Arama sonuçları

1. B

Bu Resmi Corelde Çizecek varmı acil

@cezbe01 benim amacim zaten logoyu bastan asagiya cizmek degildi. Bu logoyu cizermisiniz sorusunu gorunce logoya baktim oyle cizilemeyecek zor bi tarafi yok. demek eleman zorlanmis deyip ornek olmasi acisindan sadece birkac tane ucgeni cizdim digerlerinede benzer sekkiler koyup nasil duzeltmesi...
  2. B

birkaç desen çalışmam

valla parmaklarda ufak sorunlarin var sanirim, karakalemden cok anlamadigim icin pek bi hata soyleyemem :) bana cok hos gorunuyor eline saglik
  3. B

portre calısmam

gayet guzel calismalar eline saglik bebegin gozleri cok hos olmus ve adamin gomlegi cok iyi duruyor
  4. B

kurumsal kimlik paketi (cdr.dosyası) logo, çepli dosya, karvizit, zarf, antetli kagıt

ya zaten burda gorup gorecegimiz begenip begenmemek degil ya iste logo nasil kullanilmis adres nasil kullanilmis v.s word de metni buraya yazin diye birsey vardi ya :) onun gibi dusunmek lazim
  5. B

valla designer ordan ai formatinda indirdim illustratorde actim ve guller cizgiler cok farkli uzaktan ayni gorunuyor diye sevinmistim bende :D:D herneyse 32 gnclik terazimi tiklaman yeterli :D
  6. B

http://www.dosya.cc/logo.rar.html buraya upload ettim tabi hepsini cizmedim kalanini senin cizip ogrenmen acisindan. vektortabanli programlarin hepsinde cesitli kalemler bulunur bunlarla elinde mevcut olmayan bir logoyu cizmen gerekir. corelde cizim yaparken cizginin herhangi bir yerine cift...
  7. B

cizdim bitirdim hangi formatta kaydedeyim ?
  8. B

biraz bekletiycem seni
  9. B

ilk logo tasarımım

mm simdi birazdan cikiyorumda aksam evde oynarim ama yine jpeg yapip koyarim siteye sana fikir olmasi acisindan :)
  10. B

Pilgrim Yazı Fontu arıyorum

kardes simdi o font bende mevcut degil ama cok benzer bir font var elimde birde once convert to bitmap den grayscale yapip sonra sefaflik vermelisin tek renk icin. seffafligi diger tarafta anlatmistim. birde seffaflik verdikten sonra schift+page down yap ki arkaplanda kalsin saydamlik olarakda...
  11. B

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@ozreklam ekranin solundaki arac kutusunda alttan 4. olan interactive tool u tikla kenarda bir pencere acilacaktir. orda en sondaki interactive transparency tool u sec simdi ust kisimda acilan pencerede ayarlarini yapabilirsin. tamamina sefaflik vermek icin linear yazan yeri tikla yine bi...
  12. B

Pilgrim Yazı Fontu arıyorum

baha arkadasimiz sayesinde uye oldugum dedigi baha varya hani :) o benim iste :) tekrar hosgeldin baktim ama malesef bulamadim bi gorsel yuklersen belki yakin bi font bakariz beraber
  13. B

ilk logo tasarımım

valla acikcasi yine tam olmamis :) o insan siluetiyle biraz oyna olmadi bide ben oynayim :)
  14. B

acil pc için roman fontu lazım

pardon ben yardimci olmak istiyorum ancak fontun tam olarak ismi nedir ? roman mi ? yani romantica yada times new roman degil ?
  15. B

En Çok Hoşunuza Giden Reklam Sloganları

hersey icin corel yeter buda guzel slogan :)
  16. B

Vektörel Bebek Çizimi

isine yaradiysa ne mutlu bana
  17. B

ilk logo tasarımım

golgedeki dairede hata var firma isminde farkli bir font kullansan belki havasi degisebilir. birde gri ve kirmizi acikcasi cok hos olmamis saygilar
  18. B

Selam..!!

aramiza hosgeldin umarim kalici ve aktif olursun
  19. B

Vektörel Bebek Çizimi

http://www.dosya.cc/Bureaublad.rar.html 4 adet eps buyrun
Yukarı Alt