ya zaten burda gorup gorecegimiz begenip begenmemek degil ya iste logo nasil kullanilmis adres nasil kullanilmis v.s word de metni buraya yazin diye birsey vardi ya :) onun gibi dusunmek lazim
valla designer ordan ai formatinda indirdim illustratorde actim ve guller cizgiler cok farkli uzaktan ayni gorunuyor diye sevinmistim bende :D:D herneyse 32 gnclik terazimi tiklaman yeterli :D
http://www.dosya.cc/logo.rar.html
buraya upload ettim tabi hepsini cizmedim kalanini senin cizip ogrenmen acisindan.
vektortabanli programlarin hepsinde cesitli kalemler bulunur bunlarla elinde mevcut olmayan bir logoyu cizmen gerekir. corelde cizim yaparken cizginin herhangi bir yerine cift...
kardes simdi o font bende mevcut degil ama cok benzer bir font var elimde birde once convert to bitmap den grayscale yapip sonra sefaflik vermelisin tek renk icin. seffafligi diger tarafta anlatmistim. birde seffaflik verdikten sonra schift+page down yap ki arkaplanda kalsin saydamlik olarakda...
@ozreklam
ekranin solundaki arac kutusunda alttan 4. olan interactive tool u tikla kenarda bir pencere acilacaktir. orda en sondaki interactive transparency tool u sec simdi ust kisimda acilan pencerede ayarlarini yapabilirsin. tamamina sefaflik vermek icin linear yazan yeri tikla yine bi...
baha arkadasimiz sayesinde uye oldugum dedigi baha varya hani :) o benim iste :) tekrar hosgeldin baktim ama malesef bulamadim bi gorsel yuklersen belki yakin bi font bakariz beraber
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.