Arama sonuçları

1. BiGG_BoSS

Terör eylemlerini protesto etmek için...

Arkadaşlar bundan sonra eklenicek yorumları ve polemikli mesajları sorgusuz siliyorum çalışmalarla devam edelim...
  2. BiGG_BoSS

yardımlarınızı bekliyorum

@MehmetBozaslan Hocam k.bakmayın ama yanlışınız var arkadaş lisedeymiş yani üniv. için sınavdan bahsediyor yani öss puanına göre girilmiyor grafikerlik bölümüne karakalem çizimine göre giriliyor ve gerçekten karakelemin çok iyi olması gerekiyor 2 senedir deniyorum ben ama yapılan çalışmaları...
  3. BiGG_BoSS

Kendi anlatımım çanta çizimi

@duygujum Yetenek lazım tabe :D:D:D:D Şaka tabiki ama anlatımda zorlaşıyor yapmak basit ama anlatım zor olunca :(
  4. BiGG_BoSS

Neyse arkadaşlar biraz daha özen gösterelim bu konuya lütfen kanayan yaramız bu bizim grafikerler olarak ortak beğeneceğimiz bir çalışma gelmesi lazım bugün ne şanssa elim o kadar doluki :(:(
  5. BiGG_BoSS

Müzik layout çizimi

Photoshop ders mantığıyla çok farklı corel ders anlatımı insanın kendisinden birşeyler katması gerekiyor onun için açıklayıcı olmak zorlaşıyor neyse artık bir dahakinde biraz daha açıklayıcı olmaya çalışırım...
  6. BiGG_BoSS

Canım çalışman gerçekten çok hosh ve anlamlı olmush fakat sanki wallpaper için biraz göz yorucu :(
  7. BiGG_BoSS

Şu designed by .. yazısını kaldır yaws...
  8. BiGG_BoSS

Kendi anlatımım çanta çizimi

Arkadaşlar ders olarak anlatması gerçekten çok kasıcı oluyor.. Onun için anlamadığınız bi nokta olursa burdan sorarsanız elimden geldiğince yardımcı olurum.. Derse geçmeden önce belirtmek isterimki bi anda çanta bitmiş gibi görünüyor ama birazcık kendinizden bişeyler katmanız için ss aLmadım 1...
  9. BiGG_BoSS

LineTurk logosu çizimi

Arkadaşlar öncelikle anlatım tamamiyle bana ait. Not: Hiç bilmeyene göre anlattım bilenler hızlı hızlı resimlere göz atabilirler... 1-Öncelikle Text tool(F8) seçeneğini seçiyoruz.... 2-Yazımızı yazıyoruz ve Pick Tool'u seçip yazımıza sağ tıklayıp " Convert To Curves "...
  10. BiGG_BoSS

Müzik layout çizimi

Beğendiğinize sevindim...
  11. BiGG_BoSS

Müzik layout çizimi

Önce bir dörtgen çiziyoruz ve köşelerini yumuşatıyoruz... Daha sonra sanki yukardan aşşağı küçültüyormuş gibi yapıp sağ tuş ile bırakıyoruz... Gene aynı mantıkla sağdan sola yapıyoruz yalnız burda dikkat etmeniz gereken ben küçülttükten sonra bi nebze daha yumuşatıyorum köşelerini...
  12. BiGG_BoSS

@hasann Hasann hoşgeldin aramıza seni burda görmek sevindirdi:) piyasada bi scream bi sen :D forever vb :D
  13. BiGG_BoSS

Tamam smilie buda güzel bir eylem.. Duygucum sende çok çok haklısın herkes en azından 1 fatiha okusa... Ama benim dediğim gibi somut birşeyler yapalım Grafiker dünyası bu olaya çağrısız kalamaz elim boşaldığı anda yapıcam bi wallpaper...
  14. BiGG_BoSS

Arkadaşlar şöyle birşey geldi aklıma herkes bildiği her şeyi döksün ve terörü protesto eden bi wallpaper çalışması çıkartalım ortaya daha sonra o resmi herkese dağıtalım ... Dağıtsak nolucak demeyin bizler grafikeriz yapabileceğimiz dağa çıkıp çatışmak olmadığına göre ( Gerçi niyeti bozdum en...
  15. BiGG_BoSS

yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşım bi arkadaşım vardı boluda grafikerlik okuyor youtubede afromanyak yazarsan bi kaç çalışmasını görebilirsin.. + bildiğim kadarıyla çizim teknikleri 1- Önce ne yapacağını kafanda tasarlıosun 2- Kros olarak iskelet çiziyorsun 3- Kroslar doğrultusunda biraz biraz şekillendiriyorsun 4-...
  16. BiGG_BoSS

Bu senenin en beğenilen logoları

BURDAN bakabilirsiniz.. Neden bir Türk firması yok tartışılır ama genel olarak hosh..
  17. BiGG_BoSS

nette gezerken rastladıklarım

hehehe :) güzeller ama takı tasarımda işe yarar..
  18. BiGG_BoSS

Siyah Çekirdek (Çiğdem) Diasi bulabileceğim site

Valla bilmemek ayıp deil öğrenmemek ayıp tam olarak ne istiyorsun?
  19. BiGG_BoSS

Merhaba

Hoşbulduk değerli adminim:D
  20. BiGG_BoSS

bi kaç logo..

Bence kesinlikle çok daha iyileri olabilirdi eğlence mekanına logo yapmak o kadar zor değil iş kafada bitio kafada canlandır mesela live music ve light efects varsa ortamda ona göre birşeyler yapabilirsin...
Yukarı Alt