Merhaba, bu bölümde Grafikerler.org'u sitesinde yayınlanmaya değer nitelikle bir paylaşım platformu olarak gören ve sitemize link veren üyelerimizin web siteleri tanıtılacaktır.
Sitemizin linkini yayınlayarak destek vermek için aşağıdaki kodu sitenize ekleyiniz.
<a...
Müşteri : Özkan ATİK Ltd. Şti.
Grafik tasarım - 700 TL Ödüllü Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması.
Marka : Özkan ATİK
Proje : Kurumsal Kimlik ve Logo Çalışması (Logo, Antetli Kağıt, Zarf, Kartvizit)
Proje hakkında bilgi : Medikal ürünler satis faaliyetinde bulunan firmamiz icin markamizin...
Ödüllü Grafik Tasarım Firma Yarışmaları
Merhaba Arkadaşlar ;
Bilindiği üzere her ay sitemizde yetenek ve becerilerimizi geliştirmek, katılanlara önemli bir referans olabilecek, yeni iş olanaklarına kapı açacak çeşitli alan ve konularda, grafik ve tasarım yarışmaları düzenliyoruz.
Bu...
Yıldız Teknik Üniversitesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden Dr. Ebru SEÇKİN;
aşağıdaki maddelerden oluşan röportajını sitemiz yöneticisi Ömer Yıldız ve yine sitemiz yazarlarından Grafik Tasarımcı ve Kavram Meslek Y.Okulu Grafik Tasarım öğretim görevlisi Faruk Çağla ile...
Mart Ayı Memba Suları Tabela ve Logo yarışması'nın birincisi jüri üyelerimizden aldığı 20 puanla Ahmet ALTUN adlı üyemiz tarafından tasarlanan 1. çalışması oldu kendisini tebrik ederiz.
LOGO
TABELA
İkinci seçilen tasarım, toplam 15 puanla Sagat adlı üyemizin 2. çalışması oldu kendisini...
MÜŞTERİ : Grafikerler.org
KONU: Grafikerler Org T-Shirt tasarım yarışması
HEDEF: T-shirt tasarımında mutlaka grafikerler.org adı geçmeli, dileyen logomuzu da kullanabilir. Yapılan T-shirt tasarımlarının Grafikerler.org'a ait olduğu mutlaka çalışmaya yansıtılmalı. Birinci seçilecek tasarım...
MÜŞTERİ : Emirgan Memba Suları
SLOGAN : Su diyarından...
KONU :
Daha önceden piyasaya sürmüş olduğumuz markalarımızın, gerekli satış ve bayi ağına
ulaşamamış olmasından dolayı, yeni bir markayla, su sektöründe yer alınacaktır.
Hedef kitle: Bayi ağı oluşturma ve doğrudan satış...
TASARIM...
Merhaba Değerli Arkadaşlar.
Şubat ayı yarışmamız hepinizin bildiği gibi forumumuzun yeni logosu olabilecek, istenilen özellikleri, katılımcılara verilen açıklamalardaki nitelikleri en uygun şekilde karşılayan bir logo idi.
Bu yarışma süresince katılımcılarımızdan gelen istekleri...
"Cemal Bey'e açıklama için teşekkür ederiz."
Bilindiği üzere forumumuzda her ay düzenlediğimiz gelenek haline gelen yarışmalardan Ocak Ayı yarışması diğerlerinden farklıydı.
Bu yarışmamızda değerli katılımcılarımızdan Kurumsal çalışmaları istenmişti.
Günler geçti ,her katılımcı değerli alın...
Merhaba arkadaşlar;
Bu ay yarışma konumuzu, üyelerimizden gelen yoğun istek ve talep doğrultusunda, kendi sitemize yeni bir amblem oluşturmak olarak belirledik.
Mevcut tipografimizin yanına oluşturulacak olan amblemimiz için, tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz.
grafikerler. Sabit olup...
Grafik tasarım - Aralık ayı yarışma sonuçları.
Aralık ayı yarışma konusu: Cemy Turbulans Gazete ilanı
Aralık Ayı Tasarım Yarışması'nın birincisi toplam 18 puanla Bilal Erçek tarafından tasarlanan
adlı çalışma oldu. Tebrikler!
İkinci tasarım toplam 16 puanla kamber34 tarafından...
Müşteri :Alpaylar Ltd. Şti
Marka : Alpay Ekmek
Slogan : Sofralardaki eşsiz payımız
Proje : Kurumsal Kimlik ve Logo Çalışması (Logo, Antetli Kağıt, Zarf, Kartvizit)
Proje hakkında bilgi : Ekmek ve unlu mamul uretim ve satis faaliyetinde bulunan firmamiz icin markamizin daha anlamli, dikkat...
Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçı Birlikleri, yenilikçi tasarımlara ve gençlere destek vermeye devam ediyor. Birlik yöneticileri tarafından düzenlenen İhracatçı Birlikleri - 3.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması, bu yıl da değişen ev, ofis ve mutfak - banyoların gelecekteki mobilyalara...
Kasım ayı yarışma konusu EGADAP Logotype-Slogan, Web Reklamı 400 x 800 px - Marka Bilinirliği tasarım yarışmasının birincisi toplam 15 puanla Ferit Solak tarafından tasarlanan Egadap çalışması / Ferit SOLAK oldu. Tebrikler!
İkinci tasarım toplam 13 puanla Sedat Gül tarafından tasarlanan...
01-31 Aralık Briefi
Müşteri : CEMY
Marka : Turbulans
Proje : Yılın son kampanyası gazete ilanı 200mm x 150mm
Hedeflerimiz:
Yılın son ayında, elimizde bulunan otomobillerimizi bitirmek.
Hedef kitlemiz bu güne kadar, markamızla tanışmamış olan, aile grubudur...
Merhaba değerli grafikerler.org üyeleri.
Duyurular kısmında bahsettiğimiz eğitim setlerimizi şu dakikalar itibariyle artık yayımlıyoruz.
Yayımlıyoruz dedik çünkü bu çiçeği burnunda eğitim setini sizlerin ellerine teslim ediyoruz.KARŞILIKSIZ.
Hep demiştik fikirlerimiz orjinal ,hiçbiryerde yok...
Yeni Başlayanlar için.iso setinden bahsediyorum ben ?
tweety sanırım yanılıyorsunuz bizim .iso halinde bir eğitim setimiz mevcut değil,setlerimizin hepsi quick time .
Sanırım siz başka bir firmaya ait ,yalnız bu forumda paylaşılmış bir eğitim setinden bahsediyorsunuz.
Hamit Kürklü
Sorunun...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.