valla gayet normal bir kartvizit :D ama yazi cok olmus sonucta bu el ilani degil :D birde alo paket yazisiyla yildiz orantisiz sanirim resmi buyuttunce goze carpiyor. renk uyumu guzel kolay gelsin
valla ornekleri vermis emine kardes zaten ancak ustalar sanirim hat yazisini yazarken kaleme bir defa dokunuyorlar diye biliyorum. Cizmesi zor :) kolay gelsin
yav hoca biz sevkinimi kirdik :D valla olmadi simdi :D neyse, ben bir logo cizmeye baslamadan once birkac ornek inceler 15/20 dk mi buna ayiririm. kafamda fikir olusmasi icin. ve bilhassa en farklisini yaratabilmek icin ;) yavas yavas basaracagim sanirim cunku tip mezunlarina sordugun zaman...
valla acikcasi soyliyim birincisi resim dekupelerinde bazilarinda problemler var bence. genel sayfa konseptini degistir derim ben cok yapmacik durmus. golge gereginden fazla koyu ve buyuk.menu haricindeki yazi fontlari cok buyuk olmus. gereksiz. kucuk ve kaliteli gosterebilirdi. renk secimindede...
valla corel yada illustrator gibi olsa daha iyi olurdu :)
gerektiginde geri alirdim istedigimi yapistirir istedigimi duplicate yapardim. kimini tek renge cevirirdim begenmedigimi silerdim. rengini degistirir herseyiyle oynardim olmadi programi kapatir cikardim
grafirun srdugun oyle hemen 2 dakikada anlatilacak birsey degil :) yani burda bircok asama ve farkli yollar var. ayrica profesyonel yapilmis. simdi cimlerden tutta arka zemine kadar topun inceliklerine kadar bircok ayrinti var. ben olsam soyle yapardimki bir deneyeyim :) topu liquify efektiyle...
@residents2000
sen is yeri sahibisin oysaki bizler ucret karsiligi calisan iscileriz :) bastan logo yaptirmak istiyorsan durum cok ama cok farkli. eger cizdigin seye yorum istiyorsan soyliym
burda bir cizim yok bunlar font sanirim b yle basliyordu tam hatirlamiyorum. Logoda tam 4 farkl renk...
bu kadar ayara tartismya ne gerek var :D:D bu kadar ayar yapicama illustrator yuklerim iki nesneyi seciliyken make cliping mask secenegini yaptigin zaman bitmapida icinde :D tartismayin zaten cs3 un portablesi cikiyomus :D:D
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.