Arama sonuçları

1. Emine Şahin

FIAT TIPO kullanan var mı?

Teşekkürler. Kango aldık artık... :)
  2. Emine Şahin

Proje İstek

Köyde, kırsal görüntüler eşliğinde otantik bir jenerik yapmak istiyorum. Bu tarzda bir çalışma var mı?
  3. Emine Şahin

milcanx - bazı çalışma ve dersler

Paylaşım iin teşekkürler.
  4. Emine Şahin

NesNelere Altın Görünümü Verme ( Çevirme) Yardım!

Bunun için gradient ve style kullanmalısın. Forumu biraz araştırısan bulabilirsin... örneğin: https://www.grafikerler.org/photoshop-yardimci-ekipmanlar/12676-altin-paket-stylegradienttextureshape-hepsi-tek-pakette.html
  5. Emine Şahin

Kadın üyelere :)

Ben bilmem beyim bilir... :)
  6. Emine Şahin

ışıklı tabela yapımı

Buradan: MacroMonster.Com :: Product - Alexander Penkin's LED Tool 3 konuyu incelemeni öneririm. örnek: Elbette daha fazla seçenek kullandığınızda göreceksiniz. Ancak bu makro ücretlidir.
  7. Emine Şahin

istek: Demokrat Parti logosu gerekli. Elinde orijinal logosu olan var mı?

Demokrat Parti logosu gerekli. Elinde orijinal logosu olan var mı? Örnek:
  8. Emine Şahin

Flourish Paketi. Tam 28 adet. HD kalitesinde

Bu kadar emeğe bir teşekkür yok mu, dediniz? Bunları arkadaş mı hazırladı, Sadece paylaşım için mi teşekkür? Pek anlayamadım ancak, konya sesiz kalındığı sanırım After efect kullanıcısı fazla olmadığındandır. Ben de yeni başladığım için bu konuya ancak erişebildim. Dolayısı ile paylaşım için...
  9. Emine Şahin

KURTULUŞ SAVAŞI After Effect Projesi

Teşekkürler. After Efect'i çözmemde yardımcı olacak konular.
  10. Emine Şahin

logolardaki gizli espriler

İlk bakışta görülemeyenler ismiyle alakalı olunca deşifre olabiliyor. Eğer espirilerin gizlilik derecesi de önemli ise "Blade" tek favorim denebilir.
  11. Emine Şahin

Corel Draw'da 3D yazı nasıl yapılır?

Teşekkürler Tuncer Bey. Emek vermişsiniz. Emeğinize, yüreğinize sağlık...
  12. Emine Şahin

corelde 3 boyutlu çizim

Güzel uygulama olmuş. Ancak zeminle biraz daha bütünleştirebilirseniz, sonuç daha bir harika olurdu...
  13. Emine Şahin

kutu gökten düşer - milcanx galeri başlangıç

Evet haklısınız Sedat Bey. Final çok kötü. Bir şey bekliyorsunuz amaaa...
  14. Emine Şahin

corel draw fonts

Ek bilgi olarak; Font Navigator CorelDraw ile birlikte geliyor. Font navigator bilgisayarınızda bulunan fontları düzenlemeye, silmeye, yenilerini eklemeye yada değiştirmeye yarar. Bu program sayesinde font arşiviniz içinde bulunan tüm fontları aynı sayfada görebilirsiniz. Eğer bu yardımcı...
  15. Emine Şahin

Facebook klavye

YouTube - SocialKeyboards.com - SNAK (Social Network Access Keyboard) Fesünallah :)
  16. Emine Şahin

Yazıyı Zeminden Ayırma Hissini Verme

Örnek olmayınca şudur demek zor. Söylediğinizden anladığım kadarı ile şu şekilde de yapabilirsiniz. Yazınıza önce kontur verin. Sonra bu konturu CTRL+K ile ayırın. Altta kalan parçaya transparan aracı ile şeffaflık verin...
  17. Emine Şahin

Corel Draw makroları 3 Tek tıklamayla tüm text'leri "konvertleyin"

Sizi anlamakta zorlanıyorum... Siz bildiğiniz gibi çalışmaya devam edin lütfen...
  18. Emine Şahin

HD kalitesinde video efektleri

Teşekkürler. Arşivime alayım. :)
  19. Emine Şahin

logo tasarımı yorunlarsanız sevinirim

Yorumları da okuyunca tekrar yorum yapmak hoş olur mu bilmem ama... Farklı fikirler için farklı yorumlar yapmak gerekir sanırım. Öncelikle okunaklı olmadığı kesin, sonra "savaşa gidiyoruz" yorumuna hakvermeden geçemeyeceğim. Hele ortadaki o harita (harita sanırım) öylece kurtarılmaya...
  20. Emine Şahin

İlk çalsmam :)

Çalşımanın neticesi birazda maksadınıza bağlıdır. Burada maksadınız ne idi. Kendinizi geliştirmek açısından önce bir hedef belirleyiniz. Örneğin bu çalışmayı bir banner olarak dünüşünün... Belli bir ölçü tayin edip çalışmanızı bu çerçevede sürsürün. Sonra bu bannerin kaydededileceği formatı...
Yukarı Alt