İlk bakışta gördüğüm, yazılarınızın kenarlara çok yakın olamasıdır. Mutlaka kesim payını dikkate alarak çalışın. Hem olası bir riskten kurtulursunuz hemde daha bir görsellik kazanır. Kısaca yazı karakterlerinizi 1 ya da 2 punto küçültün...
Yorumları okudum. Genelde aynı noktalarda birleşiyoruz. Ek olarak çok dağınık olduğunu belirtmeliyim. Bu kadar çok objeyi kullanmak istiyorsanız iyi bir sentez yakalamalısınız...
Adobe programları üst düzeyde ve bir biri ile iletişimi gayet güzel. Ancak anket sonuçlarına bakarsanız Corel açık ara öndedir. Popülaritesi daha fazla ve ülkemizde en çok kullanılanıdır. Şahsen ben de Corele matbaacımızın çalışmayı CDR formatında istemesiyle başladım. Corel tavsiye ederim.
@Erkan Nehir
İlk mesajımın son cümlesinde değindiğim "paramızın değeri" konusuna yaklaşımınız çok hoş. Elbette simgeden önce paramızın alım gücü. Yani değeri önemli. Gerek simge konusunda gerekse paramızın değeri konusunda yapılan eleştirilere "komplo teorisi" demekte bir o kadar yanlış. Bu...
@Ahmet ALTUN
Haklısınız Ahmet bey. Bu yarışma ile alakalı bir konu açılmış. Ancak yarışma sonrası değerlendirme yapmak adına konuyu ayrıca açtım.
Diğer konulara madde madde cevap vermişsiniz. Nezaketiniz...
Ben sadece şu yorumunuzu manidar buldum. "yarışmayı ben kazansaydım yine aynı...
Konuyu başlıktan anlaşılacağı gibi tarafımca değerlendirmeyeceğim. Maksadım siz grafiker arkadaşların görüşlerini almaktır. Forumda araştırdım, böyle bir konuya rastlamadım. Grafikerler sitesinde bu kadar önemli ve hassas bir konuda tartışma konusu açılmaması çok garip. Bu eksikliği gidermek...
@fifa
Foto manipülasyon çalışması yapmadan önce, foto manipülasyon nedir
Grafik tasarım - foto manipülasyon nedir? bunun hakkında bilgi sahibi olmamız gerekir.
fotoğraflar üzerinde fotoğraf işleme programlarıyla yapılan her türlü değişikliğe
foto manipülasyon diyebiliriz.
Birden çok...
Bazı olmazsa olmaz konular vardır. Corelde de farklı versiyonlarda (alt versiyonlarda) kaydetmek böyledir. Baskı için CMYK çalışmayı unutabilir misiniz? Bu da böyledir. Eğer kaydetmeniz gereken versiyonu bilmiyorsanız, 11 olarak kaydedin. Hiç bir sorun yaşamazsınız...
@Sedat Gül
Öncelikle teşekkür ederim. Şampiyon olasaydık eminim taraflı tarafsız herkes kutlardı ama bu durumdaki şampiyonluğunuzu değil normal şartlarda bile şampiyonluğunuzu kutlayamam. Ne yalan söyleyeyim içindeki FENER DÜŞMANLIĞI buna müsade etmez. :D
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.