Arama sonuçları

1. BiGG_BoSS

Müzik layout çizimi

hayır hocam cmyk dada çalışır dreamweawer ile cmyk olarak yapabilirsiniz.. Corelde link eklemek deilde dremweawer tercih ederseniz kullanabilirsiniz..
  2. BiGG_BoSS

müzik

Antiloop - Theme Of Antiloop tavsiye ederim techno dinneyen varsa mutlaka indirsin nasıl temin edicem diyen olursa pm atsın link weririm...
  3. BiGG_BoSS

Kendi anlatımım çanta çizimi

Yoo içinide çizersem ben bunu çanta firmasına logo olarak kullanırım...
  4. BiGG_BoSS

LineTurk logosu çizimi

@Shahyn Daha dur bakalım derslere başlamadım ben photoshop derslerine dalıcam bugün yada yarın...
  5. BiGG_BoSS

yardımlarınızı bekliyorum

Spoylerin üzerindeki çizgiyi bilerek çizdim cros mantığını anla die.. Açısını ayarlıosun öle.. Zamanla onları gözünle ayarlarsın ama eğer cros mantığına yeni giriş yapıosan böle şeyler kullan..
  6. BiGG_BoSS

yardımlarınızı bekliyorum

Buyurun böle bişi çıktı dün akşam...
  7. BiGG_BoSS

selam

İnş. kalıcı olursunuz hoşgeldiniz..
  8. BiGG_BoSS

müzik

Foruma mp3 eklemek yasak sadece ismini verin :D Ben en çok bu günlerde Tiesto - lethal industry dinniorum çoğu versiyonunu buldum çok hosh şeyler çıkarmışlar:D
  9. BiGG_BoSS

Arka plan hazırlamak ( resimli anlatım )

Her tarafta var artık bu yaa.. Orjinal bi ders gelicek gün içinde..
  10. BiGG_BoSS

3 boyutlu(3D) çalışmaları eskiz haline getirmek ( resimli anlatim )

Adminim ordaki gradient geçişini çok daha geniş alırsak daha güzel bişiler çıkar..
  11. BiGG_BoSS

Photoshop Dersleri "Siyah Beyaz Renklendirme " ( resimli anlatım )

Arkadaşım ilk başta sarı resmi siyah-beyaz yapmak için desature yani rengi silme işlemini yapıosun kısayolu : ctrl-shift-u..Siyah beyaz olduktan sonra resimlerde anlatılanları yaparsan olması lazım ben denedim oldu salasın caka..
  12. BiGG_BoSS

photoshop çalışması mervetto

Mervetto'yu eleştiricektim ama smilie'nin dalgalandırmasını gördüm vaz geçtim ayın büyük olma sebebi smilie için yapmış dalgalandırma yapcaktı ya o:D
  13. BiGG_BoSS

psd çerçeveler

@MehmetBozaslan Bende onu çok beendim..
  14. BiGG_BoSS

Müzik layout çizimi

@ozcan.ates lütfen daha zor daha güzel bi layout tasarım dersi anlatırmısın?
  15. BiGG_BoSS

destanlaşan türküler

Arkadaşlar konu BURDA ... konu kapandı..
  16. BiGG_BoSS

en sevdiginiz oyun

Ana görünüşü böle bi oyun...
  17. BiGG_BoSS

Müzik layout çizimi

İzzet olayın bilip bilmemekle alakası yok sorun derste anlatmakta PS dersi hazırlıcam yakın zaman içinde bak orda Photoshopu -0- olan bi insan bile yapabilicek.. Ama corel öle deil işte mutlaka kendinden bişiler katmak zorundasın...
  18. BiGG_BoSS

en sevdiginiz oyun

Forever Frozen Thore - Dota 6.48b :D:D
  19. BiGG_BoSS

Çok Acİl Font İsteĞİ

Allah Razı oLsun :D
  20. BiGG_BoSS

Çok Acİl Font İsteĞİ

Arkadaşlar çok çok çok acele TR BobDylan fontu lazım lütfen acele olsun...
Yukarı Alt