İnsanlar kısa yoldan para kazanmak için neler yapabileceğini düşündükleri kadar işlerini düşünseler daha kaliteli işler çıkacağı bir gerçek.
Bu gibi sorunların, icatların ilk bizim ülkemizde ortaya çıkması ve hemen yaygınlaşması acaba biz Türk'ler veya Türkiye'liler için daha akıllı olduğumuzu...
Fatih Bey'e katılıyorum. 4 numaranın başındaki çizimi biraz daha geliştirerek ve siyah yerine daha canlı bir renk kullanarak işi tamamlayabilirsiniz veya Yeşil-siyah yerine turuncu-siyah'ta olabilir tabii bu kullandığınız renkler müşteri isteği değilse ayrıca şeritteki çizgiyi de atın bence...
Başarılı bir çalışma olmuş Hakan bey, gölgelendirmeler filan tam olmuş ve çok gerçekçi duruyorlar. Tebrikler... Renk önemli değil hangisi olsa yerim :)
Aslında uzunca baktım. Bana biraz karışık geldi. örneğin o siyah top orda iyi duruyor mu sizce? Bir de silinen yerlerden olsa gerek bir bütün olarak bakamadık. Çok kalabalık onun da etkisi vardır. Müşteri böyle beğendiyse yapacak bişey yok. :)
Kolay gelsin...
Vektörel paylaşımlar her zaman önemlidir. Çok işe yarıyorlar. Bir bütün halinde veya parça parça kullanabiliyorsunuz. Bu paylaşım da çok işimize yarayacak. Elinize, emeğinize sağlık...
Benim tek beğenmediğim nokta logonun iki taraflı kullanılması. Ben kullanmıyorum hiçbir işimde. Ama sizinki müşteri isteği olabilir. Genel itibari ile başarılı. Elinize sağlık. Kolay gelsin...
Güzel olmuş. Web'den anlamam ama görsel olarak iyi duruyor. Resimlerin büyük ebadları açıldığı zaman çözünürlüğü bayağı düşüyor. Ona dikkat edersiniz. Tamamlanınca daha iyi olacaktır. Kolay gelsin...
tam ebadını öğrenebilsek iyi olur. Böyle dağınık bir iş görünümünde. Ayrıca kitapların üzerine oturan öğrenci! %100 başarıyla aynı yerde olmamalı. İletişim açısından...
Kolay gelsin.
Menü ve Dosya için uygun olsa da diğer kurumsallar için biraz göz yorucu renk olmuş. Uygulama olarak güzel fakat baskıda sürekli aynı kaliteyi tutturmak zor olur bence.
Eline sağlık, kolay gelsin...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.