Arama sonuçları

1. Abdullah Şahin

Kendi Kartım (Sizce Hangi Renk Olsun)

İlk rengi tam çıkaramadım bordomu :) İlki ve ikinci mavi olan arasında kararsın kaldım ve ilkinde karar kıldım. Hem gözü yormuyor hemde şık duruyor. Eline ve emeğine sağlık. Yalnız bunları anket olarak ekleseydin daha sağlıklı sonuç alırdın :)
  2. Abdullah Şahin

Telefon Hat Parası Vermeden ADSL Abonesi Olmak (Mutlaka Okuyun)

Ben ilk basamak olan telekoma dilekçe olayını geçtim :) 10 gün geçti cevap vermediler. Şimdi diğer yerlere başvurumu yapcam. Sonuçları size burdan aktarırım.
  3. Abdullah Şahin

cevizci.com logo tasarımı yarışması

Konunuz uygun kategoriye taşınmıştır. Konuyu ilk açtığınız bölüm altında sadece forumun düzenlediği yarışmalar yer alır.
  4. Abdullah Şahin

Bufem.com logo tasarim yarişmasi

Konunuz uygun kategoriye taşınmıştır. Konuyu ilk açtığınız bölüm altında sadece forumun düzenlediği yarışmalar yer alır.
  5. Abdullah Şahin

Seyahatet.com logo tasarim yarişmasi

6. Abdullah Şahin

Aydin grup kurumsal kimlik tasarim yarişmasi ödül: 510 tl

7. Abdullah Şahin

Grafikerler.Org Üyelerinin Blog ve Web Siteleri

@Fulyam İnşallah. :) Kız yada erkek çocuk farketmez yeterki hayırlı olsun. Ama kız çocuk daha bi tatlı oluyor :)
  8. Abdullah Şahin

14_Şubat_grafikerler.org

Eline ve emeğine sağlık. Hoş olmuş.
  9. Abdullah Şahin

Grafikerler.Org Üyelerinin Blog ve Web Siteleri

@Fulyam Teşekkürler :) Çocuğun yoksa darısı sana olsun :) O resimleri bir kaç aylıkken çekilmişti. Şimdi 15 aylık oldu. Ama ben resimleri yenileyemedim :D En kısa zamanda yenilerini koyacağım. Yeni resimler sadece facebook da var.
  10. Abdullah Şahin

Alan adında Arap ve Kiril alfabeside kullanılacak

Dört ülke internet alan adlarında, şimdilik kısmen de olsa, kendi alfabelerinde uzantı kullanma izni aldı. Rusya, Suudi Arabistan, Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri, internette Latin harfleriyle değil kendi dillerinin harfleriyle alan adlarını yazma izni alan ilk ülkeler oldu. Alan adlarını...
  11. Abdullah Şahin

Yazdığı yazıyı silebilen printer!

Japonlar, kağıda yazdığı yazı ve şekilleri silebilen yazıcı üretti. Bu şekilde aynı kağıdı 1000 kere kullanarak büyük tasarruf sağlayacak. teknoloji alanındaki yenilikleri yayımlayan Rus Ruformator internet sitesindeki habere göre, yeni geliştiren yazıcı, kağıttaki basılı yazıları silerek, aynı...
  12. Abdullah Şahin

Giresun İl Özel İdaresi Logo Yarışması

Kurumsal kimliğin en önemli öğesi olan, hatta kurumsal kimlik denince ilk akla gelen logo'dur. Yani kurumsal kimlik=logo biçiminde bir özdeşleşme ile kurumsal kimlik yalnızca logo'ya indirgenmektedir. Logo imza gibi kullanılarak kurum, kuruluş ve hizmetlere değer katan ve zamanla kontrol...
  13. Abdullah Şahin

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi 7. Medya Yarışması

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi haber, İnceleme-Araştırma, Röportaj ve Fotoğraf dallarında medya yarışması düzenliyor. “Bölgemizde, denizcilik ve deniz ticaretinin kamuoyunda daha etkin biçimde tanıtılması amacı ile Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi tarafından “7. Medya Yarışması”...
  14. Abdullah Şahin

1 Liralık şifreyle tüm resmi işlerinizi halledin!

e-devlet projesi kapsamında alınan şifreyle, trafik işlemlerinden askerlik yoklamasına kadar her türlü başvuru internet üzerinden yapılabiliyor, sonuçları da aynı yoldan alınıyor. Şifreyle türkiye gov.tr ye girildiğinde hakkınızda açılan bir dava varsa, durumunuzu, nerede ve kim tarafından...
  15. Abdullah Şahin

grafikerler.org Amblem Çalışması-1

Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz.
  16. Abdullah Şahin

yılanlı logo isteği

İsteğinizi daha açık yazarmısınız. Bu logonun vektörel halini falanmı istiyorsunuz.
  17. Abdullah Şahin

Dikkatinize 2918 Nolu Yasa

İlgili konuyu tekrar okursanız sevinirim.
  18. Abdullah Şahin

Bana dergi kapağı yapabilecek var mı?

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.
  19. Abdullah Şahin

Grafikerler_org__kerem_1

Resim görüntülemede problem yok. Gözükmekte
  20. Abdullah Şahin

Grafikerler_org__kerem_2

Resim gözüküyor. Problem yok.
Yukarı Alt