Ne is yaptiklarini soyle tarif edeyim tam turkce karsiligi yok sanirsam. Okul onunde afisten kitaba cd den eski plak satan ama ayni zamanda cafeterya olan biryer.Sizlerdende elestri almak hosuma gider. Paylasimlarim yarin ogleden itibaren devam edecektir.
Firma iki ortakli bi yapi firmasi.Logodaki kirmizi ve siyah renk iki ortagin birleserek enerji vermesini sembolize ediyor.Pronun kirmizi olmasi firmanin cok genc insanlar tarafindan yeni kurulmasindan kaynakli
Sizinde yorumlariniza sunayim umarim begenirsiniz elestrilerinizi bekliyorum
hoca bastan sona sana aitse soyle soyliym alttaki site adresinde persektif sorunu var yani arabanin ustunde degilmis gibi gorunuyor.resimde biraz sundurulmus sanirim :)
hocam dedigin dosyayi is yerinden cikmadan once inceleyip baktim 6 parca fon var sanirim hepsini tek tek inceledim her iki programdada ve farkli uzantilarda kaydettim ancak isine en cok jpeg yarar :) cunku kardesim mesela ai de bir efek verilmis ancak bu ozellik corelde farkli bir sekilde o...
sen dosyayi ai formatta bi yere upload et ben sana corele cevirip atayim.Nasil yaptigimi ve sorunu anlamis olurum. Ve sanada nasil yaptigimi resimli anlatirim istersen
hocam olmamis. bak bu tur logolari heryerde goruyoruz zaten daha farkli denemelisin. Mesela kuruyemisi sembolize eden bikac sekil bulup logo tasariminda kullanabilirsin. Fontuda degistirmelisin bence kolay gelsin
hocam guzel yaptigin yerleri tek tek saymayacagim gayet hos yerler var ancak tipografi kurallarini altust etmissin ben 5 tane farkli font saydim. Genel olarak cok hos gozukuyor on ve arka ancak adres fontunu degistirmeni siddetle tavsiye ederim. Kolay gelsin
o yesil dalgadan bir tanede resmin ustune yapsaydin guzel olurdu dusuncesindeyim cunku resmin ustu flu kalmis ve goze hitap etmiyor karisik izlenimi veriyor. Yesilin rengi cok acik daha farkli bi renk kullanip 2 tane serit yapip resmi ortaya almayi dene derim. Ancak fikir olarak guzel fikirler...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.