Arama sonuçları

1. O

Nasıl Para Kazanılır?

Elinize sağlık çok güzel bir konu olmuş. Bayadır foruma girmiyordum. Girdim ilk yazınızı okudum. Sanki bana özel yazmışsınız gibi. Son 2-3 senedir basit tabirle "parayı bulma" durumu kafamı sürekli kurcalar durur. Hayatımda "çok para kazanma arzusunun" hayatımı ve verdiğim kararları en fazla...
  2. O

Yapmış olduğum logoyu değerlendirirmisiniz

İyi bir baskı önce, iyi bir baskıya müsait grafik tasarım çalışmasıyla olur.Mevcut çalışmanızın hangi ebatta,hangi cins kağıda ve hangi tip makinede basılacağına bağlı bir şeydir. Son olarakta baskıyı yapacak olan arkadaşın iyi bir usta olması olmazsa olmazlardandır.Trigromi olarak film...
  3. O

*Sabahattin ÖZLÜ | Sun Life Resort Hotel.

"Sabahattin ÖZLÜ" arkadaşım bana öyle gelmiş demekki çünkü bazen bu tip yanılgılar olabiliyor.Zaten baştan bunu söylememeyi düşündüm.Belki bana öyle geliyordur diye ama içim rahat etmedi. Çalışmanız seçilir sonradan böyle bi problem çıkarsa, bende "gördün niye söyledin" diye kendimi yerdim ona...
  4. O

*Sabahattin ÖZLÜ | Sun Life Resort Hotel.

Elinize sağlık gerçekten güzel çalışmalar.Logo ve kurumsal uygulamalar çok başarılı bana göre.Logonuzun sonundaki "E" harfini; baştaki "S" harfi ile uyumlu olması açısından büyük karakterde yazmışsınız sanırım.Sondaki "E"harfi sanki biraz havada duruyomuş gibi bir his verde bana. Biraz dikkatli...
  5. O

Anime

Elinize zihninize sağlık.Çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum.Birbirinden değierli çalışmalarınız var buda onlardan biri.Sayfanın sol alt köşesinde yatay kırımızı şerit gözü biraz ısırıyo gibi birden dikkatimi çalışmadan oraya kaydırdı bana öyle gelmişte olabilir.
  6. O

Güzel Katil /Beautifull Murderer

@İnan Kılıç buna karşılık bu cevabıda uygun bulmuyorum.çalışmalarınızın güzelliğiyle pek uyum sağlamadığı çok açık.
  7. O

Güzel Katil /Beautifull Murderer

@chabalco bu yorumu bu siteye ve buranın atmosferine uygun bulmuyorum.daha seviyeli eleştiri olabilirdi.
  8. O

Freelance Grafik Tasarım Fiyat Listesi

çok haklısınız. söylediklerinize katılmamak mümkün değil. ben 2008 ajans fiyat listesini merak ettim doğrusu. rica etsem yollama şansınız varmı. freelance fiyat listesini hazırlayanları yazmışsınız. ajans fiyat listesinin kimler tarafından hazırlandığı konusunda da bilgilendirirseniz sevinirim...
  9. O

sunum dosyası hazırlama tekniği dersine ihtiyacım var

siz kesim ve kırım olucak yerlerini belirtin gerisini matbaada hallederler.
  10. O

SDÜ Konferans Afişi Çalışması (yorumlarınız için teşekkürler)

İkinci çalışmanız diğerine nispetle daha uygun görünüyor. Yalnız İki kere öfke kelimesinin alt alta kullanılmış olmamarı sanki estetik açıdan görüntüyü bozuyor. Tek bir ÖFKE kelimesi; uzatılmış veya o kısma uygun ebatta büyütülmüş olarak kullansanız "ve" "ile" yazılarıda mecvut halleriyle...
  11. O

İlham Veren Tasarımlar

@Fatih Coşkun Elinize sağlık. Güzel paylaşım. Ayrıca dediklerinize de katılmamak elde değil. Keşke bu anlayışı değiştimenin bir yolu olsa.
  12. O

Kartvizit Çalışması

En sevdiğim kartvizit türleri. Sade ve hoş. Elinize sağlık
  13. O

Hayal Gücü Sınır Tanımıyor

Hakikaten hayal gücünün sınırlarını tartışmaya açacak çalışmalar. Paylaşım için teşekkürler
  14. O

süpper kartvizit yorum yapmadan gitmeyeceksin

Kartvizit olarak değilde "Etiket" olarak tasarlanmalıymış gibi geldi bana. Genel hatlarıyla kartvizit görüntüsü yok. Fazla görsel kullanılmış. İmla hataları var.
  15. O

Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları - Kamyonet

@Emine Şahin yan tarafı olduğu gün gibi aşikar. belliki sürçü lisan olmuş anlaşılmayacak birşey yok. uygulamadaki eksiklik dışında güzel bir çalışma olmuş.
  16. O

tek kırım mönü çalışması

Ön kapaktaki resmi efektsiz kullanmak menü havasından çıkartır çalışmayı bana kalırsa.Dergi veya katalog kapağına yakınlaştırır. Bence efektli kullanılması daha uygun. Renklere gelince aynı tonları fazla kullanılması biraz boğmuş çalışmayı. Genel hatlarıyla oynamadan başlıklardaki ve...
  17. O

Yeni Film Afişi

Güzel çalışmalar elinize sağlık.
  18. O

A4 Dergi Reklamı (kendi ajansım için)

Harf hatalarının dışında başarılı bir çalışma olmuş.Elinize sağlık.
  19. O

Araç Çizimleri Vektör 50MB

teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş.
  20. O

Ne tür müzik dinlersiniz?

hause ve türevleri...
Yukarı Alt