Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

grafikerlik çocukluktan gelir

Öncelikle TÜRKÇE'yi ve daha dikkatli kullanmanızı istiyorum. Mevzunuza gelince grafikerliğin çocukluktan geliyor olması çok tuhaf! inandırıcı değil, bilimsel bir açıklaması zaten yok. Bu işe yıllar sonra başlayıp ta çok başarılı olanlar var. Genelleme yapmayalım. "Hayal" çocuklara ait bir olgu...
  2. Süleyman Köklü

Fotoğrafta Kağıt Efekti

Yapılması çok zor çalışmalar değil ama iyi iş çıkarmışsınız. Pek hata görülmüyor. Sadece birinci çalışmada sol omuzda bir karartı var. Kolay gelsin...
  3. Süleyman Köklü

Dergi Tasarımlarım / Yorumlarınızı Bekliyorum

Tasarımlar yakından incelendiği zaman örnek teşkil ettiği aşikâr. Herbiri birbirinden güzel sayfalar olmuş. Eline, emeğinize sağlık..
  4. Süleyman Köklü

Adnan APAYDIN Hoşgeldin...

Adnan Abi, benim tasarımlarından örnek aldığım ve birlikte çalıştığım yılların grafikeridir. Kendisi benim ustamdır. Kendisini sitemiz de görmekten son derece memnunum. Eminim zaman buldukça ekleyeceği çalışmalarından örnek alacak çok arkadaş vardır. Saygılar sunuyorum kendisine...
  5. Süleyman Köklü

Mönü tasarim

Genel itibariyle güzel olmuş sadece kırmızılar biraz göz yoruyor. Kolay gelsin...
  6. Süleyman Köklü

kara balık

Fontları beğenmedim gerisi güzel. Kolay gelsin...
  7. Süleyman Köklü

make me beautiful..

Açıklama için teşekkürler. İyi olmuş çalışma sadece saç eklerken hata yapmışsınız dikkatli bakarsanız. Kolay gelsin...
  8. Süleyman Köklü

Meyve Vektörleri

Çok faydalı bir paylaşım. Teşekkürler...
  9. Süleyman Köklü

İçecek Vökterleri

Yaz reklamlarının vazgeçilmezleri.. Teşekkürler paylaşım için.
  10. Süleyman Köklü

Şiir Kitabım için Kapak Çalışması

Kitabın isimini arka kapağa ikinci kez yazmak bana mantıklı gelmedi. Ben hiç yazmadım yazdımsa da aynı punto ile yazmadım. 2 renk mi basılacak bu kapak?
  11. Süleyman Köklü

Yine Planta için bir afiş çalışmam..

Alanı iyi kullanmışsınız ama zemin olarak farklı zeminler denenebilirdi... Kolay gelsin.
  12. Süleyman Köklü

make me beautiful..

İyi görünüyor ama resmin aslını da koysaydınız neler yaptığınız daha iyi görebilirdik. Ayrıca nasıl yaptığınızı da kısaca açıklarsanız bilmeyenlere faydanız olur. Kolay gelsin...
  13. Süleyman Köklü

bi kac calismam..

öğrencisiniz ve iyi yoldasınız bunlar deneme amaçlı çalışmalarınız eminim ki ileri de daha ciddi çalışmalar yapıp bu işten ekmek kazanacaksınız. Yeter ki inanın ve çalışın. Kolay gelsin...
  14. Süleyman Köklü

sisko

Yapmak istediğini yapıp öyle yayınlarsanız daha sağlıklı değerlendirme yapabılırız. Bu paylaşımın amacını anlamış değilim. Yeni halini bekliyoruz.
  15. Süleyman Köklü

DİSTAF Derneği Logo Sunumu

İşleniş tarzı ve açıklama biçimiyle birlikte gayet iyi bir çalışma olmuş. Tebrikler..
  16. Süleyman Köklü

enes kırtasiye hizmetleri logo çalışmam

Photoshopta yapmışsınız ve fazlasıyla efekt vermişsiniz. Baskıda istediğiniz randumanı alamayabilirsiniz. Tercihim ikinci (turuncu) logodan yana.. Kolay gelsin...
  17. Süleyman Köklü

idg mimarlık kartvizit

Şekil olarak böyle olacaksa 1. çalışmanınz daha derli toplu olmuş. Photoshopla kartvizit yapmayı sevmiyorum ben. Mutlaka vektörel bir program kullanırım. Logo size aitse çizimde sorunlar mı var yoksa öyle mi görünüyor? Kolay gelsin..
  18. Süleyman Köklü

ekmekler PSD 3543 x 2365px

Hepimiz "Ekmek" için çalışıyoruz. Çok işimize yarıyor bunlar. Teşekkürler paylaşım için...
  19. Süleyman Köklü

evdeki kadınlar 105 jpg 5000x3000px

paylaşım için teşekkürler.. Ama bu kadınların pek evde duracağını sanmıyorum :)
  20. Süleyman Köklü

Tek tıkla fotoğrafı siyah-beyaz yapabilme ve Expand (Vektör hale getirebilme)..

Güzel ve pratik bir bilgi teşekkürler. Ama bildiğim kadarıyla resmin kalitesinin iyi olması gerekiyor değil mi?
Yukarı Alt