Arama sonuçları

1. E

gemim :)

sadece freehand kullanarak yaptığım bir çalışma ve hayal ürünü :)
  2. E

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

bedenim istanbulda ama ruhum hep başka yerlerde:)
  3. E

Grafikerler.org Sosyal Gruplar

ben grafiker degilim üye olabilirmiyim :)
  4. E

ilk calısmalarımdan bir tane daha :)

işte bende bu yüzden grafikerlige hoş bakmıyorum çünkü benim grafiker anlayışım farklı grafikerin hayal gücü kuvvetlidir yani devamlı üretir ve hayal ürünlerine mudahele edilmemesi lazım müsteri istekli calıstıkları için maalesefki çok iyi bir iş cıkarsa bile begenmeyen yada devamlı onlara...
  5. E

valla bilmiyorum sertifikamı daha almadım benimki birazcık özel bir kurstu maalesefki flashı cok sevmeme ragmen bitirme sınavım iyi geçmedi ama geçmisimdir :)
  6. E

Sinemaya Ne sıkLıkLa Gidersiniz...

önceden her hafta gidiyordum ama simdi ayda bir kez gidebiliyorum ama sinemaya gidemesemde evde izliyorum TV kültürüm hic yok ama sinema tutkunuyumdur
  7. E

tsk ederim :) hocamız koyu fbliydi ona özel yapmıstım beni dersten koymakla tehdit etmisti :)
  8. E

http://img90.imageshack.us/my.php?image=gszk2.swf koyu bir galatasaraylıyımdır :)
  9. E

ilk flash calısmam

@exorcims valla o sizin bileceginiz bisey ki flash bilen biri için acemicedir :) ordakilerin coğu cliparttır tam olarak neye benzedi bilmiyorum ama o ayı köpek karısımı yürüyen hayvanı ben çizdim birde ufak tefek bazı seyleri gerisi clipart tsk ederim
  10. E

ilk flash calısmam

@ceddindeden yok ben çok acemiyim yani vakit bulup kendimi pek gelistiremiyorum ins ş yaz ayını gecireyim bir 3d ve illustrasyonuda ögrenecem :) ama sen beni zorla bu sektöre sokcan yok dedecim ben böle mutluyum benim ideallerim daha farklı :) @emine_x4 tsk ederim utandım simdi :):o
  11. E

ilk flash calısmam

http://img214.imageshack.us/my.php?image=yaplacakrg9.swf ilk flashı ögrendiğim zamanlarda yapmıstım simdi zor geliyor flashta bisilerle ugrasmak :) ama nerde hareket orda bereket demisler
  12. E

lOGO ÇALIŞMAM

düzeltim o zaman klasik olmamalı diyim :) avatarında kullandığın logo S ve G harflerini yukarı kaldırsan bir film logosuydu sanırım ama tam olarak hatırlayamıyorum ikinci ve sonuncu logoları saymıyorum onların logo olarak kullanımı iyi olmaz
  13. E

buda benim küresel ısınmayla ilgili serbest calıstığım bir afis :)

benim grafiker olmam için evet bu işi iyi biliyorum demem lazım ve su andaki sartlarımdan daha iyi sartlar sağlaması lazım :) ki gördügüm ve bildiğim kadarıyla grafikerlik bana uygun bir meslek değil
  14. E

lOGO ÇALIŞMAM

kusura bakma ama biraz acımasızca elestirecem olmamıs arkadasım logo özgün olmalı baska logoları cağrıstırmamalı ben sadece S harfini amblem olarak kullandığın logoyu güzel buldum ama onunda renklerini begenmedim emegine sağlık kolay gelsin
  15. E

teknik problemlerde hatalar var biliyorum çünkü eksiklerim cok :) ceddindeden :) alemsin ne diyimki :)benim grafiker olma gibi bir isteğim yokki :) hobi olarak ugrasmayı seviyorum
  16. E

evet verdiğim efektin okunabilirliğini azalttığını bende gördüm :) neden kırmızı stroke cünkü dikkat cekmesini istedim özellikle öyle yaptım tsk ederim
  17. E

çok yetenekli degilim hatta acemiyim :) acımasızca elestirebilirsiniz :D
  18. E

1. buluşma resimleri

@ceddindeden sen ilk basta uzak bir yerlerde denersin oluyorsa bizde yemeye geliriz :) hatta sen daha önceden bir dene bakalım oluyormuymus :)
  19. E

1. buluşma resimleri

bir hafta önceden haber verilirse iyi olur :) piknikte süpper olur en kısa zamanda umarım bu organizasyonu saglayıp haber verirsiniz
  20. E

1. buluşma resimleri

bunun tekrarı olcakmı bende gelmek istiyorum :)
Yukarı Alt