Logo'nun yuvarlağı biraz yamuk duruyor eklerken de olmuş olabilir ancak göze hoş geliyor. "org" kısmını düz yazın sadece baştaki logoyla yarışmaya katılın. Bence değerlendirilebilecek bir logo.
Kolay gelsin
Dergi şeklinde hangi programda yaptınız? Biz dergi kapaklarında genellikle Photoshop ve Freehand kullanırız veya başka bir vektörel program.
Konunun önemi yok uygun bir fotoğraf bulup bunu vektörel bir programda yapabilirsiniz. Ödev kapaklarını Word'de bile yapanlar var.
Kitap veya Dergi tasarımı konusunda tecrübeliyim. Hali hazırda yüksek trajlı aylık bir tarih dergisinin tasarımını devam ettiriyorum.
Baskı öncesi hazırlık ve baskıya teslim edilmesi konusunda sorumluluk alabilirim. Kendim Matbaacı olduğum için işlerinizi baskı sonrasına kadar takip ederim...
Bu kadar yeşil olması şartmıydı bilmiyorum ama yeşilin kullanım alanı sınırlı olması gerekir. Ayrıca barkodu biraz daha küçültebilirsiniz, Web adresi orada görsel bütünlüğünü bozuyor.
Geriye kalan zaten resim ve yazılar onlar da iyi yerleştirilmiş. Sanıyorum dergi ismi de size ait (logo...
Problemi ben söylüyorum çözümü sen üreteceksin. Ürettiğin çözümü sunacaksın biz de senin çözüm üreticiliğine not vereceğiz. Problemlemler karşısında çözümü problemi çıkarana sorarsan senin üreticiliğin nerede?
Bir tasarımda isim kalabalığı bana her zaman itici gelmiştir. Sizin kartvizitinizde isminiz 4 ayrı yerde geçiyor. Nereye baksak Hasan Güner yazıyor! Buna bir çare düşünün.
Renk olarak ise turucu iyi duruyor ancak aşağıda ismi ayıran çizgi çok uzun biraz kısaltırsanız iyi olur.
Kolay gelsin...
İlk bakışta ortadaki ay yıldız rahatsız edici duruyor. Ona gerek yok bence ayrıca resmi yukarıda kesmek değil de yukarı doğru gradientli bir geçiş yapabilirsiniz. İsim alanının beyaz olması şart değil.
Kolay gelsin...
Genel görünümü güzel. Ortadaki yazıların aralarını mümkün olsa da biraz açsanız olmuyorsa puntoyu biraz küçültüp öyle deniyin orası biraz rahatlasın. Bu çalışmanın ön kısmı arka kısmını da görmek isterdik uyumluluk açısından.
Alttaki web adresinin yanındakileri blurlu değil de turuncunun...
İlk iki kartvizit çalışmanızla bana gelseniz ben müşteri olarak sizin bu işi yapıp yapamayacağınıza az çok not veririm. Çünkü çok karmaşık ve font seçimleri kötü. Ayrıca isminizin bu kadar ön planda olması itici.
3. Çalışmanız ise biraz daha düzenleme ile daha güzel bir hal alır. Gri tonlu veya...
Düşünce güzel ancak uygulama da yıldızın uçları "g" harfine yakınlık olarak aynı değil dikkatli bakarsanız...
Onun dışında düşüncenizi beğendim başarılar...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.