Anladım da içindeki sözler Mevlana dan Yunus Emre den mi yoksa müşterinizin mi onu anlayamadım . eğer onlarınsa da güzel bir girişim ancak sanatçı biraz gizlenmelidir bence sanatı konuşmalıdır resimde onun için büyük dedim. müşteriniz bu şekilde istiyosa aydınlatmalısınız derim çünkü ön kapak...
Arka kapak resim çok büyük ve eğer Yunus Emre gibi isimlerin sözleri varsa onlardan bir kompozisyon daha hoş olurdu bence ...tasarım güzel ama konuyu desteklemediğini düşünüyorum...kolay gelsin
Hotfile.com: One click file hosting: SON.cdr
Hotfile.com: One click file hosting: SON.jpg
çok güzel değil acele acele yaptım fikir olsun diye kolay gelsin
Rapidline örneklerden yola çıksan biraz armalardan mesela ve renkleri daha açık kullansan zemini beyaz kullan bence yeşil okulunuzun forma rengi ise kontürlerde kullan yeşili siyahıda kontürlerde güzel olucak kolay gelsin
Evet gerçekten şık bir kitap kapağı bencede desenin içindeki uçakta asılı olan bayrağın yazı karakteri imza şeklinde olsa daha da şık olur bence başarılar...
geçecek bir gün bu sarhoşluğum elbet
geçecek...
İstanbul un puslu gördüğüm ışıkları netleşecek gözümde
kız kulesi yakınlaşacak, adalar yeşerecek ,boğaz süslenecek
her bir şeye daha başka bakacağım biliyorum
yetecek sevdan sabrım tükenecek...
uyananacağım bir gün kaybettiğim şeylerin...
bence konya devlet tiyatrosu yazısını ve afişi bir varak (altın rengi) çerceveye almalısınız daha ağır bir görünüm verir fontlarda Kerim beyin dediği gibi sadece önemli çatlaklar yazısı böyle kalmalı diğerleri değişmeli... birde konu korktucu bir şey mi afiş çok ciddi sorunların habercisi...
Sayın Yaşar bey bu desenler yazlık bayan empirme desenleridir dolayısıyla konuyu doğru yere açtığımı düşünüyorum. jpeg eklentilerden daha faydalı olcağını düşündüğüm için psd ekledim kolay gelsin
ben karanlık yollardan geçtim
ıssız sokaklardan
soğuk kaldırımları vardı sokakların
ıslanmış çirkin kedileri ...
bir teneke sesiyle ürkülen sıkışıp kendi içine
köşede pinekleyen sokak çocukları vardı
bir mendil gibi kullanılıp atılan kadınlar
ve bir nefes çekmek için zulmetten...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.