Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Grafiker İŞ İSTASYONU mudur?

İnsanlar kısa yoldan para kazanmak için neler yapabileceğini düşündükleri kadar işlerini düşünseler daha kaliteli işler çıkacağı bir gerçek. Bu gibi sorunların, icatların ilk bizim ülkemizde ortaya çıkması ve hemen yaygınlaşması acaba biz Türk'ler veya Türkiye'liler için daha akıllı olduğumuzu...
  2. Süleyman Köklü

logo çalışması

Fatih Bey'e katılıyorum. 4 numaranın başındaki çizimi biraz daha geliştirerek ve siyah yerine daha canlı bir renk kullanarak işi tamamlayabilirsiniz veya Yeşil-siyah yerine turuncu-siyah'ta olabilir tabii bu kullandığınız renkler müşteri isteği değilse ayrıca şeritteki çizgiyi de atın bence...
  3. Süleyman Köklü

Esmer-Beyaz-Kumral.Sizin Westly Çikolatanız Hangisi?

Başarılı bir çalışma olmuş Hakan bey, gölgelendirmeler filan tam olmuş ve çok gerçekçi duruyorlar. Tebrikler... Renk önemli değil hangisi olsa yerim :)
  4. Süleyman Köklü

Logo nasıl çizilir...

Çok sade ve güzel bir yazı. Ders alınacak tarafı çok. Bilgilenderme için teşekkür ederiz.
  5. Süleyman Köklü

Sizce Hangi İlan Çalışması daha iyi?

Aslında uzunca baktım. Bana biraz karışık geldi. örneğin o siyah top orda iyi duruyor mu sizce? Bir de silinen yerlerden olsa gerek bir bütün olarak bakamadık. Çok kalabalık onun da etkisi vardır. Müşteri böyle beğendiyse yapacak bişey yok. :) Kolay gelsin...
  6. Süleyman Köklü

Ramazan Görselleri -1 Ai-Eps *Ramazan Yaklaşıyor Kaçırmayın..

Çok işime yarayacaklar teşekkür ederim Bûse...
  7. Süleyman Köklü

natür su logo çalışması

3 numara daha iyi duruyor. Eline sağlık...
  8. Süleyman Köklü

yeni sigara içilmez afişi-levhası

Geç kaldın fatih :) Güzel paylaşım teşekkürler...
  9. Süleyman Köklü

"Küçük Melekler"

Hiçbiri benim kızım kadar güzel değiller :) paylaşım için teşekkürler...
  10. Süleyman Köklü

20.07.2009 Online Rekorumuz

Herkes "tevâzu'lu" olursa bu rakamlar başlangıç olur bizim için.
  11. Süleyman Köklü

Tired

Yine müthiş bir çalışma. Tebrikler. Üstteki 60'lı yazının rengi çok hoş. Benim favori rengimdir. Başarılar...
  12. Süleyman Köklü

Oyun oynayan mutlu çocuklar (60 ai)

Çok teşekkürler yaşar bey, tam bana göre paylaşım. Elinize sağlık...
  13. Süleyman Köklü

vector zeminler (muhteşem)

Vektörel paylaşımlar her zaman önemlidir. Çok işe yarıyorlar. Bir bütün halinde veya parça parça kullanabiliyorsunuz. Bu paylaşım da çok işimize yarayacak. Elinize, emeğinize sağlık...
  14. Süleyman Köklü

Basit bir tabela

Benim tek beğenmediğim nokta logonun iki taraflı kullanılması. Ben kullanmıyorum hiçbir işimde. Ama sizinki müşteri isteği olabilir. Genel itibari ile başarılı. Elinize sağlık. Kolay gelsin...
  15. Süleyman Köklü

Sigara yasağı

Bu saydıklarınızın herbiri veya birden fazlası aynı anda düşünülmüş olabilir. Ama netice itibariyle sağlıklı bir ortam oluşacağına eminim.
  16. Süleyman Köklü

kişisel Sitem Yayında

Güzel olmuş. Web'den anlamam ama görsel olarak iyi duruyor. Resimlerin büyük ebadları açıldığı zaman çözünürlüğü bayağı düşüyor. Ona dikkat edersiniz. Tamamlanınca daha iyi olacaktır. Kolay gelsin...
  17. Süleyman Köklü

Beykent Universitesi

tam ebadını öğrenebilsek iyi olur. Böyle dağınık bir iş görünümünde. Ayrıca kitapların üzerine oturan öğrenci! %100 başarıyla aynı yerde olmamalı. İletişim açısından... Kolay gelsin.
  18. Süleyman Köklü

Seneler önce....Elimde kalanlar

Çok başarılı çalışmalar. Tebrik ediyorum
  19. Süleyman Köklü

Fast Turca Kurumsal Kimlik ve Menü Çalışması | KrMkSz | Kerim ÖKSÜZ

Menü ve Dosya için uygun olsa da diğer kurumsallar için biraz göz yorucu renk olmuş. Uygulama olarak güzel fakat baskıda sürekli aynı kaliteyi tutturmak zor olur bence. Eline sağlık, kolay gelsin...
Yukarı Alt