Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Vee sonuna geldik :)
  2. Hasan YILDIZ

"Aytaç BAYLADI" (Doğa için Çal Üyesi ) Realistik Karikatür Çalışması...

Farklı bir yorum ve gerçekten güzel :)
  3. Hasan YILDIZ

10 Kasım Facebook Kapak Tasarımları

Ellerinize sağlık...
  4. Hasan YILDIZ

Onu anıyoruz, Onu arıyoruz...

---1881-193∞---
  5. Hasan YILDIZ

Bu gurur hepimizin...

Bilge duruşumuz bizim gururumuzdur. Henüz her şey yapmış değiliz. Bir çok projemiz mevcut umarız hepsini hayata geçireceğiz.. Grafikerler.org her zaman faydalı olmaya devam edecektir...
  6. Hasan YILDIZ

Beklenen Eğitim Setimiz- Bilişim Temelleri Eğitim Seti Canlı Video -Türkiyede İlk

Değerli arkadaşlar torrent dosyası konuya eklenmiştir dileyen torrent olarak indirebilir. Faydalı olması dileğiyle iyi çalışmalar...
  7. Hasan YILDIZ

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Son 4 Gün arkadaşlar hepinize bol şans :)
  8. Hasan YILDIZ

Kişisel Logo Wallpaper Çalışması

Teşekkür ederim Özgül Hanım..
  9. Hasan YILDIZ

Seyfullah Yalçınkaya PHOTOGRAPHY

Güzel Kareler... Ellerinize sağlık.
  10. Hasan YILDIZ

Cinema 4D Dersleri - Poly FX MoGraph - Full HD 1080p Videolu Anlatım - Hasan Y.

@metehansisman Video'da anlatmış olduğum evreleri tek tek uygulayınız. Bir evreyi bile atlarsanız sonuca ulaşamazsınız. Video ile birlikte tekrar denemeniz tavsiyem. İyi Çalışmalar.. @Ali DANIŞAN Rica ederiz Ali DANIŞAN..
  11. Hasan YILDIZ

Grafikerler.org'a Tek Tıkla Bağlanın - Android.

@Aslı SAYILIR @Emre DEMİRCİ Rica ederiz.. Bu uygulama ilk versiyondur zamanla yeni versiyonlar çıkarılacak ve tam anlamıyla uygulamamızı tamamlayacağız.. İyi forumlar..
  12. Hasan YILDIZ

Grafikerler.org'a Tek Tıkla Bağlanın - Android.

Merhaba, Geliştirdiğim bu küçük uygulama sayesinde Android işletim sistemi yüklü telefonlarınızdan tek tıkla forumumuza erişebileceksiniz. Keyifli kullanımlar.. Ekran Görüntüleri QR Kod ile indirmek için aşağıdaki kodu taratınız. DOWNLOAD APK
  13. Hasan YILDIZ

Merhaba :)

Aramıza Hoş Geldiniz...
  14. Hasan YILDIZ

Beklenen Eğitim Setimiz- Bilişim Temelleri Eğitim Seti Canlı Video -Türkiyede İlk

Bu harika eğitim setine herkesin sahip olması gerektiğini düşünüyorum... Emeği geçen herkesin eline, yüreğine sağlık.. Teşekkürler Grafikerler.org....
  15. Hasan YILDIZ

Nasıl Grafiker Oldunuz ?

Herşey bir bilgisayar sahibi olmamla başladı :)
  16. Hasan YILDIZ

Bumerang Ödülleri "En Bilge Forum" kategorisinde yarışan sitemize oy ver!

Bu kadar bilgi dolu bir forum tabi ki de 1. olacaktır. Hoşgörüsü, saygı ve sevgisi, eğitim setleri, dersleri, v.s v.s ile zaten Bilge duruşumuz ortadadır. Yarışma sonuçlandığında yerimizi korumamız dileğiyle...
  17. Hasan YILDIZ

İstek Üzerine Teknoloji Logosu

Merhaba ; Bence burada bariz bir hatanız var. Sloganı üste yazılmış bir logo görüyorum. Sanırım firma ismi ' Tekno Ortak '. Fakat siz slogan olan ' Teknolojinin ortak adresi ' kısmını üste daha belirgin yazmışsınız ki bu yanlış bir durum. Yerlerinin değiştirilmesi gerekiyor. Tabi ki ' Tekno...
  18. Hasan YILDIZ

Yeni Logom | Sedat Gül

Sedat Abicim ; Logo mesajı güzel aktarmış fakat Erkal Bey'in de dediği gibi sizden daha güzel bir çalışma beklerdim. Tabi ki bu da güzel ama sonuçta Sedat GÜL'ün logosunun daha şık olmasını beklerdim :) Çalışmalarınızda başarılar...
Yukarı Alt