Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Sıcaklardan bunaldınız mı ? Gelin Forumumuz Klimalıdır :)

İyi fikir yapıcam bakalım nasıl olacak :)
  2. Hasan YILDIZ

Sıcaklardan bunaldınız mı ? Gelin Forumumuz Klimalıdır :)

Cinema 4D + 3DS MAX + Keyshot + Photoshop ile yapılmıştır :)
  3. Hasan YILDIZ

Cylon Centurion - Keyshot Render

@Kerim ÖKSÜZ Gayet basit aslında.. Modellemeden sonra .obj olarak export edip Keyshot'a bırakıyorsunuz ardından keyshotun 600 küsürlük material arşivinden malzemeleri atayıp render alıyorsunuz.. Tavsiye ederim :)
  4. Hasan YILDIZ

Cylon Centurion - Keyshot Render

Merhabalar ; Keyshot Render motorunu kullanmaya başladım. İlk çalışmam aşağıda görmüş olduğunuz şekildedir. Değerli Yorumlarınıza... Modelleme : 3DS Max 2010 Render : Keyshot 3 Son düzenlemeler : Photoshop CS6 3DS MAX 2010 Keyshot 3 Son Hali
  5. Hasan YILDIZ

Merhaba

@M.ÇOBAN Merhaba ; Öncelikle forumumuza hoş geldiniz.. Üniversiteye gitmenizi öneriyorum çünkü lisans sahibi olmak ayrıcalıktır aynı zamanda gerçek sanat eğitimi size beklediğinizden de büyük katkı sağlayacaktır. Ha evden öğrenilmez mi ? diye sorabilirsiniz. Tabi ki öğrenilir fakat...
  6. Hasan YILDIZ

Dergi Çalışmam

@Bahar GÖK Rica ederim.. Zamanla alışacaksınız Bahar Hanım. Diğer çalışmalarınızı da görmek isteriz.. İyi Forumlar..
  7. Hasan YILDIZ

Dergi Çalışmam

Ufak ama etkili çizgiler.. Amacına uygun bir çalışma olmuş... Ellerinize Sağlık..
  8. Hasan YILDIZ

Çenesuyu Atık Şişeler 3D

Merhaba ; Modellemeniz başarılı fakat şişelerin renkleri olmamış sanki. Transperency kanalındaki Absorption Color seçeneğinin tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Son olarak şişeler fazla mat, plastik yansımasını tam anlamıyla vermemiş. Başarılar dilerim.. İyi Çalışmalar..
  9. Hasan YILDIZ

Ders 5 Obje Gruplandırma ve konumlandırma - Maxon Cinema 4D - HD Videolu Anlatım

Setimizin 5. videosunu yayınlıyorum. 45429080 Setin tamamına ulaşmak için TIKLAYIN İyi Dersler..
  10. Hasan YILDIZ

Cinema 4D Obje Üzerine Texture ' Resim ' Kaplama (Video'lu Sesli Anlatım )

@Şerife ERTAŞ Rica ederim.. Keyifli dersler..
  11. Hasan YILDIZ

Yeni Kurumsal Kimlik Sunum Şablonu Çalışmam

@grapiksel Merhaba ; Öncelikle beğenileriniz için teşekkür ediyorum.. Nasıl yapıldığını ilerleyen zamanlarda anlatmayı düşünüyorum.. Programın link'i maalesef yoktur. Ben satın almıştım lisanslı sürümünü. İyi Forumlar dilerim..
  12. Hasan YILDIZ

Çalışmalar devam ediyor... Nasıl yapıldığını anlatmamı isteyen var mı ? :)
  13. Hasan YILDIZ

Freelance iş arıyorum....

Merhaba Pro ? ?
  14. Hasan YILDIZ

Bir Elif Miktarı...

Sade, renkler uygun, mesaj yerinde, sunum aşaması da güzel.. Umarım basılmış halini de görürüz. Ellerinize sağlık Soner bey..
  15. Hasan YILDIZ

yardım edin lütfen

Yani birdenbire mi çıkıyor o çizgi ?
  16. Hasan YILDIZ

yardım edin lütfen

Merhaba ; Photoshop'la silinebilir aslında fakat Corelle nasıl olacak diyorsanız sanırım baştan çizmeniz gerekecek. Üzerinden geçerek yeniden çizilmesi gerekiyor. İyi Çalışmalar.
  17. Hasan YILDIZ

Teşekkür ederim Şerife Hanım..
  18. Hasan YILDIZ

Merhaba ; Cinema 4D ile hazırladığım kurumsal kimlik sunum çalışmasıdır.
  19. Hasan YILDIZ

Erkekler ve Kadınlar..

"Erkekler kadınların ilk aşkı, kadınlar da erkeklerin son aşkı olmak ister."
  20. Hasan YILDIZ

Sohbet etmeyi sevenler, lütfen bakarmısınız?

Gel muhabbet edelim :) olabilir.
Yukarı Alt