Arama sonuçları

1. O

dünyaya bir daha gelseniz isminizin ne olmasını isterdiniz???

iyiki kendi ismimizi kendimiz seçmiyoruz. ama iki isim koyacağım kesin. tek isim çok az.
  2. O

Mac mi? Pc mi?

işin aslı şudur mac atar pc bakar. garafik tasarım deyince akla mac gelir. pc ler sonradan bu piyasaya giriş yaptılar.her ikisini de kullanmakta bir sorun yaşamıyorum ama birini tarihten sil deseler herhalde pc yi silerdim.
  3. O

Hangi Vektör Programı?

her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. corelmi freehandmı sorusuda artık eskilerde kalıcak gibi. bu sorunun cevabı illustrator ve indesign öğrenmeye bakın arkadaşlar.
  4. O

Bakanlığa logo_10 bin YTL

bilgi için teşekkürler.moderatör arkadaşlara bir önerim var. forumdan yarışmaya katılıcak arkadaşlar yarışmaya son katılım tarihinin akabinde (dileyenler) sağlık bakanlığı için yaptığı logoları burda sergilesin. grafikerliğe yeni başlayan arkadaşlar için çalışmaları hakkında başka gözler...
  5. O

Ücretsiz olarak kendim geliştirecek yer

Yengeç kardeşim inş. kısa bi sürede aradığın işi bulursun. Yalnız sana 10 yıldır grafikerlik yapan biri olarak şunu söylemek istiyorum yanlış anlamazsan. Hiç bir işe ücretsiz olarak girme. Her işin bi ücreti vardır. Çok iyi olmayabilirsin. Ama hakettiğini almalısın. Çünkü çalışacağın yerde senin...
  6. O

GsmOffice PSD Tasarım Bölümü (Güncel)

çok güzel çalışmalar bunlar. paylaştığınız için teşekkürler yolunuz açık olsun...
  7. O

Ateş efekti ( resimli anlatim )

@SaNCeZz çalışma sayfanızın renk modu cmyk ise ondandır. rgb ye çevirirseniz aktif olur.kolay gelsin...
  8. O

dökümanlar arasında dolaşım kısayolu nedir ?

ilginiz için teşekkürler. uzun bi zaman olmuştu bunu soralı. kısayolunu sonra tekrar buldum zaten photoshop tada ctrl+tab aynı görevi görüyor. ben edit+keyboard shortcuts tan bütün kısayolları kullanıyorum da sıkıntım şuydu bu sorduğumun yerini yada ismi herneyse bulamadım.ctrl+tab ı kullanmaya...
  9. O

Araç Çizimleri Vektör 50MB

on numara bi paylaşım olmuş ellerin dert görmesin...
  10. O

Adobe Photoshop Brushes PACK

ewet güzel bi paylaşım tşk.
  11. O

dökümanlar arasında dolaşım kısayolu nedir ?

selam arkadaşlar benim bi sorum olucak. freehand de birden fazla dökümanla çalıştığımızda bu dökümanlar window menüsünün en alt kısmında görünür. Bu dökümanlar arasında geçiş yapmak için sürekli window menüsünü kullanmak sıkıntı veriyo insana en azından bana veriyor sizi bilemem neyse bunun bir...
  12. O

convert sorunu!

sizin sorduğunuz freehand de çözümü olmayan bişey çünkü programın özelliğinden kaynaklanıyo, yazınızı convertledikten sonra efekt uygulamayı tercih ederseniz sorun kalmaz.
  13. O

Dreamweaver 8 Türkçe Eğitim Kitabı 608 sayfalık dev kaynak

açılışta şifre istiyor nasıl çözücez bunu ?
Yukarı Alt