Arama sonuçları

1. E

karakalem çalışmam

@SuperTurkishMan resmin neresi romantik :) sanat dehasından anlatmak istediğini anlamış degilim ama yinede tsk ederim
  2. E

karakalem çalışmam

tsk ederim :)
  3. E

Hukuk kitap kapağı:D

bir hukukcuyla aynı evde 4 sene yasadım renkler olmamış arka ve ön olarak baktığımda o teraziyi koydugun alanın rengi uyum saglamamıs bence ön ve arka kapagı aynı degil farklı yap ön kapaga bütün bir terazi resmi koy kitap ismini biraz daha ön plana cıkarman lazım görsellik acısından bu...
  4. E

selamlar

hb aranızda sıkışmam dimi :)
  5. E

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

23 yasındayım subatta 24 olcam yaşlanıyorum sanırım :) hala babamın küçük kızı olarak kalmak isterdim ama şarap gibi olmayıda seviyorum :D
  6. E

karakalem çalışmam

tsk ederim :)
  7. E

selamlar

hb ilginizden dolayı tsk ederim
  8. E

selamlar

@emine_x4 eminecik seni pek bi misafirperver gördüm :) bu aksam olmaz ama hafta sonu gelirim yatıya :D börekte açacanmı bana :)
  9. E

karakalem çalışmam

@emine_x4 aman sakın duymasın hoş aynı sehirde yasıyorsunuz :D bütün erkeklerin korkusu kellik :) bu resmi dün yaptım mesai saatimin bitmesine yakın :) ama sanırım sacları hala var uzun zaman oldu bende görmeyeli belkide kel kalmıştır :D
  10. E

selamlar

cümleden hb diyelim :) cok sık uğramasamda arada bir gelmeyi ihmal etmeyecem :D
  11. E

karakalem çalışmam

@Designer_S iş yerimdeyken yaptım malum A-4 kagıtlarından baska kagıt olmuyor pek :D kabiliyet doğuştan olduğu gibi sonradanda kazanılabilinir istemek yeterli bu arada baktığımda gözlerde hata oldugunu gördüm :) yani o kadarda orantılı degil neyse ben bari kendimi eleştirim :D
  12. E

karakalem çalışmam

@emine_x4 bu kişi benim eski sevgilim :D serdar ortac degil benim için göz çizimleri önemlidir normalden her zaman daha ön plana cıkarırım ki çizdiğim kişininde gözleri güzeldi :) çok tsk ederim benimde gözüm seni bir yerden ısırdı sanırım aynı yerden ısırıyor :D
  13. E

karakalem çalışmam

tsk ederim ama orjinalinden daha yakın çizdim haliyle sacları sığmazdı :) bakarak cizdigim için küçük cizemiyorum kagıda bu kadarı sığdı :D
  14. E

karakalem çalışmam

bu karakalem hali buda orjinal hali :)
  15. E

bir-iki desen daha bi bakın osmanlı tuğra da var

çok güzeller emegine sağlık
  16. E

afiş tasarımı

sade ve güzel ama 160 ve tondaki kırmızı konttürü belrgin olması için yapmıssın ama arka fonla birleşmiş ve şok yazısını beyaz dısını kırmızı yapsan daha çok belirgin olurdu diye düşünüyorum emegine saglık
  17. E

selamlar

mrb arkadaslar aranıza şimdi katıldım :) ben istanbulda yaşıyorum 23 yaşındayım bir seneye yakındır grafik tasarım egitimi alıyorum ve bu hafta bitiyor :) dış ticaretle uğraşıyorum, biraz merak birazda tavsiyeyle ögrenmeye başladım belki hobi olarak kalcak ama tasarımla uğraşmak güzel herkese...
Yukarı Alt