Arama sonuçları

1. Fulya Özkan

Grafiker Aranıyor

Eğer, Freelance olarak düşünürseniz; ÖZELLİKLER: İnisiyatif kullanabilme ve bağımsız çalışabilme gücü Sınırlı zaman içinde iş sonuçlandırabilme Başkalarıyla birlikte çalışabilme DENEYİM VE BECERİLER: İletişime açık, ikna edici, sonuç odaklı çalışan ve analitik bakış açısına sahip...
  2. Fulya Özkan

Flash Banner, Logo Yaptırılacak Arkadaşlar Aranıyor

Merhaba, ilanınız hala güncel ise yardımcı olabilirim. BİLGİSAYAR: Photoshop Cs3: ileri seviyede Illustrator Cs3: ileri seviyede Freehand Mx: ileri seviyede CorelDraw: ileri seviyede Indesign: ileri seviyede Flash: orta seviyede Dreamveawer: orta seviyede Frontpage: orta seviyede Quark...
  3. Fulya Özkan

Isim + logo + tasarım..

Merhaba, ilanınız hala güncel ise yardımcı olabilirim. BİLGİSAYAR: Photoshop Cs3: ileri seviyede Illustrator Cs3: ileri seviyede Freehand Mx: ileri seviyede CorelDraw: ileri seviyede Indesign: ileri seviyede Flash: orta seviyede Dreamveawer: orta seviyede Frontpage: orta seviyede Quark...
  4. Fulya Özkan

Grafikerlik konusunda freelance çalışabilecek takım arkadaşı.

5. Fulya Özkan

1 ajans elektronık & bilgisayar

6. Fulya Özkan

Freelance Reklam Sirketi icin Eleman Araniyor

7. Fulya Özkan

Grafik hazirlamak istiyorum ama hicbir program kullanmayi bilmiyorum

8. Fulya Özkan

Mönü Çalışması Yapacak Grafiker Aranıyor

9. Fulya Özkan

Mobilya firmasi icin komple grafik tasarim

10. Fulya Özkan

Freelence Grafik

ÖZELLİKLER: İnisiyatif kullanabilme ve bağımsız çalışabilme gücü Sınırlı zaman içinde iş sonuçlandırabilme Başkalarıyla birlikte çalışabilme DENEYİM VE BECERİLER: İletişime açık, ikna edici, sonuç odaklı çalışan ve analitik bakış açısına sahip çalışma tarzı. Program oluşturma konusunda...
  11. Fulya Özkan

Ankara da - grafıker aranmaktadır

Merhabalar. DENEYİM VE BECERİLER: İletişime açık, ikna edici, sonuç odaklı çalışan ve analitik bakış açısına sahip çalışma tarzı. Program oluşturma konusunda başarılı iş sonuçları EĞİTİM: 2005 – 2008 / İzmir Ekonomi Üniversitesi MYO Grafik Tasarım, üniversite 1.si 2008 - / Anadolu...
  12. Fulya Özkan

Grafik Tasarımcı

Özel msj attım size.. İyi günler dilerim
  13. Fulya Özkan

Freelance Çalışacak Grafikerler

Merhabalar, İzmirde ikamet ediyorum. Photoshop, corel, illustrator, freehand, indesign, dreamweaver, flash, frontpage programlarını biliyorum ( iyi derecede ) Grafik, iletişim ve web tasarımı alanlarında eğitim aldım, çalışmalarımı sürdürmekteyim. Freelance olarak çalışmak isterseniz...
  14. Fulya Özkan

Freelance Grafik / İletişim Tasarımı

portfolyo ve cv mi adresinize yolladım.. İyi çalışmalar dilerim
  15. Fulya Özkan

Freelance Grafik / İletişim Tasarımı

ÖZELLİKLER: İnisiyatif kullanabilme ve bağımsız çalışabilme gücü Sınırlı zaman içinde iş sonuçlandırabilme Başkalarıyla birlikte çalışabilme BECERİLER: Masaüstü yayıncılık programlarını kullanabilme Baskı süreçleri ve grafik üretim Motivasyon sahibi Kendini adama özelliğine sahip Yönetici...
  16. Fulya Özkan

Grafik Tasarımcı

Photoshop Cs3 Illustrator Cs3 Freehand Mx CorelDraw programlarını profesyonel kullanmakla birlikte ; Indesign Flash Dreamveawer Frontpage programlarını orta düzeyde kullanmaktayım.. İzmirde ikamet etmekteyim.. Grafik ve web tasarım alanında yarı zamanlı ya da proje bazlı çalışmalar yapabilirm..
  17. Fulya Özkan

Aşkın Gözü Kördür T-Shirt Tasarım Yarışması

Yaptığımız iş her ne kadar bizim gelir kaynağımız olsada, bu bir yarışma kendinizi ispatlama adında..Biz bir bakıma sanat yapıyoruz çünkü, ve bunuda her zaman ticari yola vurmamak gerekiyor diye düşünüyorum ben..Zaman zaman da olsa, isim yapmak, cvlerimize extra bir şeyler katıp farklı konumlara...
  18. Fulya Özkan

Tasarım bilmeyene Grafiker denir mi?

@cavit nogay şahsın görünür rütbe - i aklı eserinde.. Bende teşekkür ederim, iyi akşamlar, çalışma yaşamınızda da başarılar dilerim..
  19. Fulya Özkan

Tasarım bilmeyene Grafiker denir mi?

Sayın Cavit Bey; @Fulya Özkan
Yukarı Alt