Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Afiş için yardım.

İlk bakışta gördüğüm, yazılarınızın kenarlara çok yakın olamasıdır. Mutlaka kesim payını dikkate alarak çalışın. Hem olası bir riskten kurtulursunuz hemde daha bir görsellik kazanır. Kısaca yazı karakterlerinizi 1 ya da 2 punto küçültün...
  2. Emine Şahin

Bergama Belediyesi Logo Çalışması

Yorumları okudum. Genelde aynı noktalarda birleşiyoruz. Ek olarak çok dağınık olduğunu belirtmeliyim. Bu kadar çok objeyi kullanmak istiyorsanız iyi bir sentez yakalamalısınız...
  3. Emine Şahin

Türk Liramızın simgesine grafiker bakışı...

İlk simgede Erkan'ın E'si var. :)
  4. Emine Şahin

Corel mi , İllustrator mu , indesign mi ?

Adobe programları üst düzeyde ve bir biri ile iletişimi gayet güzel. Ancak anket sonuçlarına bakarsanız Corel açık ara öndedir. Popülaritesi daha fazla ve ülkemizde en çok kullanılanıdır. Şahsen ben de Corele matbaacımızın çalışmayı CDR formatında istemesiyle başladım. Corel tavsiye ederim.
  5. Emine Şahin

@Erkan Nehir İlk mesajımın son cümlesinde değindiğim "paramızın değeri" konusuna yaklaşımınız çok hoş. Elbette simgeden önce paramızın alım gücü. Yani değeri önemli. Gerek simge konusunda gerekse paramızın değeri konusunda yapılan eleştirilere "komplo teorisi" demekte bir o kadar yanlış. Bu...
  6. Emine Şahin

@Ahmet ALTUN Haklısınız Ahmet bey. Bu yarışma ile alakalı bir konu açılmış. Ancak yarışma sonrası değerlendirme yapmak adına konuyu ayrıca açtım. Diğer konulara madde madde cevap vermişsiniz. Nezaketiniz... Ben sadece şu yorumunuzu manidar buldum. "yarışmayı ben kazansaydım yine aynı...
  7. Emine Şahin

Merhabalar herkese... Gecenin bir vaktinde...

@Hakan Dağdeviren Biraz geç oldu ama... Hoş bulduk. Hey, hey gidi günler heeeyy.. :) @GÜNEL AYVACI Selam abla. Hoş bulduk. İyisiniz inşallah.
  8. Emine Şahin

Selam *-*

Hoş geldiniz. Gelin elbette... Mevlana misali, ne olursanız olun buraya gelin. Belki bizim sizdenöğreneceğimiz şeyler de olabilir. Değil mi?
  9. Emine Şahin

Konuyu başlıktan anlaşılacağı gibi tarafımca değerlendirmeyeceğim. Maksadım siz grafiker arkadaşların görüşlerini almaktır. Forumda araştırdım, böyle bir konuya rastlamadım. Grafikerler sitesinde bu kadar önemli ve hassas bir konuda tartışma konusu açılmaması çok garip. Bu eksikliği gidermek...
  10. Emine Şahin

foto manipülasyon nedir?

@fifa Foto manipülasyon çalışması yapmadan önce, foto manipülasyon nedir Grafik tasarım - foto manipülasyon nedir? bunun hakkında bilgi sahibi olmamız gerekir. fotoğraflar üzerinde fotoğraf işleme programlarıyla yapılan her türlü değişikliğe foto manipülasyon diyebiliriz. Birden çok...
  11. Emine Şahin

Teşekkürler Ömer bey. Tekrar merhaba...
  12. Emine Şahin

corel draw versiyon ayarlama

Bazı olmazsa olmaz konular vardır. Corelde de farklı versiyonlarda (alt versiyonlarda) kaydetmek böyledir. Baskı için CMYK çalışmayı unutabilir misiniz? Bu da böyledir. Eğer kaydetmeniz gereken versiyonu bilmiyorsanız, 11 olarak kaydedin. Hiç bir sorun yaşamazsınız...
  13. Emine Şahin

Merhaba herkese, gecenin bir vakti... Uzun zaman oldu sitemizi ziyaret etmeyeli. Fırsat oldukça göz atmaya devam inşallah...
  14. Emine Şahin

Yapışkan not kağıtları - vektörel

Link kırılmış. Yeniler misiniz?
  15. Emine Şahin

Green Vector (Vektörel Fabrica, Bina, Yaprak...)

Link kırılmış. Linkler yenilenebilir mi?
  16. Emine Şahin

İstek: Ağaç, kütük, kereste tarzı vektörlere ihtiyacım var

Ağaç, kütük, kereste tarzı vektörlere ihtiyacım var. İvedi olarak elinde olan arkadaşlar paylaşabilir mi?
  17. Emine Şahin

Şampiyon Fenerbahçe :))

@Sedat Gül Öncelikle teşekkür ederim. Şampiyon olasaydık eminim taraflı tarafsız herkes kutlardı ama bu durumdaki şampiyonluğunuzu değil normal şartlarda bile şampiyonluğunuzu kutlayamam. Ne yalan söyleyeyim içindeki FENER DÜŞMANLIĞI buna müsade etmez. :D
  18. Emine Şahin

Bakalım kaç "TIK" yapacaksınız =)

sonuçlara bakınca yazmaya utandım ama ilk denemede 56 sonra hile yaptım ve 68 oldu :)
  19. Emine Şahin

Şampiyon Fenerbahçe :))

Hakkımızı yediler. Elimizden göz göre göre yine şampiyonluğumuzu çaldılar. Fener şampiyon olmadı yaptılar... Kutlayamayacağım, üzgünüm...
Yukarı Alt