Ya logo kavramını kavrayabilen zaten grafikerliğe ilk adımını atmış olur + 2 text yazıp yazıya efekt vermek logo kavramına uymaz... Ha logo texten oluşmazmı eet texten oluşur ama mesela beyaz eşya logoları hiç bir şeyi yok kuru bir font olarak bakanlar asla grafiker olamaz çünkü onlar font...
Hocam ilk baktığımda direk gözüme çarpan simetri oldu :)
Üstteki Gökteğe İnşaat yazısının mavisi ile altındaki yazıları aynı hizzaya sokarsanız daha bi albenisi olur.. + 2. bir nokta kompozisyon hosh ama uygulama kötü neden derseniz eğer mavi sırıtıyor.. Ben olsaydım eğer yazıya ani geçişli...
Katalogda zaten o kadar dikkat çekmez eğer bi güzellik salonu kataloğu deilse.. Fotoğrafcılar daha iyi eleştiri yaparlar ama alıcı gözüyle bakıldığında dudağı gerçekten öldürmüşsün:( + saç kesimi konusunda katılıyorum Mehmet Hocama ..
Lütfen yanlış anlamayın hani bi laf vardır dayak yiye yiye...
Sürekli bu sektörde işler yaptığım için artık bendede simetri hastalığı başladı galiba :)
Eğer corelde çizdiğini varsayaraktan Özler taşımacılığa tıkla shift'e basılı tutarak Mehmet Özlere tıkla daha sonra shiftten elini çek ve c'ye bas ortalayacaktır..
Eleştiri
Öncelikle hayal gücünün yaşı...
Gerçekten tasarım olarak çok zayıf kalmış çünkü sadece üstteki resmi eleştiricem..
Eleştiri
1- bevel efektini kullanırken aşırıya kaçmışsın..
2- Strokeleri gene aşırıya kaçmışsın
3- Destanlaşan Türkler 3 ön planda olması gerekirken parça isimleri ön plana kaçmış
4-Sazı yanlış şekilde...
Öncelikle herkese yorumlarından ötürü teşekkür ederim..
Mehmet hocam senin söylediklerine gelince haklısın font konusunda ama bu yaptığımda 2 layer war birisine M werdim small glow attım dierine large verdim beyazı salladım böle bişi çıktı ...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.