İlk rengi tam çıkaramadım bordomu :)
İlki ve ikinci mavi olan arasında kararsın kaldım ve ilkinde karar kıldım. Hem gözü yormuyor hemde şık duruyor.
Eline ve emeğine sağlık. Yalnız bunları anket olarak ekleseydin daha sağlıklı sonuç alırdın :)
Ben ilk basamak olan telekoma dilekçe olayını geçtim :) 10 gün geçti cevap vermediler. Şimdi diğer yerlere başvurumu yapcam. Sonuçları size burdan aktarırım.
@Fulyam
Teşekkürler :)
Çocuğun yoksa darısı sana olsun :)
O resimleri bir kaç aylıkken çekilmişti. Şimdi 15 aylık oldu. Ama ben resimleri yenileyemedim :D En kısa zamanda yenilerini koyacağım. Yeni resimler sadece facebook da var.
Dört ülke internet alan adlarında, şimdilik kısmen de olsa, kendi alfabelerinde uzantı kullanma izni aldı. Rusya, Suudi Arabistan, Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri, internette Latin harfleriyle değil kendi dillerinin harfleriyle alan adlarını yazma izni alan ilk ülkeler oldu.
Alan adlarını...
Japonlar, kağıda yazdığı yazı ve şekilleri silebilen yazıcı üretti. Bu şekilde aynı kağıdı 1000 kere kullanarak büyük tasarruf sağlayacak. teknoloji alanındaki yenilikleri yayımlayan Rus Ruformator internet sitesindeki habere göre, yeni geliştiren yazıcı, kağıttaki basılı yazıları silerek, aynı...
Kurumsal kimliğin en önemli öğesi olan, hatta kurumsal kimlik denince ilk akla gelen logo'dur. Yani kurumsal kimlik=logo biçiminde bir özdeşleşme ile kurumsal kimlik yalnızca logo'ya indirgenmektedir.
Logo imza gibi kullanılarak kurum, kuruluş ve hizmetlere değer katan ve zamanla kontrol...
Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi haber, İnceleme-Araştırma, Röportaj ve Fotoğraf dallarında medya yarışması düzenliyor.
“Bölgemizde, denizcilik ve deniz ticaretinin kamuoyunda daha etkin biçimde tanıtılması amacı ile Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi tarafından “7. Medya Yarışması”...
e-devlet projesi kapsamında alınan şifreyle, trafik işlemlerinden askerlik yoklamasına kadar her türlü başvuru internet üzerinden yapılabiliyor, sonuçları da aynı yoldan alınıyor.
Şifreyle türkiye gov.tr ye girildiğinde hakkınızda açılan bir dava varsa, durumunuzu, nerede ve kim tarafından...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.