Sayın Tuncer Özkan, beni mazur görün ama; ilandaki şartları kabul edip başvuranlar olduğu müddetçe bu gibi ilanları daha çok göreceğiz. Kaldıki ilan sahibi vereceği maaşıda belirtmiş, maaş belirtilmeyen birçok ilanda zaten görüşme esnasında aynı rakamlar telaffuz ediliyor. Asıl problemin orada...
Merhabalar. Adım Ömer 1977 İstanbul doğumluyum ve halen İstanbulda yaşamaktayım. Yaklaşık 10 yıldır tam zamanlı ve freelance olarak grafikerlik yapıyorum. Alaylı grafikerlerdenim. Kurumsal kimlik çalışmaları, katalog ve broşür çalışmaları, promosyon ürünleri tasarımları,inndoor-outdoor reklam...
@Erkan Nehir
Hasan bey 90 lı yıllardan itibaren elektronik müzik dinleyen ve takip eden biri olarak söyleyebileceğim şey şu olur: Bu müziği icad edenler, alternatif dallarını üretenler, geliştirenler, prodüktörler vs. hepsi erkek olduğundan bayanların en iyi dj lerin arasında yer alamaması çok...
@MustafaUstun
İlanı yayınlayan kişinin "fiyatta çok uçmayacaklar" beklentisini tam karşıyalacak biri olduğunuzu ıspatlamışsınız. İşportacı ya döndük şeklindeki eleştirilerede ha vermemek elde değil. Saygılar.
Aslında webmaster değilim ama nedense görünce indirme isteği uyandırdı. Fazla bilgiden zarar gelmez diyerek ve size teşekkür ederek indirme işlemini başlatmış bulunuyorum.:) Saygılar.
@Funda Arıcı
Gerçektentebrik etmek istiyorum. Aslında uygulanabilecek bir fikir değil gibi geliyor kulağa. Yada en azından forumda "bu işyerlerine dikkat" diye bir bölüm de açılabilir.
Sedat bey mağduriyetinizden ötürü geçmiş olsun dilerimi iletmek istedim. Sizin gibi freelance çalışan birinin...
İlanı yayınladığına da pişman etmişsiniz insanı. Size göre değilse ilgilenmeyiniz efendim. Ne kadar basit meseleleri içinden çıkılmaz bir hale getirmeye çalışmışsınız. Tebrikler valla...
"Yapacağınız işi patron mu tarif etmeli, yoksa müşteri mi?"
Bence ikiside etmemeli. Nedeninide izin veririseniz alt sorularda açıklayacağım.
"Müşteri temsilcisi denilen kişinin size iş tarif etmesini istiyor musunuz?
Yoksa işi direkt olarak müşterinin size tarif etmesini mi istersiniz?"...
Valla Faruk Çağla hocam aranızdaki münasebeti bilmem. Forumda bir kaç isim ile daha bu türden bazı münazaralarınız olmuş onlarıda okudum. Daha önce birlikte meslek birliği konusunda bazı çalışmalarınız olmuş ama görünen veya görünmeyen bazı sebeplerden anlaşmazlık çıkmış gibi algıladım ben...
"Bu sitede; https://www.grafikerler.org/grafikerlerin-yasadiklari-sorunlar/13649-grafiker-is-istasyonu-mudur.html
konusuna girip okudunuz mu?
İlk bu sorunuzla başlamama izin verin. Bu ve bununla birlikte bu sitedeki tüm yazılarınızı okudum ve gerçekten etkilendiğimi ifade etmeliyim.
"Mesai...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.