Arama sonuçları

1. E

hangi meslekteniz

dış ticaret mezunuyum ve yönetici asistanıyım
  2. E

selamlar

@ceddindeden bence degistirme bedenin kimliği yoktur ama yüzlerin kimliği vardır umarım çok daha uzun seneler o yüzsüz diye tabi ettiğin yüzünle mutlu yasarsın :)
  3. E

selamlar

@ceddindeden sadece küçük bir latife yapim demiştim ciddiye almaya gerek yok amac tabiki paylasım baska bir niyetli burda degilim
  4. E

Herkese Günaydınlar..

@emine_x4
  5. E

Herkese Günaydınlar..

derdimi anlatım zaten herkese anlatıyorumda ev arkadaşımla sorunlar yaşıyorum ciddi anlamda hemde haliyle evi boşaltıyoruz çok yakın bir arkadasımla ev tutalım dedik tamam dedi evi buldum kaporasına kadar verdim bu sefer o vazgecti ve ayın 20 sinde evi bosaltacagız ama ne yapmam gerektigine...
  6. E

Bunlarda Benim Karakalem Çalışmalarım:)

İlla ışık sağdan soldan veya yukardan gelecek diye birşey yok o çalışmaları nasıl gördüysem öyle çizdim ışık gölgelendirmede ışığın yönünde bir hata yok sanırım ama yüzde olabilir tabi hatam çok biliyorum yinede teşekkür ederim :) demişşis ama bu gölgelendirmelerde teknik kuraldır ısık için...
  7. E

Herkese Günaydınlar..

günaydın ama iki haftadır günüm hiç aydın gitmiyor:(
  8. E

selamlar

@emine_x4 anlamadığını anlamamış gibi yaparak anlatmaya çalışmıyım :D
  9. E

Tatile gitmek isteyenler

maasalah kısa bir dünya turu yaptık geldik :) hazır elin değmişken şu senin kotrayla benide memleketime götürüver :)
  10. E

selamlar

hosbulduk da hep aynı simalar :) hiç kendimi yeni bir foruma gelmiş gibi hissetmiyorum :D
  11. E

çokk serbest bir çalısmam :D

sizin köye gidessiye kadar kendi memleketime giderim :) sizin köy karadeniz taraflarıysa eger bütün doğu karadenizi gezdim güzel yerlerdir :)
  12. E

merak etme arkadasım kimsenin gezmesinde gözüm yok ki mısıra gidemesemde türkiyeyi karıs karıs gezmis birisiyim farklı yerler görmek güzeldir simdiden size iyi tatiller dileyim
  13. E

@st_anger_turk valla ist hayat kosulları çok zor :) gitmeyi isterdim ama ucuz olmasının bir önemi yok simdilik tabi patronum ailece gitcek kıskanıyorum :(
  14. E

çizim bana ait arka fonu baska yerden aldım piramitler sarıdır dimi :) altın gibi olmasını istedim o yüzden sarı herhangi bir amaç yok burda dedigim gibi serbest bir calısma önerilerini dikkate alcam tsk ederim yorumlar için bu arada mısır görmek istedigim ülkelerden teki yani deniz kum günes...
  15. E

photoshop demek bu demek bence

düsünce güzel ama toprak renginde yapsaydın daha iyi olurdu akrebin biraz opasitesini düsürseydin hani sonucta susuz bir yer orası yesillik alan degil :) kan rengide cok koyu kalmıs emegine sağlık ama çok zor bir calısma degil :) yani photoshop bu degil iyi calısmalar
  16. E

selamlar

hosbulduk ;)
  17. E

Bunlarda Benim Karakalem Çalışmalarım:)

çizimlerin güzel ama uygulamalarda hataların var gölgelendirmelerin cok zayıf ısık tek bir doğrultudan gelir tors calısmanı begendim ama portrelerde biraz daha calısmalısın emegine sağlık
  18. E

karakalem çalışmam

@SuperTurkishMan aslında pek bi romantikligi yok öylesine canım sıkıldı çizdim yani şahsın bir önemi yok :D sanat dehası anlayışınızla alakalı diyim bende, sonucta bir fotonun karakalem çalısması :) zaten karakalem aman hadi aklımdan bişi düşünim onuda çizim denmez genelde objelere bakarak...
  19. E

selamlar

hosbulduk :)
Yukarı Alt