Arama sonuçları

1. Abdullah Şahin

Kim 5 milyon iSter Oyun Fla dosyası içinde

Bakalım ne kadar kazancaz.:) Teşekkürler.
  2. Abdullah Şahin

Digital Saat Fla Dosyası İçinde..

paylaşım için teşekkürler.
  3. Abdullah Şahin

Resim maskeleme ve url ...

Elinize ve emeğinize sağlık.
  4. Abdullah Şahin

emirgan|logo ve tabela/gkhnylmz

Aşağıdaki adreste yer alan konuyu incelerseniz rahatlıkla resim yükleyebilirsiniz. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html
  5. Abdullah Şahin

Devlet Hava Meydanları Genel Müdürülüğü logo yarışması

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürülüğü kurum logosunu yenilemek üzere bir yarışma düzenliyor...Kurum çalışanları ve Kurum dışı isteklilerin de katılabileceği "Logo Yarışmasınının katılım şartları aşağıdadır... 1- Logo Yarışması tüm DHMİ personeli ve kurum dışına açıktır. 2-...
  6. Abdullah Şahin

Şifreniz Ne Kadar Güçlü?

E ozaman güçlendirelim beraber :) Herkes senin şifren ne olsun diye fikrini yazsın :) :)
  7. Abdullah Şahin

Şifreniz Ne Kadar Güçlü?

Bakalım sizlerin şifreleri ne kadar güçlü ? :)
  8. Abdullah Şahin

Şifreniz Ne Kadar Güvenli ?

Unutmayacağınız şifreler belirleyin. Symantec'in usta isimlerinden Ben Nahorney, şifre oluşturmanın püf noktalarını açıklıyor. İnternet üzerindeki tehditler her geçen gün artıyor. Bu nedenle bilgisayarınızı ve dolayısıyla verilerinizi mümkün olduğu kadar güvenli tutmanız gerekiyor...
  9. Abdullah Şahin

Nice Senelere

Herkese teşekkürler arkadaşlar. Sizin gibi bir ailem olduğu için şanslıyım :)
  10. Abdullah Şahin

Kaliteli ilköğretim sitesi...

Şuan herhangi bir çalışma göremiyoruz. Sanırım foruma resim yüklemek ile ilgili bir sıkıntınız var. Aşağıdaki adresten detaylı bilgi alabilirsiniz. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html
  11. Abdullah Şahin

Mart Dönemi Yarışması İçin Grafik Tasarım Brifi

@Berilberrin Ödül sadece Ocak ayı için geçerliydi. Çünkü yarışma gerçek bir firma için yapılmıştı. Forumdaki diğer yarışmalar hayali firmalar üzerine hazırlanmaktadır.
  12. Abdullah Şahin

Zune- HD İçindeki Aşkı Şimdi Keşfet...

Eline ve emeğine sağlık Hakan. Sipariş kabul ediyosan bir tane istiycem :)
  13. Abdullah Şahin

Illustratorde Kalemlik Çizimi (Videolu Anlatım)

Şuan indirme linki yoktur. Sadece online izleme görüntüsü vardır.
  14. Abdullah Şahin

Sonunda onu da yasakladılar

Kullanıcılar "Bize dokunmaz!" dedikçe yasaklar artıyor. İşte Türkiye'yi şok eden en son yasak... Türkiye'deki internet yasakları içinden çıkılmaz bir hal almaya başlamış gibi görülüyor. Artık herkesin bildiği YouTube yasağı, sık sık yasaklanan...
  15. Abdullah Şahin

Arkadaşlar Sitem İçin Logoda Kararsızım Yapabilecek kişi..!

İlgili kişilere logo yaptırmak istiyorsanız eğer konunuz "Freelance İş Verenler" bölümüne taşınacaktır.
  16. Abdullah Şahin

Teşekkürler

Elinize ve yüreğinize sağlık Gül Hanım. Nede güzel özetlediniz bu AİLEYİ. Forum demiyorum çünkü bu platform artık büyük bir AİLE oldu. Ailenin her üyeside birbirinden değerli.Umarım bu birlikteliğimiz daim olur.
  17. Abdullah Şahin

Selamlar

Grafikerler.Org ailesine hoşgeldiniz sinemgül hanım. Sizi selamsız bırakırmıyız hiç :) "demekki burdakilerin paraya ihtiyaci yokmus." demişsiniz. Forumumuzda Freelance İş Verenler diye bir bölüm var. Mesajınızı oraya açarsanız iş yapmak isteyenlere daha rahat ulaşırsınız. O yüzden iş ile...
  18. Abdullah Şahin

Explorer artık tek seçenek değil

1 Mart tarihinden itibaren artık Windows kurulumunda Internet Explorer tek seçenek olmayacak. Windows işletim sistemleriyle birlikte kullanıcıların zorunlu olarak bilgisayarlarına kurduğu Internet Explorer, artık tek seçenek olmayacak. Microsoft'tan konuyla ilgili yapılan son açıklamada...
  19. Abdullah Şahin

Gothic Glamour

@tdesigner84 Çalışma şuan gözükmektedir. Problem yoktur.
Yukarı Alt