Arama sonuçları

1. B

kartvizit çalışması

hoca 3 farkli yazi karakteri kullanmissin kartvizitte bu hos durmuyor. mumkun oldugunca ayni font grubundan kullanmaya calis daha duzenli olur birde cerceveler :) cerceveler kesimde sorun cikartir ustaya senin adini sayiklar durur makasin basinda :) birde yaziyi sundurmussun bence gereksiz olmus...
  2. B

yeni yaptıklarım

1 ve 3 guzel background olur :)
  3. B

Küçük bir çalışmam...

yaziya yesil kontur olmamis hoca zeminle uymamis. birde cok siyah biraz gri belki hos olabilir kolay gelsin
  4. B

slm arkadaşlar herkeze

hosgeldin umarim kalici ve aktif olursun
  5. B

Accurate İle Yapmış Olduğum Birkaç Desen....

gayet hos gorunuyor eline saglik
  6. B

Çalıntı tatlıses logosu

yav sonucta cizilebilenler ne kadar sonsuzda olsa benzer olmasi cokda tuhaf diil yani acikcasi biraz fark var gibi
  7. B

Kartvizit Çalışması

valla abi haklisin resim bende birkac defa koymustum kartvizite ancak hosdurmadi. tabi musteri isteyince elden e gelir :)))) iknada olmuyosa isimiz zor tabi eline saglik
  8. B

Amsterdam'da Bir Akşamüstü

@xblack matbaaciya cok ihtiyac var biliyorum ama nerde ihtiyac var bilmiyorum :D resimleri begenmenize sevindim
  9. B

yha çok kıskandım bana da hg deyın :D:P

Hosgeldin, ozellikle basliklarina dikkat edersen sevinirim :)
  10. B

Kahramanmaras Ahır dagıdan kucuk bır manzara

hakaten ya guzel kare yakalamissin
  11. B

Gmb kurucu üye olmak isteyenlere duyuru

yurt disindanda bahsedilmis. esim avukat bu islerin burda nasil yuruyebilecegini yada yurt disinda nasil tanitabilecegimiz hakkinda faydasi olabilir. Formu cikarttim aksam doldurup yarin gonderecegim umarim yardimim olur :)
  12. B

nasıl dönerki bu zeytin :)

valla bence istedigin sekilde yapraklar bul ve onlarin ai ye at resimleri. daha sonra pen tool la ustunden cizebilirsin.
  13. B

burası bir internet cafe:)

@SuperTurkishMan hoca 1.6 mi oynuyosun source mi olmazsa dalalim bi ara ayni server a :D
  14. B

Gmb kurucu üye olmak isteyenlere duyuru

peki bende dahil olabilirmiyim yani turkiyede ikamet etmek sarti varmi ?
  15. B

en çok dinlenen müzik tarZı

@thesoulofagirl o da nedir ? :)
  16. B

en çok dinlenen müzik tarZı

black & death metal bunun yani sira tresh ve alternativ de dinledigim oluyor. Ama aslen heavy metal bitiriyor beni. Cok gariptir ki grup yorum kizilirmak grup munzur gibi gruplari da dinlerim. grup yorumla ayni sahneyi paylasmistik. Amator grup olarak cikiyorduk bi konserlerinde ahhh antalya ah
  17. B

Gazi Ü.Mezunu Grafikerim İş Arıyorum (Antalya)

umarim freelance olarakta is bulabilirsin kolay gelsin
  18. B

Merhaba

ben 20 yil kaldim vay be :)
  19. B

resimlerinizi kolay bir şekilde düzenleyin, şekil verin

off cok guzel olmus hemen deniyorum sagol paylasim icin
Yukarı Alt