Arama sonuçları

1. Fulya Özkan

forumum için logo

İlanınızla ilgileniyorum, detaylı görüşmek için; Msn: graffi_fulya@msn.com Gsm: 0555 465 89 00
  2. Fulya Özkan

Flaş Banner Yardım

graffi_fulya@msn.com
  3. Fulya Özkan

Freelence Grafik

Tabi ki, detaylı konuşmak için iletişim adreslerinden bana ulaşabilirsiniz..
  4. Fulya Özkan

Deneyimli grafiker Elemanı Aranıyor..

Eğer freelance olarak düşünürseniz; BİLGİSAYAR photoshop Cs3: ileri seviyede illustrator Cs3: ileri seviyede freehand Mx: ileri seviyede CorelDraw: ileri seviyede Indesign: ileri seviyede flash: orta seviyede Dreamveawer: orta seviyede Frontpage: orta seviyede Quark Express: başlangıç...
  5. Fulya Özkan

Grafiker Aranıyor

Eğer freelance olarak düşünürseniz; BİLGİSAYAR photoshop Cs3: ileri seviyede illustrator Cs3: ileri seviyede freehand Mx: ileri seviyede CorelDraw: ileri seviyede Indesign: ileri seviyede flash: orta seviyede Dreamveawer: orta seviyede Frontpage: orta seviyede Quark Express: başlangıç...
  6. Fulya Özkan

Acil Grafiker Aranıyor - ANTALYA

7. Fulya Özkan

yaratıcı ajansımıza yaratıcı grafiker arıyoruz (izmir)

8. Fulya Özkan

photoshop bilen ofis elemanı alınacak

9. Fulya Özkan

Grafiker Aranıyor | Ankara

10. Fulya Özkan

grafiker aranıyor...

Eğer freelance olarak düşünürseniz; BİLGİSAYAR Photoshop Cs3: ileri seviyede Illustrator Cs3: ileri seviyede Freehand Mx: ileri seviyede CorelDraw: ileri seviyede Indesign: ileri seviyede Flash: orta seviyede Dreamveawer: orta seviyede Frontpage: orta seviyede Quark Express: başlangıç...
  11. Fulya Özkan

freelance yardımcı

Merhaba, ilanınız hala güncel ise yardımcı olabilirim. BİLGİSAYAR: photoshop Cs3: ileri seviyede illustrator Cs3: ileri seviyede freehand Mx: ileri seviyede CorelDraw: ileri seviyede Indesign: ileri seviyede flash: orta seviyede Dreamveawer: orta seviyede Frontpage: orta seviyede Quark...
  12. Fulya Özkan

Antalya'da Freelance grafikerler

Merhaba, ilanınız hala güncel ise yardımcı olabilirim. BİLGİSAYAR: photoshop Cs3: ileri seviyede illustrator Cs3: ileri seviyede freehand Mx: ileri seviyede CorelDraw: ileri seviyede Indesign: ileri seviyede flash: orta seviyede Dreamveawer: orta seviyede Frontpage: orta seviyede Quark...
  13. Fulya Özkan

Isim + logo + tasarım..

İlanınızla ilgileniyorum, detaylı görüşmek için; Msn: graffi_fulya@msn.com Gsm: 0555 465 89 00
  14. Fulya Özkan

freelance yardımcı

15. Fulya Özkan

Mönü Çalışması Yapacak Grafiker Aranıyor

16. Fulya Özkan

Album kapağı yardım

Merhaba, hayırlı olsun öncelikle. İlanınızla ilgileniyorum, detaylı görüşmek için; Msn: graffi_fulya@msn.com Gsm: 0555 465 89 00
  17. Fulya Özkan

dekupe ve rötuş işinde hızlı ve uzman fulltime eleman alınacaktır

Eğer Freelance olarak düşünürseniz; İLETİŞİM: Msn: graffi_fulya@msn.com Gsm: 0555 465 89 00
  18. Fulya Özkan

Matbaa'mıza Grafiker Arıyoruz Istanbul Avrupa Yakası

Eğer freelance düşünürseniz; İLETİŞİM: Msn: graffi_fulya@msn.com Gsm: 0555 465 89 00 ÖZELLİKLER: İnisiyatif kullanabilme ve bağımsız çalışabilme gücü Sınırlı zaman içinde iş sonuçlandırabilme Başkalarıyla birlikte çalışabilme DENEYİM VE BECERİLER: İletişime açık, ikna edici...
  19. Fulya Özkan

Ajansımıza çok acil grafiker arıyoruz!(Ankara)

Eğer freelance düşünürseniz; İLETİŞİM: Msn: graffi_fulya@msn.com Gsm: 0555 465 89 00
  20. Fulya Özkan

Acil Grafiker Aranıyor

Eğer freelance düşünürseniz; İLETİŞİM: Msn: graffi_fulya@msn.com Gsm: 0555 465 89 00
Yukarı Alt