Merhaba değerli üyemiz ;
Çalışmanız estetik açıdan geçerli fakat sizde görüyorsunuz ki logo küçük alanlarda kullanılınca ayrıntılar kayboluyor. Bu bakımdan logonuzu tasarlarken bu tanımlara dikkat etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Logonun çok büyük alanlarda göze batmayacak aynı zamanda çok...
Merhabalar Tayfun Bey ;
Öncelikle forumumuza hoş geldiniz. Çalışmanız güzel olmuş bizimle bu çalışmanızı paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Diğer çalışmalarınızı da bizimle paylaşmanız ümidiyle..
İyi Çalışmalar..
İyi Forumlar...
Merhaba sayın designw
Bu çalışma 3D programları ile yapılmaktadır.
Örneğin ;
Maxon Cinema 4D, Autodesk 3DS MAX.
Bu programlar yardımıyla sunumlarınıza daha farklı bir etkiler katabilirsiniz.
Ben her defasında kurumsal kimliğimi bastan tasarlarım ve sunumunu baştan yaparım. Hazır şablonlar olduğu doğrudur tabi ki fakat hazır şablon demek standart kalmak demektir. Değişiklik katmak gerekiyorsa her sunumunuz farklı mizanpajlar kullanarak daha farklı bir etki yaratabilirsiniz. Hazır...
Merhaba sanırım dalgınlığınıza gelmiş. Çok inceleyici biriymişsiniz diyebilirsiniz ama ne yapayım söylemeden duramıyorum :)
Süpriz yazmışsınız doğrusu Sürpriz olacaktı.
Bu arada ufak bir hatırlatma, foruma çalışma yüklerken iletişim bilgilerini silmeniz gerekiyor.
İyi Forumlar...
Sunum konusunda eksikleriniz var. Bu şekilde sunumlar çalışmanın albenisini söndürüyor. Diğer sunum örneklerini incelemenizi tavsiye ediyorum.
İyi Çalışmalar.
Şuan resim gözüküyor. Konu açarken daha dikkatli olursunuz artık. Bir de şuna değinmek isterim. Ard arda flood yapmak yerine son mesajınızı düzenleyebilirsiniz. Flood ( tekrar ) yapmak yasaktır.
İyi Forumlar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.