Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Illustrator'de Çiçek Yapımı..

Çok anlaşılır bir ders olmuş Elif Hanım. Emeğinize sağlık. Teşekkürler.
  2. Süleyman Köklü

Hz. Muhammed.. (Gif, Psd, Png, Ai, Jpg)

Çok güzel ve değerli paylaşım. Teşekkürler eline sağlık....
  3. Süleyman Köklü

İslami Vektörler... (153 Eps, 153 Jpg)

Çok güzel ve değerli paylaşım. Teşekkürler eline sağlık....
  4. Süleyman Köklü

Elif - Ba kapak çalışmam..

2 çalışmada birbirinden güzel eline sağlık. Benim tercihim siyah zeminli çalışma. Kolay gelsin...
  5. Süleyman Köklü

rock konser

Güzel olmuş sadece 16.ulusal...diye devam eden yazının fontunu farklı yaparsan daha iyi durur. Çalışarak iyi yerlere gelebilirsiniz. Kolay gelsin.
  6. Süleyman Köklü

Eski bilgisayarlar umut oluyor

Çok güzel bir uygulama. İhtiyacı olanlara bu şekilde destek vermek gerekir. İlk destek benden olsun. Ne yapacağım diye düşünüyor, çöpe atmaya da kıyamıyordum. Teşekkürler paylaşım için.
  7. Süleyman Köklü

Effects (PS series2)

İyi bir çalışma olmuş. Eline sağlık.
  8. Süleyman Köklü

Kitap Kapağı (Türkiye Cumhuriyeti Tarihi)

Çok sade, anlaşılır ve güzel olmuş. Yalnız arka kapağını da görebilsek bütünlük açısından daha iyi yorumlanabilirdi. Eline sağlık.
  9. Süleyman Köklü

Dergi Çalışmam (EK)

@Ünal Er Yorumunuz için teflekkür ederim. Baz› sayfalar aceleye geldi ondan olabilir. :) Kolay gelsin
  10. Süleyman Köklü

Elif - Ba Çalışmam..

Çok güzel olmus. Eline, Emegine saglik..
  11. Süleyman Köklü

China Photoshop Çizimleri Yüksek Çözünürlük (77)

Photoshop çiziminde zirve bu olsa gerek :) Teşekkürler paylaşım için...
  12. Süleyman Köklü

Mercedes servis kartvizit örneği

Bence birinci çalışmadaki zeminin maviliğini azaltın tamamdır. Herşey yerli yerinde bence.. Kolay gelsin
  13. Süleyman Köklü

Dergi Çalışmam (EK)

@GRAPHICHER Yorumunuz için teşekkür ederim. Yardım konusuna gelince burdaki bütün arkadaşlar gibi bildiğim herşeyi paylaşmaya hazırım. suleymankoklu@hotmail.com msn adresim ekleyin sorularınızı cevaplandırayım...
  14. Süleyman Köklü

Dergi Çalışmam (EK)

Teşekkürler güzel yorumlarınız için...
  15. Süleyman Köklü

baskı yardımı

Siyah zemin olarak ben C:60 / M:60 / Y:60 / K:100 kullanıyorum. Bu şekilde işlerimde sorun çıkmadı. Renklerin toplamı 300'ü geçmesin.. Benim ki 280 yapıyor toplarsan. Kolay gelsin..
  16. Süleyman Köklü

Dergi Çalışmam (EK)

@Bahtınur YILDIZ Genel değerlendirmeniz için teşekkürler...Kapak bana ait değil ama yapan arkadaşında tasarrufunda değildi kapak resmi...Çocukta dekupe sorunu var evet iyi yakalamışsınız. Dekupe değil aslında Photoshopta path yaptım EPS olarak kaydettim Quark'a aldım ama neden öyle oldu...
  17. Süleyman Köklü

Dergi Çalışmam (EK)

Hakan Bey, Öncelikle ilginiz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Bu dergiyi ve Ek'i hazırlayan yazı kurulumuz bu konuda son derece titizdir. Birkaç defa tashih edilir mutlaka basılmadan önce. "da" bağlacından sonra virgül konusunda haklısınız. Sayfa 7'de ise virgül olarak devam edilen...
  18. Süleyman Köklü

Dergi Çalışmam (EK)

@Elif BEYAZIT Kapaktaki yazılar istek üzerine o şekilde yapılmıştır. Ayrıca kapağın yapımı aynı işyerinde çalıştığımız arkadaşımız Sedat YAZILITAŞ'a aittir. 3. Sayfadaki yazı kısa olduğu için yanlarına doğru yaymak istemedim. Yorumunuz için teşekkür ederim.
  19. Süleyman Köklü

Harika hava clipartları

Teşekkürler paylaşım için... Yaprak testler ve diğer işlerimizde kullanabiliriz.
  20. Süleyman Köklü

19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs'ı, Mustafa Kemal'i ve Kurtuluş savaşını iyi anlamak dileğiyle...
Yukarı Alt