işte bende bu yüzden grafikerlige hoş bakmıyorum çünkü benim grafiker anlayışım farklı grafikerin hayal gücü kuvvetlidir yani devamlı üretir ve hayal ürünlerine mudahele edilmemesi lazım müsteri istekli calıstıkları için maalesefki çok iyi bir iş cıkarsa bile begenmeyen yada devamlı onlara...
valla bilmiyorum sertifikamı daha almadım benimki birazcık özel bir kurstu maalesefki flashı cok sevmeme ragmen bitirme sınavım iyi geçmedi ama geçmisimdir :)
@exorcims
valla o sizin bileceginiz bisey ki flash bilen biri için acemicedir :) ordakilerin coğu cliparttır tam olarak neye benzedi bilmiyorum ama o ayı köpek karısımı yürüyen hayvanı ben çizdim birde ufak tefek bazı seyleri gerisi clipart
tsk ederim
@ceddindeden
yok ben çok acemiyim yani vakit bulup kendimi pek gelistiremiyorum ins ş yaz ayını gecireyim bir 3d ve illustrasyonuda ögrenecem :)
ama sen beni zorla bu sektöre sokcan yok dedecim ben böle mutluyum benim ideallerim daha farklı :)
@emine_x4
tsk ederim utandım simdi :):o
http://img214.imageshack.us/my.php?image=yaplacakrg9.swf
ilk flashı ögrendiğim zamanlarda yapmıstım simdi zor geliyor flashta bisilerle ugrasmak :) ama nerde hareket orda bereket demisler
düzeltim o zaman klasik olmamalı diyim :) avatarında kullandığın logo S ve G harflerini yukarı kaldırsan bir film logosuydu sanırım ama tam olarak hatırlayamıyorum
ikinci ve sonuncu logoları saymıyorum onların logo olarak kullanımı iyi olmaz
benim grafiker olmam için evet bu işi iyi biliyorum demem lazım ve su andaki sartlarımdan daha iyi sartlar sağlaması lazım :) ki gördügüm ve bildiğim kadarıyla grafikerlik bana uygun bir meslek değil
kusura bakma ama biraz acımasızca elestirecem olmamıs arkadasım logo özgün olmalı baska logoları cağrıstırmamalı
ben sadece S harfini amblem olarak kullandığın logoyu güzel buldum ama onunda renklerini begenmedim emegine sağlık kolay gelsin
teknik problemlerde hatalar var biliyorum çünkü eksiklerim cok :)
ceddindeden :) alemsin ne diyimki :)benim grafiker olma gibi bir isteğim yokki :) hobi olarak ugrasmayı seviyorum
evet verdiğim efektin okunabilirliğini azalttığını bende gördüm :) neden kırmızı stroke cünkü dikkat cekmesini istedim özellikle öyle yaptım
tsk ederim
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.