Arama sonuçları

1. Gül Pekşen

Brush Önizleme Programı

Teşekkürler Buse , :)
  2. Gül Pekşen

Sıçrayan Kan Fırçaları

Teşekkürler Fİgen hn. :)
  3. Gül Pekşen

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünya kadınlarının kutladığı uluslararası bir gündür. 1975 yılında Dünya Kadınlar Yılı'nı ilan eden Birleşmiş Milletler Örgütü, 16 Aralık1977 tarihinde 8 Mart'ı tüm kadınları için Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanmasını kararlaştırdı. Tarihçe 8 Mart1857 tarihinde...
  4. Gül Pekşen

Çalışmakmı yoksa evde oturmakmı:))???

Ben konuya farkı şekilde yaklaşmak istiyorum. Ne kadarda ülkemiz ve yaşayan insanlar kendini geliştirse de, Türk topluluğunun çoğu şöyle yaklaşıyor: Kadın dediğin evde oturmalı, çocuğuna, eşine bakmalı. Bu zihniyete kesinlikle karşıyım, senelerdir bunun mücadelesini vermeye çalışıyorum...
  5. Gül Pekşen

Broşür / Kaplan Kebap

Hiç olmadı şimdi Sedat bey,rejimim hala devam ediyor :( Keşke göz atmasaydım çalışmanıza,ama gördüm birkere... Çoook güzel olmuş. Elinize sağlık.
  6. Gül Pekşen

Yine bir logo çalışmam :)

Ooo Erkan bey ,bütün ödülleri toplamışsınız. Biraz diğer grafiker arkadaşlarada bırakın :) Şaka ,şaka...:) Hayırlı olsun.Başarılarınızın daimi olsun.
  7. Gül Pekşen

Portre-2

:) hedefi 12 den vurdunuz. :)
  8. Gül Pekşen

Portre-2

Teşekkürler ekinoks76, Çok hızlı oldu...,başladım ve bitti... ''öyle bir hışınla geldiki...,tutum...,yakaladım...,ve beyinimin hızına yetişemedi ne parmaklarım ,ne kalemin ucu.'' Hiç kaşına gözüne bakmadım,bende şimdi inceliyorum sizlerle beraber. :)
  9. Gül Pekşen

Portre-2

Teşekkürler Erkan bey, Profesyonal bir gözün görmesi ve yorumlaması ''eleştirmesi'' çok güzel. 1.5 x 2 cm.lik gazete de çıkan bir filim afişinden bakarak yorumlamaya çalıştım. İsim vermiyorum , açaba kime benzetmişim...?
  10. Gül Pekşen

Portre-2

Bekledim günlerdir ,gelmedi,uğramadı hiç yanıma,ama bugün akşam saatlerinde ,öyle bir hışınla geldiki...,tutum...,yakaladım...,ve beyinimin hızına yetişemedi ne parmaklarım ,ne kalemin ucu. Yeni bitti.
  11. Gül Pekşen

Ben Geldim... :)

Hoşgeldin oğlum... :)
  12. Gül Pekşen

vektörel bendeniz çiizm:)) kıyafet tasarım

ekinoks76, gelişme var.:) Kıyafet tasarımı başlıklı açmışsınız konuyu , arka plandan ziyade kıyafete önem vermelisiniz diye düşünüyorum. Ama yinede hoş olmuş...
  13. Gül Pekşen

Sublimasyon baskı ile ilgili .

Merhaba echoes72 , öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Matbaa ortamından bahsediyorsunuz,sanırım emprime demek istediniz. 1.Tisort üzerine mi baskı yapmayı düşünüyorsunuz? 2.Taranmış veya internet ortamından indirilmiş bir resmi ,üstünde hiç işlem yapmadan matbaa ortamında basmak istiyorsunuz ...
  14. Gül Pekşen

Geyik Muhabbeti

Öğle yemeğinde sadec yoğur yiyorum bir aydır.
  15. Gül Pekşen

Zune- HD İçindeki Aşkı Şimdi Keşfet...

İnsan işini severek yapınca ,mükemmel sonuçlar çıkıyor . Harika görünüyor Hakan bey . :)
  16. Gül Pekşen

Geyik Muhabbeti

Ahmet bey yapılırmı bu eziyet bana yaaa..... Rejimdeyim . Bir ayda 6 kilo verdim ,üfffff nerden gördüm bu sofray ,dayanamam şimdi canım çekti... Of of ,yok yok . Salyalarım aktı klaviyenın üstüne.............:)
  17. Gül Pekşen

Tasarım ve tasarımcı...

Teşekkürler Ozan bey ,iyi dilekleriniz için.Elimden gelen en iyisini yapacağımdan eminim.
  18. Gül Pekşen

Bugün Ne Dinledik ?

kendi sesimi :(
  19. Gül Pekşen

Tasarım ve tasarımcı...

Ozan bey yine çok güzel anlatmışsınız tasarım hakkındaki düşüncelerinizi. Siz tasrımı ,grafik tasarımı penceresinden değerlendirmişsiniz. Bugünlerde kısacası yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum bende herkesle,musade ederseniz. Çalıştığım işyerinden istifamı istedim(tamamen duygusal)sebeplerden...
Yukarı Alt