Arama sonuçları

1. Abdullah Şahin

Windows XP'nin sonu geldi!

IE9 ile Windows XP'nin sonu... E9 onu desteklemeyecek, MS ona destek vermeyecek: Peki ama Microsoft Windows XP'ye neden savaş açtı. Microsoft neden Internet Explorer 9 ile Windows XP desteğini kesiyor hiç merak ettiniz mi? Amaç daha çok Windows 7 satmak mı? Elbette böyle bir yararı var...
  2. Abdullah Şahin

Adobe Flash Player 10.1′in Aday Sürümü çıktı

Adobe Flash Player 10.1′i Aday Sürüm (RC) statüsüne yükseltti. Yeni sürümde tahmin edeceğiniz üzere birtakım düzeltmeler ve iyileştirmeler yer alıyor. Görünüşe bakılırsa önceki beta sürümlere göre fazla değişen birşey yok, ancak RC ile iyileştiriliş kararlılık ve performans sunuluyor...
  3. Abdullah Şahin

Western Digital’den 600 GB kapasiteli VelociRaptor 6 Gb/s sabit disk sürücü

Western Digital yüksek performanslı VelociRaptor sabit disk serisini daha büyük SATA 6 Gb/s modeliyle güncelledi. 600 GB kapasiteli WD VelociRaptor 6 Gb/s 10000 rpm’lik dönüş hızına ve 32 MB’lık ön belleğe sahip. WD’nin iddiasına göre bu yeni seri selefiyle aynı güç tüketimine sahip...
  4. Abdullah Şahin

paylaştıkça, büyüyoruz

@yasesi Foruma resim yükleme ilgili bir probleminiz varsa aşağıdaki adreste verilen konuyu inceleyebilirsiniz. Size yardımcı olcaktır. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html
  5. Abdullah Şahin

Evrim Teorimiz :)

Resim yükleme ile ilgili olarak bir probleminiz var herhalde. Aşağıdaki adreste bulunan konuyu incelerseniz size detaylı olarak yardımcı olacaktır. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html
  6. Abdullah Şahin

Photoshop psd Albüm dosyaları

@KoRSaN_xXx Piyasada adı sanı duyulmamış anti virüs programları kullanırsanız görmemesi normal. Onun dışında internette ücretsiz versiyonlarınıda bulabilceğiniz tanınmış programlarda bu tarz şeyler olmaz.
  7. Abdullah Şahin

Visualizer Magazine /Görsel Sanatlar ve Kültür Dergisi

Yeni bölümümüz hayırlı olsun. Bu arada İnan Bey çalışmanız epey ileri sayfalarda . Valla her sayfada sizin çalışmalarınızı aradım . Nihayetinde 271. sayfada buldum :)
  8. Abdullah Şahin

Özenle Seçilmiş Dijital Sanat Örnekleri

Asian Suburbia by AndreeWallin Alien Abduction by Stahlberg Wood of Light by MaximeDesmettre Gopher Broke by Fowltown Study of Verity Jane by Lucong Wolfclops by Mana rock an droll revival by Bad_Koala Ingrid Bergman by maxedwin TerraNova by dragos_jieanu Red girl by Franc...
  9. Abdullah Şahin

Dijitalize Olmuş Yeni Dünyanın Sanatı Dijital Art (Dijital Sanat)

Dijital sanat, bilgisayarların gelişmesi ve grafik işleme performanslarının büyümesiyle gerçekleşen bilgisayar devrimi sonucu doğmuş, kurallarını ve etik değerlerini sanatın her dalında olduğu gibi zamanla yerleştirecek olan, sanat adına yeni bir oluşumdur, kanımca sanat olup olmadığınada, zaman...
  10. Abdullah Şahin

Bir Günaydında Benden Olsun

Herkese günaydın. :) Öğleden sonra aof sınavım var ve bu yüzden erken kalkıp çalışmaya başladım. Ama dayanamadım açtım yine neti ve forumu :) Bana şans dileyin arkadaşlar ;)
  11. Abdullah Şahin

logomuz ile duvarkağıdı denemelerim

@Hakan Dağdeviren Slogan güzel olmuş :) Bu ay ki t-shirt yarışmasında bundan bişiler çıkabilir :D
  12. Abdullah Şahin

logomuz ile duvarkağıdı denemelerim

Ahmet Bey'i yormayalım. Nacizane olarak onuda ben yapayım :)
  13. Abdullah Şahin

Rapidshare herkesi şok etti

Rapidshare'den korsan film ya da müzik indirenlere şok: Bakın dev site nasıl bir adım atıyor. Ücretli ve ücretsiz kullanım seçenekleri olan Rapidshare yasal dosya paylaşımı yapanlar için yararlı bir araç. Ancak bu aracı korsan dosya paylaşmakta...
  14. Abdullah Şahin

Didimtur logosunu ve kurumsal kimliğini yeniledi

2001 yılından itibaren ETSGROUP bünyesinde yer alan Didimtur'un kurumsal kimliği ve internet sitesi yenilendi, logosu değişti. Didimtur, yeni yüzüyle ilk kez, %40'a varan Erken Rezervasyon indirimlerini ve avantajlı ödeme koşullarını tanıtıyor. 30 yılı aşkın bir tarihçesi bulunan Didim Turizm...
  15. Abdullah Şahin

Huggies logosuna ikon ekledi

Kağıt ve kişisel bakım ürünlerinin küresel aktörü Kimberly–Clark, bebek bezi markası Huggies’in ambalajını yeniden dizayn ederek, markada revizyon yapmaya hazırlanıyor. Markanın 8 yıldan beri ilk yenilenmesi olan ve Anthem Worldwide Tarafından geliştirilen yeni tasarımlı ambalajlı ürünler, Nisan...
  16. Abdullah Şahin

Avrupa'nın en şeffaf 5 şirketinden biri Turkcell

Amsterdam'da gerçekleşen IR Global Rankings ödül töreninde ''Kamuya Yapılan En İyi Finansal Bilgilendirme'' dalında ödül kazanan Turkcell'in ödüle layık görüldüğü dalda, şirketlerin finansal bilgilerini nasıl açıkladıkları belirleniyor ve derecelendirme yapılıyor. Açıklamada, IRGR ödüllerine...
  17. Abdullah Şahin

Windows için kısayol tuşları

Windows sistemi tuş bileşimleri F1: Yardım CTRL+ESC: Başlat menüsünü açar ALT+SEKME: Açık programlar arasında geçiş yapar ALT+F4: Programdan çıkar SHIFT+DELETE: Öğeyi kalıcı olarak siler Windows Logo tuşu+L: Bilgisayarı kilitler (CTRL+ALT+DELETE tuşlarını kullanmadan) Windows programı tuş...
  18. Abdullah Şahin

Fatih Sultan Mehmed ve Herman Melville

Yüzünde nefret dolu bir ifade vardı. Öyle sinirliydi ki, beyaz atını denize sürmüştü öfkesinden… Okul duvarına asılı tablonun yanından geçerken hep o kızgın, sinirli haline tanık oluyordum. O, Fatih Sultan Mehmet’ti. Çağ kapayıp, çağ açmıştı ama benim çocuk kalbimi tablodaki haliyle bir türlü...
  19. Abdullah Şahin

7 gb brush buyrun

Elinize ve emeğinize sağlık. Mümkünse bir kaç tanede ekran görüntüsü koyarmısınız.
Yukarı Alt