Çok güzel bir uygulama. İhtiyacı olanlara bu şekilde destek vermek gerekir. İlk destek benden olsun. Ne yapacağım diye düşünüyor, çöpe atmaya da kıyamıyordum. Teşekkürler paylaşım için.
Siyah zemin olarak ben C:60 / M:60 / Y:60 / K:100 kullanıyorum. Bu şekilde işlerimde sorun çıkmadı. Renklerin toplamı 300'ü geçmesin..
Benim ki 280 yapıyor toplarsan.
Kolay gelsin..
@Bahtınur YILDIZ
Genel değerlendirmeniz için teşekkürler...Kapak bana ait değil ama yapan arkadaşında tasarrufunda değildi kapak resmi...Çocukta dekupe sorunu var evet iyi yakalamışsınız. Dekupe değil aslında Photoshopta path yaptım EPS olarak kaydettim Quark'a aldım ama neden öyle oldu...
Hakan Bey,
Öncelikle ilginiz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Bu dergiyi ve Ek'i hazırlayan yazı kurulumuz bu konuda son derece titizdir. Birkaç defa tashih edilir mutlaka basılmadan önce. "da" bağlacından sonra virgül konusunda haklısınız. Sayfa 7'de ise virgül olarak devam edilen...
@Elif BEYAZIT
Kapaktaki yazılar istek üzerine o şekilde yapılmıştır. Ayrıca kapağın yapımı aynı işyerinde çalıştığımız arkadaşımız Sedat YAZILITAŞ'a aittir. 3. Sayfadaki yazı kısa olduğu için yanlarına doğru yaymak istemedim.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.