Arama sonuçları

1. BiGG_BoSS

Okumakta olduğum Celal Bayar Tıp Fakültesi logosu !!!!

Ya logo kavramını kavrayabilen zaten grafikerliğe ilk adımını atmış olur + 2 text yazıp yazıya efekt vermek logo kavramına uymaz... Ha logo texten oluşmazmı eet texten oluşur ama mesela beyaz eşya logoları hiç bir şeyi yok kuru bir font olarak bakanlar asla grafiker olamaz çünkü onlar font...
  2. BiGG_BoSS

Slm grafikerler :)

İnşallah amacımızı unutup geçici olmazsınız.. Hoşgeldiniz..
  3. BiGG_BoSS

bir tasarımcının en çok kullandığı 2 komut

aaa eet aslında çizim yaparken en çok ben F2-F3-F4 kullanıorum ve shift-c (simetri hastalığımdan dolayı)
  4. BiGG_BoSS

kartvizit çalışması

Hocam simetriye taktım ben ama simetriye dikkat edersen fontları doğru seçersen gayet güzel bişi çıkabilir..
  5. BiGG_BoSS

bir kartvizit çalışması daha

Hocam ilk baktığımda direk gözüme çarpan simetri oldu :) Üstteki Gökteğe İnşaat yazısının mavisi ile altındaki yazıları aynı hizzaya sokarsanız daha bi albenisi olur.. + 2. bir nokta kompozisyon hosh ama uygulama kötü neden derseniz eğer mavi sırıtıyor.. Ben olsaydım eğer yazıya ani geçişli...
  6. BiGG_BoSS

PHOTOSHOP ta biraz düzeltme

Katalogda zaten o kadar dikkat çekmez eğer bi güzellik salonu kataloğu deilse.. Fotoğrafcılar daha iyi eleştiri yaparlar ama alıcı gözüyle bakıldığında dudağı gerçekten öldürmüşsün:( + saç kesimi konusunda katılıyorum Mehmet Hocama .. Lütfen yanlış anlamayın hani bi laf vardır dayak yiye yiye...
  7. BiGG_BoSS

İlk Kartvizit Çalışmam

Sürekli bu sektörde işler yaptığım için artık bendede simetri hastalığı başladı galiba :) Eğer corelde çizdiğini varsayaraktan Özler taşımacılığa tıkla shift'e basılı tutarak Mehmet Özlere tıkla daha sonra shiftten elini çek ve c'ye bas ortalayacaktır.. Eleştiri Öncelikle hayal gücünün yaşı...
  8. BiGG_BoSS

Flaming Animals (Alevli Hayvanlar) ClipArt Dosyaları

Ya hocam bunun yeri burasımı acaba çok merak ettim ??
  9. BiGG_BoSS

destanlaşan türküler

Buyur ben cafede olmama rağmen böyle bir şey buldum gene demek istediğim böle bişey deil ama daha ii durur qibi...
  10. BiGG_BoSS

destanlaşan türküler

Gerçekten tasarım olarak çok zayıf kalmış çünkü sadece üstteki resmi eleştiricem.. Eleştiri 1- bevel efektini kullanırken aşırıya kaçmışsın.. 2- Strokeleri gene aşırıya kaçmışsın 3- Destanlaşan Türkler 3 ön planda olması gerekirken parça isimleri ön plana kaçmış 4-Sazı yanlış şekilde...
  11. BiGG_BoSS

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Pazartesi denicem hocam :D
  12. BiGG_BoSS

Güzel Cam Obje

Ders gerçekten hoshuma gitti yakında corel derslerine başlıcam hatta başladım bile:D
  13. BiGG_BoSS

Öncelikle herkese yorumlarından ötürü teşekkür ederim.. Mehmet hocam senin söylediklerine gelince haklısın font konusunda ama bu yaptığımda 2 layer war birisine M werdim small glow attım dierine large verdim beyazı salladım böle bişi çıktı ...
  14. BiGG_BoSS

bir tasarımcının en çok kullandığı 2 komut

ben direk ctrl-c | ctrl - v kullanıorum..
  15. BiGG_BoSS

Benm bildiğim bu yöntem var bi yöntem daha var ama verimsiz o denedim ikisinide bu daha mantıklı geldi ...
  16. BiGG_BoSS

Bu kaliteyi alamazsın öncelikle .. Yarında resimli bir şekilde anlatırım..
  17. BiGG_BoSS

Bir kızı robota dönüştürmek ( resimli anlatim )

Yapan yapıo işte güzel bi ders olmuş .. Mantığı kavrayan her şeyi yapar...
  18. BiGG_BoSS

ilk çalışmam

Hosh bi çalışma paylaştığın için teşekkürler...
  19. BiGG_BoSS

Tanınmış Logo Siteleri

www.logoturka.com war bende bi işimi qörmeme yetio..
  20. BiGG_BoSS

Birinin yüzüyle oynama ( resimli anlatım )

Kendimi böle net bi çekebilsem bende böle bişiler yapcam kendime ama :(
Yukarı Alt