tarihi Uzatıldı

Görsel İletişim Tasarımı'na yönelik Türkiye'deki teorik bilgiyi ve konuyla ilgili tarihsel süreci bir araya getirmeyi amaçlayan proje, katılımcılarını bekliyor. Son başvuru tarihi 1 Ekim'e uzatıldı. Ülkemizde teorik anlamda kaynak bulmakta zorluk çekilen en önemli alanlardan biri de tasarım...
Yukarı Alt