Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Türk Grafik Eğitim sistemindeki yanlışlar

Benim değerli ustalarımın tadından yenmez sohbetinin arasına giriyorum özür dilerim ama bu konu başlığı olan Türk Grafik Eğitim sistemindeki yanlışlar ne olacak? Edebiyat, tarih, genel kültür, medeniyet ve özellikle de hukuk alanı dahil olmak üzere eşsiz yazılar yazan benim değerli ustalarım...
  2. Süleyman Köklü

Tarık AKSU_Logo Type_Vol.1

Başta evo,katapulci,legatus, marka,ecosouth,jaf,provision olmak üzere yaptığınız çalışmaları beğendim. Logo konusunda çok başarılısınız. Bu konu da kendisini geliştirmek isteyen arkadaşlara nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgilendirme de yaparsanız çok daha yararlı olur. Sayın...
  3. Süleyman Köklü

Yeni Tasarımlarım Fikir Almak İçin Mutlaka Bakınız (Musul Günlüğüm)

Mause tasarımını çok beğendim hakan, diiğer çalışmaların da örnek olacak türden. Paylaşımın için teşekkürler...
  4. Süleyman Köklü

Hafizeana Süt Tatlıları Logo&Tabela çalışması | Kerim Öksüz

güzel bir çalışma olmuş başarılar dilerim ama birşey dikkatimi çekti sloganı hiç kullanmamışsınız...
  5. Süleyman Köklü

Çocuklarda babanın rolü

2 çocuk babası olarak son derece ciddiye aldığım bir yazı oldu. Abdullah Bey paylaştığınız için teşekkürler...
  6. Süleyman Köklü

emotion

Onlarca layer'den oluşmuş detaylı bir çalışma...Ortaya güzel bir eser bırakmış. Fatih beyin de söylediği gibi renk tonlarını gözel yakalamışsınız... Tebrik ediyorum.
  7. Süleyman Köklü

Üşüyorum...

Çok özledik seni... Paylaşım için teşekkürler
  8. Süleyman Köklü

Türk Grafik Eğitim sistemindeki yanlışlar

Ben bu konuya şöyle müdahil olayım; Ben eğitim almadan bu mesleği usta-çırak ilişkisi ile öğrendim/öğrenmeye devam ediyorum. ANcak burada şu var ki benim ustam MEKTEPLİ. Ben ondan öyle şeyler öğrendim ki 4 yıllık fakülteye gitsem bana öğretilenlerin bu kadar detaylı olabiliceğine inanmam...
  9. Süleyman Köklü

EminSÜTCÜ-Hayat Productıon LOGO

Bu firma ne iş yapıyor?? alttaki production olmasa ben ilk bakışta DİŞÇİ gibi anlardım. Çünkü A olarak kullandığınız sembolü biz dişçiler için kullanıyoruz genelde. Bence renkler hariç bu logo uygun bir logo değil... Beğenilip baskıya verildi mi bilmiyorum ama üzerinde biraz daha çalışın...
  10. Süleyman Köklü

MSN 10 Yaşında

MSN'den bıktım artık ADIUM kullanıyorum :) aynı işlevi görüyor ama en azından msn değil...
  11. Süleyman Köklü

Mizanoğlu İnşaat Logo"

Sizin üzerinizden yorum yapılmıyor sadece ortaya attığınız fikrin olabilirliliği tartışılıyor. Neden alınganlık yaptınız :) Sizin fikriniz genel kabul gördü fakat bu logo için uygun olmadığı söylendi. Sizin fikirleriniz bizim için önemli, önemli olmasa bu kadar yorum yapılmazdı düşüncenize...
  12. Süleyman Köklü

Mizanoğlu İnşaat Logo"

Bence ilk yapılan hali çok güzel düşünülmüş ve uygulanmış. Zaten müşteri de beğenip onaylamış. Kesik çizgiler iş sahası için genel olarak kullanılsa da bu logo için uygun değil sanki. Tebrik ediyorum...
  13. Süleyman Köklü

Gorajde Cami Açılış Davetiyesi

Davetiyenin iç kısmında resimler çok küçük kalmış ve davet edilen cami'yi hiçbir açıdan net göremiyoruz ama renk seçimi ve diğer yerleştirmeler filan çok güzel. Elinize sağlık...
  14. Süleyman Köklü

uyumlu renk paleti oluşturma

Dilek Hanım, illustrator konusunda biraz geride kaldık biz :) Güzel bir ders hazırlamışsınız teşekkürler ama ben uygulama yapmak istedim fakat o da ne!!! EDIT COLOR yok... Bir yerler de hata mı yapıyorum? yoksa sürüm farkı mı? CS2 kullanıyorum..
  15. Süleyman Köklü

Kaliteli Eleştiri Yöntemleri

Eleştirmek için belli bir eğitim, kültür seviyesine ulaşmış olmak ve o konu hakkında uzman olmak gerekir. Geriye kalan eleştiriler ise karşı tarafa yanlış yönlendirmekten veya kırıcı olmaktan başka işe yaramaz. Burada eğitim seviyesi (kendi mesleğimiz için söylüyorum) üst düzey insanlar da var...
  16. Süleyman Köklü

Göz Rengi Değiştirmek

Emek vermişsiniz güzel bir anlatım olmuş ancak renklendirelecek kısım tam olarak çizilemediği için renkli kısmın etrafında önceki renk'e ait mavilik kalmış. Bu işlemi yapacak arkadaşların çizimi daha dikkatli yaparak o maviliği de da ortadan kaldırabilirler. Teşekkürler paylaşım için...
  17. Süleyman Köklü

Profesyonel Freelance Web Tasarım

ooooo benim USTAM gelmiş site'ye.. Hoşgeldin Usta. Senin çalışmalarını incelemeye gerek yok gözü kapalı sana iş veririm. Lütfen çalışmalarını yayınla da üyelerimiz tasarım görsün... Kalıcı olman dileği ile...
  18. Süleyman Köklü

Grafikerin Türkçe bilgisi olmalı mı?

Faruk Bey'in bazen iğneleyici yazıları oluyor fakat ben burda olumsuz bir durum görmedim ayrıca "kayırma" sözü bu yazı için çok mantıksız geldi bana... Kimi kayırmış? Nereden çıktı bu kayırma anlayamadım?
  19. Süleyman Köklü

corel draw da önlü arkalı broşür hazırlama

Dersin güzelliği kadar tasarımda güzel olmuş. Emek vermişsiniz Fatih Bey, teşekkürler...
  20. Süleyman Köklü

etiket, logo ve ambalaj tasarımı

Sıkıntıdan yapılan uygulamalar karşı taraf için de sıkıntı olabiliyor bazen. Şişe üzerindeki duruşunu ben pek beğenmedim açıkçası ayrıca dikkat ederseniz çok boş kalmış şişede. Diğer çalışmalarınıza göre biraz zayıf olmuş. "Keyifli çalışma"larınızı bekliyoruz...Kolay gelsin.
Yukarı Alt