Aşağıdaki adreste yer alan konuyu incelerseniz rahatlıkla resim yükleyebilirsiniz.
https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürülüğü kurum logosunu yenilemek üzere bir yarışma düzenliyor...Kurum çalışanları ve Kurum dışı isteklilerin de katılabileceği "Logo Yarışmasınının katılım şartları aşağıdadır...
1- Logo Yarışması tüm DHMİ personeli ve kurum dışına açıktır.
2-...
Unutmayacağınız şifreler belirleyin.
Symantec'in usta isimlerinden Ben Nahorney, şifre oluşturmanın püf noktalarını açıklıyor.
İnternet üzerindeki tehditler her geçen gün artıyor. Bu nedenle bilgisayarınızı ve dolayısıyla verilerinizi mümkün olduğu kadar güvenli tutmanız gerekiyor...
Şuan herhangi bir çalışma göremiyoruz. Sanırım foruma resim yüklemek ile ilgili bir sıkıntınız var. Aşağıdaki adresten detaylı bilgi alabilirsiniz.
https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html
@Berilberrin
Ödül sadece Ocak ayı için geçerliydi. Çünkü yarışma gerçek bir firma için yapılmıştı. Forumdaki diğer yarışmalar hayali firmalar üzerine hazırlanmaktadır.
Kullanıcılar "Bize dokunmaz!" dedikçe yasaklar artıyor. İşte Türkiye'yi şok eden en son yasak...
Türkiye'deki internet yasakları içinden çıkılmaz bir hal almaya başlamış gibi görülüyor. Artık herkesin bildiği YouTube yasağı, sık sık yasaklanan...
Elinize ve yüreğinize sağlık Gül Hanım. Nede güzel özetlediniz bu AİLEYİ. Forum demiyorum çünkü bu platform artık büyük bir AİLE oldu. Ailenin her üyeside birbirinden değerli.Umarım bu birlikteliğimiz daim olur.
Grafikerler.Org ailesine hoşgeldiniz sinemgül hanım. Sizi selamsız bırakırmıyız hiç :) "demekki burdakilerin paraya ihtiyaci yokmus." demişsiniz. Forumumuzda Freelance İş Verenler diye bir bölüm var. Mesajınızı oraya açarsanız iş yapmak isteyenlere daha rahat ulaşırsınız. O yüzden iş ile...
1 Mart tarihinden itibaren artık Windows kurulumunda Internet Explorer tek seçenek olmayacak.
Windows işletim sistemleriyle birlikte kullanıcıların zorunlu olarak bilgisayarlarına kurduğu Internet Explorer, artık tek seçenek olmayacak.
Microsoft'tan konuyla ilgili yapılan son açıklamada...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.