Arama sonuçları

1. B

selamlar

bende burdayim :)
  2. B

Hangi Vektör Programı?

eskiden evde illustrator calisiyodum simdi illustratore gectim corel calisiyorum :D
  3. B

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

hoca psd de temizleyip psd olarak kaydet alti bos kaydolacaktir. Yok exportladiysan resmi corel photopainte at ve magic toolla beyazi temizle. tekrar alti bos cdr kullanabilirsin ama kesinlikle vektor olmaz
  4. B

export ederken jpeg yaparken yani select only secenegini isaretle sadece sectigin calismalar jpeg olur.Resmi tekrar bitmap ile disari cikarmak ne anlama geliyor tam anlayamadim.Yapilmis bi link ornek gosterirsen sana ayrintili anlatayim
  5. B

çokk serbest bir çalısmam :D

yok koye bu yaz gidicez acaip heyecanliyim ya bir suru resim ceker koyarim siteye
  6. B

1-2 seneye esimle bende dusunuyorum benide kiskanma :D:D
  7. B

3 adam

:D:D:D konunu alinti yapsam sorun olmaz degilmi :D:D
  8. B

@efsunlu_kizz misirda tatil fiyatlari cok ucuzmus diye biliyorum :D
  9. B

bitmap yaparken acilan menude tranceparenty nin isaretli olmasina dikkat et. o isaretli degilse arkasi beyaz kalir
  10. B

kenarlardaki resim haric kalanini sen cizdiysen bence cok hos olmus
  11. B

Yaptığım Bir Afiş Çalışması

hoca zemin cok on planda oldugu icin birazcik karisikmis gibi duruyor ancak afis gercekten guzel olmus eline saglik
  12. B

Vektörel Matbaa Makinası

[/URL][/IMG] http://www.dosya.cc/grafikerlerORG.rar.html buyur hoca 12 adet eps pek isini gorecegini sanmam ya yinede upload ettim kolay gelsin
  13. B

Logo Çalışması..

kardes bence hic bozma gayet hos olmus tebrikler
  14. B

Merhaba

hosgeldin ben seni taniyor gibiyim :D
  15. B

1. buluşma resimleri

ya hoca resimlerin ustune nickde yazsaydinizda bizde bileydik hangisi kimmis :D:D:D
  16. B

Logo çalışmam

2 ve 4 uygun eline saglik guzel olmus
  17. B

merhaba arkadaşlar

hosgeldin hocam
  18. B

@epataz tabikide yapabilirsin ancak haritayi bastan cizmen lazim aslinda zor gibi gorunur ancak cok kolay ve eglencelidir. arac kutusunda istedigin turde kalemler bulablirsin.istedigin rengi vermek icinse termometre gibi siringa gibi bisey var onu secip rengin ustune tiklaman yeterlidir o sana...
  19. B

@emkurt Corel photo paintte yapabilirsin calistigin seyi bitmapa cevirip corel photopainte atmalisin orda effect menusunden plastic secenegini tiklayarak istedigin olcude kabartma yaparsin azicikta embos kullaninca super oluyor kolay gelsin
  20. B

rapidshare link kontrolü:)

en iyisi torrent ancak rapidide az kullanmadik diil yani
Yukarı Alt