Arama sonuçları

1. mervesultan

Kitap Kapak Tasarımım

Anladım da içindeki sözler Mevlana dan Yunus Emre den mi yoksa müşterinizin mi onu anlayamadım . eğer onlarınsa da güzel bir girişim ancak sanatçı biraz gizlenmelidir bence sanatı konuşmalıdır resimde onun için büyük dedim. müşteriniz bu şekilde istiyosa aydınlatmalısınız derim çünkü ön kapak...
  2. mervesultan

Ebru Sanatı

Yasemin hanım konularınız paylaşımlarınız ve anlatım şekliniz çok güzel emeğinize sağlık
  3. mervesultan

Kitap Kapak Tasarımım

Arka kapak resim çok büyük ve eğer Yunus Emre gibi isimlerin sözleri varsa onlardan bir kompozisyon daha hoş olurdu bence ...tasarım güzel ama konuyu desteklemediğini düşünüyorum...kolay gelsin
  4. mervesultan

logo tasarımı yorunlarsanız sevinirim

Hotfile.com: One click file hosting: SON.cdr Hotfile.com: One click file hosting: SON.jpg çok güzel değil acele acele yaptım fikir olsun diye kolay gelsin
  5. mervesultan

logo tasarımı yorunlarsanız sevinirim

Rapidline örneklerden yola çıksan biraz armalardan mesela ve renkleri daha açık kullansan zemini beyaz kullan bence yeşil okulunuzun forma rengi ise kontürlerde kullan yeşili siyahıda kontürlerde güzel olucak kolay gelsin
  6. mervesultan

İlk Manipülasyon Çalışmam

çok gerçekçi olmuş elinize sağlık
  7. mervesultan

Corel'de EA Harflerinden Bi Logo Lazım CDR DOSYASI İLE BİRLİKTE

Hotfile.com: One click file hosting: SON.cdr umarım faydası olur Hotfile.com: One click file hosting: SON.jpg.
  8. mervesultan

İstanbul kitap kapağı Amatör Çalışmam .

Evet gerçekten şık bir kitap kapağı bencede desenin içindeki uçakta asılı olan bayrağın yazı karakteri imza şeklinde olsa daha da şık olur bence başarılar...
  9. mervesultan

sörf tatil yazlık desen

Hotfile.com: One click file hosting: 009.psd Hotfile.com: One click file hosting: mi.jpg
  10. mervesultan

yemin

geçecek bir gün bu sarhoşluğum elbet geçecek... İstanbul un puslu gördüğüm ışıkları netleşecek gözümde kız kulesi yakınlaşacak, adalar yeşerecek ,boğaz süslenecek her bir şeye daha başka bakacağım biliyorum yetecek sevdan sabrım tükenecek... uyananacağım bir gün kaybettiğim şeylerin...
  11. mervesultan

Logo çalışmam hakkında yorumlarınızı bekliyorum

kesinlikle bununla uğraşmak zaman kaybı başka bir logo çalışın
  12. mervesultan

ilk afiş çalışmam

bence konya devlet tiyatrosu yazısını ve afişi bir varak (altın rengi) çerceveye almalısınız daha ağır bir görünüm verir fontlarda Kerim beyin dediği gibi sadece önemli çatlaklar yazısı böyle kalmalı diğerleri değişmeli... birde konu korktucu bir şey mi afiş çok ciddi sorunların habercisi...
  13. mervesultan

acill kahvaltılık vektörleri lazım yardımcı olurmusunuz !!

Hotfile.com: One click file hosting: 035_Corel13.cdr jpeg yüklenmedi bakarsınız işinize yararsa kolay gelsin
  14. mervesultan

acill kahvaltılık vektörleri lazım yardımcı olurmusunuz !!

Bende birşeyler var ama corel çizimi işinizi görürmü tam olarak napıcaksınız gerçekçi durmuyolar yani çizim
  15. mervesultan

Anahtar deseni jpeg+ psd

psd dosyası linktedir Hotfile.com: One click file hosting
  16. mervesultan

Corelde Logo Tasarımı ( Mavı Yesıl - Lıght Çay )

Bence farklı bir karakter olmalı hafifliği vurgulamak için ve dokunuşlarla estetik olmalı kolay gelsin
  17. mervesultan

Giderken

gideceğim dedin gittin sen... kal demedim bilirim ne dediktir dediğin canımı kalbimin derinliklerinden koparıp aldın ... kolsuz kanatsız kifayetsiz bıraktın... ve sonralarımı yitirdim zaman senleyken vardı sensiz yok oldu benden herşeyimi çaldın güvendiğim inandığım sığındığım ne...
  18. mervesultan

leopar deseni psd

Hotfile.com: One click file hosting: 106-107.psd hotfile.com/dl/112060317/4809a96/106-107_kaplan.jpg.html
  19. mervesultan

özgürlük aniti deseni

Sayın Yaşar bey bu desenler yazlık bayan empirme desenleridir dolayısıyla konuyu doğru yere açtığımı düşünüyorum. jpeg eklentilerden daha faydalı olcağını düşündüğüm için psd ekledim kolay gelsin
  20. mervesultan

Sen

ben karanlık yollardan geçtim ıssız sokaklardan soğuk kaldırımları vardı sokakların ıslanmış çirkin kedileri ... bir teneke sesiyle ürkülen sıkışıp kendi içine köşede pinekleyen sokak çocukları vardı bir mendil gibi kullanılıp atılan kadınlar ve bir nefes çekmek için zulmetten...
Yukarı Alt