Arama sonuçları

1. B

ücretsiz fontlar

eline saglik hocam sagolasin
  2. B

MEVLÜT Kandili

kandiliniz mubarek olsun
  3. B

En Çok Kullandığınız Programlar

photoshop zaten fix program olmazsa olmaz gibi bisey. Corel, Photoshop,illustratorede gecicem insallah
  4. B

acil lazım psl :)

www.google.com.tr
  5. B

Corel draw öğrenmek istiyorum

bi kare ciz istedigin olculeri ver sonra yazdigin yaziyi buyut bu kadar corel o kadar rahat bir programdirki kullanirken ne yaratabilirim acaba diye dusunmessin kendi kendine oluverir bile.Sitede bircok dokuman var zaten yine yapamadigin sey olursa ben ve arkadaslar yardimci olacaktir kolay gelsin
  6. B

Grafiksel Bir Çalışma

guzel calisma olmus eline saglik
  7. B

Pide Ve Lahmacun Resimleri

bide isini gorurmu demis :D abi valla sevabin buyuk oldu simdi bu kadar kaliteli net bulamiyodum bende sagol
  8. B

Melis

bencede yusuf yansimasi daha guzel anlam katmis eline saglik
  9. B

Bunu nasıl yaparım?

sanirim nakis programi icin soruyorursun.Ilgili arkadaslar yardimci olacaktir
  10. B

Mutfak Perdesi Deseni

eminimki bu is kendini islenince gosterir.Ipege gunes isigi vurdugunu dusunuyorumda hos olur yalniz kahvedeki dumanlar kahvenin arkasinda kalmasaymis iyiymis.ELine saglik guzel olmus
  11. B

Photoshop Için 92.000 Font //yuko_can

eline saglik kardesim simdi ben bi ara font klasorune 5000 civarinda font attim programlar acaip kasilmaya basladi e simdi 92.000 font. :D secip secip koymak lazim eline saglik
  12. B

merhaba meslektaşlarım

hosgeldin...
  13. B

trafik işaretleri

oo eyvallah sagolun
  14. B

" F R E E L A N C E G R A F I K E R "

ayni ilan benzer bir sitedede var
  15. B

"www.grafikerler.org" yeni evimiz için logo çalışmalarınız

o zaman kendi capimizda ufak bi yarismami acsak ne ayrica grafikerler.org destek timi guzelmis
  16. B

photoshop çalışmalarımdan biri

gayet hos olmus eline saglik
  17. B

merhaba

hosgeldin kardes
  18. B

Modeli ve Kendi Eski bir Çalışma

bence tek eksik usb girisi ve cd calar :D:D calisma gayet profesyonel duruyor eline saglik
  19. B

shell petrol büroşürleri

1. calismadaki en alttaki kusak guzel oturmus ancak adres biraz buyuk degilmi eline saglik
Yukarı Alt