Arama sonuçları

1. Fulya Özkan

yuvamistanbul hakkında uyarı !

Çok fazla deneyimim olmamasına rağmen, benim de oldukça karşılaştığım bir durum. Tasarımlar oluşturulduktan ve gönderildikten sonra, beğenmedik istemiyoruz diyenler, ücret çok pahalı geldi 20 TL veririz yoksa almayız diyenler, yollanan örnekleri alıp bir matbaya 10 TL atıp bunu çiz diyenler...
  2. Fulya Özkan

Grafik Tasarım Dersi - İZMİR

Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, Dreamweaver, Flash Macromedia Freehand CoreDRAW Dersleri verilir. ( Her seviyede ) Cv'yi buradan inceleyebilirsiniz. https://www.grafikerler.org/freelance-is-arayanlar/29999-irem-fulya-ozkan-freelance-tasarim.html Detaylı bilgi için...
  3. Fulya Özkan

İrem Fulya Özkan - Freelance Tasarım

ÖZELLİKLER: İnisiyatif kullanabilme ve bağımsız çalışabilme gücü Sınırlı zaman içinde iş sonuçlandırabilme Başkalarıyla birlikte çalışabilme DENEYİM VE BECERİLER: İletişime açık, ikna edici, sonuç odaklı çalışan ve analitik bakış açısına sahip çalışma tarzı. Program oluşturma konusunda...
  4. Fulya Özkan

Türk Tasarımına Çağrı: Afiş Yarışması

Son Katılım: 22.05.2011 Detaylı Bilgi: www.cttd.net Yarısma Konusu • Yarışma, Türk Tasarımına Çağrı: Afiş Tasarımı. • Afişin içerik ve konu seçimi serbesttir. Dikkat edilmesi gereken tek husus, eserlerin Türkiye’yi çağrıştırması gerekliliği ve özgün bir Türk tasarım dili (kimligi)...
  5. Fulya Özkan

Grafik & Web Tasarım (freelance)

ÖZELLİKLER: İnisiyatif kullanabilme ve bağımsız çalışabilme gücü Sınırlı zaman içinde iş sonuçlandırabilme Başkalarıyla birlikte çalışabilme DENEYİM VE BECERİLER: İletişime açık, ikna edici, sonuç odaklı çalışan ve analitik bakış açısına sahip çalışma tarzı. Program oluşturma konusunda...
  6. Fulya Özkan

Freelance Bayan Grafikerler arıyoruz

graffi_fulya@msn.com 0555 465 89 00
  7. Fulya Özkan

Uzaktan Çalışacak Eleman

8. Fulya Özkan

logo tasarimina ihtiyacim var

9. Fulya Özkan

Flash web sıte tasarım (çorap firması için)

10. Fulya Özkan

Grafiker Aranıyor | Ankara

Sedat bey, öncelikle şurda anlaşalım ben grafik tasarımcısıyım ve grafik ile ilişkili hemen her şeyi bilmem gerekli diye düşünüyorum. Bunun yanı sıra; saydığınız programlar sadece web sitesi için değil, aynı zamanda animasyon yapımı için de gereklidir. Ek olarak, web tasarım da sadece kodlardan...
  11. Fulya Özkan

Ankara'da dergi için grafiker arıyoruz

Freelance olarak düşünürseniz, ilanınızla ilgileniyorum BİLGİSAYAR: Photoshop Cs3: ileri seviyede Illustrator Cs3: ileri seviyede Freehand Mx: ileri seviyede CorelDraw: ileri seviyede Indesign: ileri seviyede Flash: orta seviyede Dreamveawer: orta seviyede Frontpage: orta...
  12. Fulya Özkan

Web Tasarımcı/Grafiker, akakce/Ankara

Freelance olarak düşünürseniz, ilanınızla ilgileniyorum BİLGİSAYAR: Photoshop Cs3: ileri seviyede Illustrator Cs3: ileri seviyede Freehand Mx: ileri seviyede CorelDraw: ileri seviyede Indesign: ileri seviyede Flash: orta seviyede Dreamveawer: orta seviyede Frontpage: orta...
  13. Fulya Özkan

Çok acil web sitesi arayüzü tasarlayacak yardımcı grafiker veya stajyer aranmaktadır.

14. Fulya Özkan

Reklam Ajansımıza Grafiker Arkadaşlar (İST/AND. YAKASI)

15. Fulya Özkan

Ankara'da ki ajansımıza grafik tasarımcı arıyoruz

Freelance olarak düşünürseniz, ilanınızla ilgileniyorum BİLGİSAYAR: Photoshop Cs3: ileri seviyede Illustrator Cs3: ileri seviyede Freehand Mx: ileri seviyede CorelDraw: ileri seviyede Indesign: ileri seviyede Flash: orta seviyede Dreamveawer: orta seviyede Frontpage: orta seviyede...
Yukarı Alt