Arama sonuçları

1. B

Döner Salonu Kartvizit

valla gayet normal bir kartvizit :D ama yazi cok olmus sonucta bu el ilani degil :D birde alo paket yazisiyla yildiz orantisiz sanirim resmi buyuttunce goze carpiyor. renk uyumu guzel kolay gelsin
  2. B

hat yazıları Yardım!!!

valla ornekleri vermis emine kardes zaten ancak ustalar sanirim hat yazisini yazarken kaleme bir defa dokunuyorlar diye biliyorum. Cizmesi zor :) kolay gelsin
  3. B

kartvizit yapmaya çalıştım =)

kaliteli bir baskiyla beraber birde bazi desenlerin ustune lak atilirsa mukemmel olacagi kanaatindeyim kolay gelsin
  4. B

16 Sayfalık Katalog Çalışmam..!!

yav hoca biz sevkinimi kirdik :D valla olmadi simdi :D neyse, ben bir logo cizmeye baslamadan once birkac ornek inceler 15/20 dk mi buna ayiririm. kafamda fikir olusmasi icin. ve bilhassa en farklisini yaratabilmek icin ;) yavas yavas basaracagim sanirim cunku tip mezunlarina sordugun zaman...
  5. B

10 ila 20 yaş arası insan clipartları

bence en guzeli bi tane cocuk resmi bul. dekupe yap ve corel trace de ciz sonra ver siyahi :)
  6. B

Vektörel Gitarlar 1 AI FILE | 10 MB Boyutunda

mukemmel paylasim eline saglik
  7. B

16 Sayfalık Katalog Çalışmam..!!

valla acikcasi soyliyim birincisi resim dekupelerinde bazilarinda problemler var bence. genel sayfa konseptini degistir derim ben cok yapmacik durmus. golge gereginden fazla koyu ve buyuk.menu haricindeki yazi fontlari cok buyuk olmus. gereksiz. kucuk ve kaliteli gosterebilirdi. renk secimindede...
  8. B

Cadde Life Dergi Kapağı - Hangi Renk Daha İyi

aynen bencede yesil mavi diyorum rahatlatici ve kaliteli gorunuyor
  9. B

grafikerler.org yeni yüzümüzü (tema) nasıl buldunuz?

yav arkadaslar bu logolar butonlar felan problem olmasin :)
  10. B

Hayat MSN gibi bir şey olsa, hayatınızı nasıl yaşarsınız??

valla corel yada illustrator gibi olsa daha iyi olurdu :) gerektiginde geri alirdim istedigimi yapistirir istedigimi duplicate yapardim. kimini tek renge cevirirdim begenmedigimi silerdim. rengini degistirir herseyiyle oynardim olmadi programi kapatir cikardim
  11. B

Soru

grafirun srdugun oyle hemen 2 dakikada anlatilacak birsey degil :) yani burda bircok asama ve farkli yollar var. ayrica profesyonel yapilmis. simdi cimlerden tutta arka zemine kadar topun inceliklerine kadar bircok ayrinti var. ben olsam soyle yapardimki bir deneyeyim :) topu liquify efektiyle...
  12. B

ilistratör yardım

nesneniz seciliyken klavyeden g tusuna basmaniz yeterli kenarda acilan kucuk pencereden trami verebilirsin kolay gelsin
  13. B

logo için yorumlarınızı bekliyorum

valla kardes eski pepsi logosunu animsatiyor :) ama sanirim pepsi degistirdi. kolay gelsin
  14. B

Tabela Hakkında..

eline saglik guzel paylasim
  15. B

Logom İçin Yardım Eder misiniz ?

@residents2000 sen is yeri sahibisin oysaki bizler ucret karsiligi calisan iscileriz :) bastan logo yaptirmak istiyorsan durum cok ama cok farkli. eger cizdigin seye yorum istiyorsan soyliym burda bir cizim yok bunlar font sanirim b yle basliyordu tam hatirlamiyorum. Logoda tam 4 farkl renk...
  16. B

PowerClip Yaparkene bunuda yapın

bu kadar ayara tartismya ne gerek var :D:D bu kadar ayar yapicama illustrator yuklerim iki nesneyi seciliyken make cliping mask secenegini yaptigin zaman bitmapida icinde :D tartismayin zaten cs3 un portablesi cikiyomus :D:D
  17. B

Film Önerileri

wanted guzel film yenilerden cok guzel animasyonlar yapmislar birde dejavuyu tavsiye ederim. ikiside sacma matrix tarzinda ama hos filmler
  18. B

selam

hosgeldin kalici olman dilegiyle
  19. B

Photoshop ile yaptığım bir çalışma

gayet guzel :D:D ellerine saglik
  20. B

merhaba

hosgeldin mugebrs umarim kalici ve aktif olursun
Yukarı Alt