Arama sonuçları

1. Emine Şahin

corel önizleme

@fethiye Siz söylenenleri denediniz mi?
  2. Emine Şahin

VaraKA - Özkan ATİK Kurumsal Kimlik - 2

@denizlalesi Birebir yabancı firmanınkini de sunmanızı rica ederim.
  3. Emine Şahin

Özlem Tv için logo çalışması

Önizleme: Tarım sektörüne yönelik yayın yapacak olan özlem tv için logo çalışması yaptım. Tarım ve çiftçilik vurgulanması istendi. Birinci logoda turuncudan kırmızıya renk geçişli bir daire ile güneşin doğuşu temsil edildi. Kompozisyon üç renk filiz yaprak ile tamamlandı. İkinci logoda...
  4. Emine Şahin

3D Logo Tasarımı

@oquzhaqn4177 Bu özellik Corelde Extrude aracında gizlidir. Çok istenirse bu logo nasıl yapıldı anlatılabilir. Ancak iki ya da üç harekettte bu sonuca ulaşabilirsiniz...
  5. Emine Şahin

Tekrar Selamlar...

Hoş geldin Sait, Vatan borcunu ödeyerek sırtından bir yük atmışsın ama, unutma vatan borcu bir ömür boyu... Her Türk asker doğar...
  6. Emine Şahin

Tebrikler Bursaspor

Arkadaşlar konuyu saptırıp yalan yanlış bilgiler vermeyelim. 3 büyükler değil dört büyükler vardı. 3 büyükler saltanatını Trabzonspor yıkmıştır. Dört büyükler kavramının yerine beş büyükler kavramını yine Trabzonspor getirmiştir. Ya da en azından bunda büyük bir katkımız olmuştur. Bütün...
  7. Emine Şahin

Beyşehir Tanıtım Grubu bilboard çalışmaları

Elinize sağlık... Genel itibari ile güzel olmuş. Ben sadece bir fikir ile katkıda bulunmak istiyorum. Altta kullandığınız mavi dalganın içerisine kullandığınız göreseli maskeleseniz nasıl dururdu? Hatta bu maskelediğiniz resme uygun değerde blur verirseniz, alttaki kuşağa üstteki görselin renk...
  8. Emine Şahin

Bu Hayattan ÇektikLerim...

İlk resminizde kadrajı güzel kullanamamışsınız. Bunun dışında resimler orijinal büyüklükte bakıldığında aşırı bir "noise" görülüyor. Makinanız ne marka bilemiyorum ancak, amatör bir kamera sanırım ya da zoom kullanırken de bu sorun oluşabilir...
  9. Emine Şahin

Mac ve 300 Dpi

Teşekkürler Melih Bey. Gayet açıklayıcı olmuş...
  10. Emine Şahin

Grafiker, tasarım yapar!

Merhaba Tuncer Bey, Dün akşam saatlerinde yazınızı okumuştum. Sabah tekrar okumak üzere açtım. Malumunuz, sabah dimağlar daha temiz oluyor. Daha iyi kavrıyor... İlk değindiğiniz Türk Dil Kurumu, bende de uzun zamandır, acaba vazifesini yapmıyor mu sorusuna muhatap olmuştur. Baktımda genel olarak...
  11. Emine Şahin

corelde jpeg-tiff kayıt nasıl yapabilirim?

Nasıl çıkmaz... :( Siz seçeceksiniz...
  12. Emine Şahin

Sinan ARIK - ÖZKAN ATİK 1

Merhaba... Maksadım çalışmanıza gölge düşürmek değil. Ancak iki hususa değinmek istiyorum. Birincisi, logonuz, logo kriterlerine pek uygun değil. İkincisi, Antetli kağıdınızı çok renkli tutmuş ve ortadaki logoyu aşırı kullanmışsınız. Bu kağıdın üzerine bir şeyler yazılacağını unutmayınız...
  13. Emine Şahin

corelde jpeg-tiff kayıt nasıl yapabilirim?

Sadece çalışmayı izlemek maksadı taşıyorsanız CTRL+E kısa yolunu kullanarak export ediniz. İlk kısma çalımanızın adını verin hemen altında aşağı açılır menüyü açarak JPG-JPG BİTMAPS'i seçiniz sonra Export deyiniz. Bir sonraki ekranda dip 72 değerini veriniz. Bu değeri artırırsanız daha yüksek...
  14. Emine Şahin

uzun yazı yazma....

Merhaba acanx; Tuncer Bey gayet güzel izah etmiş. Kendisine teşekkür ederim. Ben kısaca şöyle izah edeyim ama Tuncer Bey'in video dersini de ayrıca beklediğimizi ifade edeyim. Büyük bir çalışmayı küçük bir yazıcıdan almak istiyorsunuz. Standart bahsettiğiniz yazıcı A4 çıktı alır. Bu sebeple...
  15. Emine Şahin

uzun yazı yazma....

Bir metreden bin metreye kadar yazı yazarsınızda o dediğiniz yazıcı hangisi onu bilemiyorum. :) Sayfa ayarlarınızda "meters" yapın...
  16. Emine Şahin

Emine Şahin / Özkan Atik 3

@saliha öztürk Teşekkür ederim Saliha. Genelde arkadaşlar sunuma takılmış. Yni sunum beğenilmiş. Aklıma hiç kaçırmadan izlediim Volkan Konak geldi. Çok güzel şiir okur. İçten, samimi... Doğaçlama da çok yapar ama, okurken bazen şiirleri karıştırdığı olur. Kendisinin, bunun üzerine söylediği bir...
  17. Emine Şahin

Mac ve 300 Dpi

Merhaba Tuncer Bey. Baktım mesaj saatinize, sabahın alaca karanlığında 06:10 Mesajı yazma vaktinizi de göz önününde bulundurursak 05:30 gibi ayaktaydınız. Tam vaktinde, tan vaktinde güneş gibi açmışsınız... Fazla söze ne hacet, elinize, yüreğinize, bilginize sağlık...
Yukarı Alt