Arama sonuçları

1. Emine Şahin

burdan indirdiğim Clip art ları corelde kulanma yardım

Buradan programı indirip kurun. Klasörleriniz içersinde normal önizlemeleri oluşacaktır. Satandart olarak boş bir yerde sağ tıklayıp "Görünüm/Küçük Resimler" demeniz gerek.
  2. Emine Şahin

Corel Draw12 Türkçe Görsel Eğitim Cd'si 1

@walantina Şaka mısınız yoksa bot mu? :clap2:
  3. Emine Şahin

Corel Draw x3 te Analog Saat Yapımı

Bu konu dersler kısmına kaydırılırsa daha uygun olur. Kısaca şöyle özetleyeyim. Burada bütün espiri rotate özelliğinde yatmaktadır. Elipse Tool ile bir daire çizin. Sonra Freehand Tool ile en üste bir çizgi çizin. Bu çizginizin üzerine çift tıklayın ve rotate özelliğine kavuşturun...
  4. Emine Şahin

Corel Photoshop bilen Bayan Eleman alınacak

Konuyu yanlış yerde açmışsınız?
  5. Emine Şahin

İpini koparan siyasetçi olmuş

İpini koparan siyasetçi olmamış. Siyasetçilerin ipi kopmuş. Milletinden, özünden ve insani değerlerinden kopan siyasetçilerle bu noktaya geldik. Tel tel dökülüyor kokuşuyoruz. Hangi bir meseleye el atsak elimizde kalıyor. Sanırım yeniden bir Kuvva-i Milliye gerek. Sarı Saçlım Mavi Gözlüm...
  6. Emine Şahin

logo nedir nasıl olmalıdır?...

Merhaba Ali Bey... eminecik, Emine Şahin meslesini bir tarafa koyalım. Uzun mesele... Ama siz anladınız... Logo nedir kısmını da geçiyorum. Sonucun bir yere varması zor gibi, son ifadelerinizden sonra. Söylenecek çok şey olmasına karşın eğitim ve kültür düzeyimizle paralel bir konu. Her konuda...
  7. Emine Şahin

@Ali Tekin Çam Merhaba Ali Bey... Devam edecek bir şey yok. Bunca zaman sonra kavramların ve anlamların değiştiğini söyleyen siz değil misiniz? Daha doğrusu güzel bir serüven anlatmışsınız ve işi evlilikle bağlayıp nur topu gibi bir logo meydana geldiğini belirtiyorsunuz... Belki bir yerde...
  8. Emine Şahin

@Ali Tekin Çam Ali bey kendinizle çelişiyorsunuz...
  9. Emine Şahin

PSda vektör çizim yapılabilir mi?

@Erkin KARATAŞ Ve EPS kaydedilmelidir.
  10. Emine Şahin

Öfke Baldan Tatlıdır.

@Abdullah YİĞİT Evet, öfke geldiğinde aklı gider. Öfke ile ayağa kalkan (eylem hali) zararla oturur. Yapmış olduğu işte, davranış ya da sözde hesapsız davranır. Sonradan duyulan pişmalık için de atalarımız "çivi çıkar izi kalır" demişler. Öfke, güç ve kudretin değil, zayıflığın ve aczin bir...
  11. Emine Şahin

Kontrol Paneli Çalışması

@GÜNEL AYVACI Başka sorum yok. Yarışmacı arkadaşlara başarılar :D:D:D
  12. Emine Şahin

Kontrol Paneli Çalışması

@GÜNEL AYVACI Günel abla sorum sizle alakalı değil. Sanırım anladınız. Ama, sormadan edemedim. Tıpkı, Popstar Alaturkada Metin Akpınarın Jüri üyesi olduğu gibi. Ya da Armağan Çağlayan'ın "Ben teknik olarak anlamam ama..." deyip not vermesi gibi... :)
  13. Emine Şahin

Kontrol Paneli Çalışması

@GÜNEL AYVACI Merhaba Günel Hanım. Sizi, yarışmada "Jüri Üyesi" olarak biliyorum değil mi?
  14. Emine Şahin

Grafikerliği NEREDE ve NASIL BİR EĞİTİM alarak öğrendiniz?

Grafik; tarifi yapılmıştır. Tasarım; tarifi yapılmıştır. Grafiker; grafik tasarım yapan. tarifi yapılmıştır... Çok ve uzun konuşamaya gerek hissetmiyorum. Profösör döktürmüş, döktürüken de dökülmüş. Açıkça sen ne anlarsın tasarımdan demek istiyor. Okulunu oku gel diyor. birine cevap verirken...
  15. Emine Şahin

Grafikerliği NEREDE ve NASIL BİR EĞİTİM alarak öğrendiniz?

@tdesigner84 Alaylısınız... benim gibi. Bazları alay etsede bende alaylıyım. Boş verin benim gibi Alaya alın bunları...
  16. Emine Şahin

Vob Logosunu Değiştirdi

Dikenli tel gibi olmuş. İstenilenin verilemediği "Buca Ceza Evinin" Amblemi olabilecek bir çalışma :D Gelin bu sarmalın içine girin, çıkamayın der gibi. Kırmızı kan, mavi soğukluk hissi vermiş. Bunu kim nasıl seçmiş? Sadece eski logonun düzenlenip şişirilmiş hali bu... Bir de adına yenilik...
  17. Emine Şahin

Hayat MARKET AFİŞ |HYGRAFİİ

@Elsi ilk bakışta mesajı almak... evet haklısınız...
  18. Emine Şahin

Mizanoğlu İnşaat Logo"

Negatif alan kullanarak tasarlanan logo örneği. Hoş ve güzel olmuş. Eklenecek çıkarılacak pek bir şey yok!... Çizgilerin eklenmesi biraz kalabalık, anlamsız gibi gördüm. Ama olabilir. Kesik çizgiler karesel geçişler gibi bir kriter de yoktur. Bu örnekler ne demek istediğimi biraz daha...
  19. Emine Şahin

Hayat MARKET AFİŞ |HYGRAFİİ

Merhaba... Arkadaşlar bazı hataları dile getirmişler. Hatta çöpe atmanız da tavsiye edilmiş. İlk intiba çok önemlidir değil mi? karşınızdaki insanın sizde bıraktığı ilk intibadan bahsediyorum. O ilk an... Çok ama çok önemlidir o ilk an. Konuşmanıza bir diyalog kurmanıza da gerek yoktur. Göz...
  20. Emine Şahin

Kadir Geceniz Mübarek Olsun!..

Teşekkürler Yaşar Bey... Günlük telaş ve kavgalarla kutlamayı unuttuk, hatırlattınız. Ama asıl kutlama bu mübarek geceyi hakkıyla idrak ve yadeddikten sonra olacak... Cümlemizin gecesi mübarek olsun...
Yukarı Alt