Öncelikle TÜRKÇE'yi ve daha dikkatli kullanmanızı istiyorum. Mevzunuza gelince grafikerliğin çocukluktan geliyor olması çok tuhaf! inandırıcı değil, bilimsel bir açıklaması zaten yok. Bu işe yıllar sonra başlayıp ta çok başarılı olanlar var. Genelleme yapmayalım. "Hayal" çocuklara ait bir olgu...
Adnan Abi, benim tasarımlarından örnek aldığım ve birlikte çalıştığım yılların grafikeridir. Kendisi benim ustamdır. Kendisini sitemiz de görmekten son derece memnunum. Eminim zaman buldukça ekleyeceği çalışmalarından örnek alacak çok arkadaş vardır.
Saygılar sunuyorum kendisine...
Kitabın isimini arka kapağa ikinci kez yazmak bana mantıklı gelmedi. Ben hiç yazmadım yazdımsa da aynı punto ile yazmadım. 2 renk mi basılacak bu kapak?
İyi görünüyor ama resmin aslını da koysaydınız neler yaptığınız daha iyi görebilirdik. Ayrıca nasıl yaptığınızı da kısaca açıklarsanız bilmeyenlere faydanız olur.
Kolay gelsin...
öğrencisiniz ve iyi yoldasınız bunlar deneme amaçlı çalışmalarınız eminim ki ileri de daha ciddi çalışmalar yapıp bu işten ekmek kazanacaksınız. Yeter ki inanın ve çalışın.
Kolay gelsin...
Şekil olarak böyle olacaksa 1. çalışmanınz daha derli toplu olmuş. Photoshopla kartvizit yapmayı sevmiyorum ben. Mutlaka vektörel bir program kullanırım. Logo size aitse çizimde sorunlar mı var yoksa öyle mi görünüyor?
Kolay gelsin..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.