Arama sonuçları

1. Tuncer Özkan

Renk Modları İle İlgili Sorum Var

Tebrikler Aslı Hanım, fırtına gibisiniz... T.Ö.
  2. Tuncer Özkan

Katalog tasarımı

Merhaba Aslı Hanım, @Aslı SAYILIR Dediğinize göre, hemen şu gördüğümü söylemeliyim. Öncelikle epey titiz bir çalışma yapmışsınız. Bu, gözden kaçmıyor. Ama gözden kaçan bir şey var. Kapaktaki sözcükleri keşke biraz hizalasaydınız!. Fakat ben bunları bilerek hizasız yaptım, serbest...
  3. Tuncer Özkan

Klavuz Çizgileri (soru - sorun)

Merhaba forumdaş Grafiker, Sorununuz şu kısmını alarak yanıtlayabilirim: "Yuvarlak yardımcı (klavuz) çizgiler nasıl yapılır?" A. Illustrator programında yardımcı çizgiler, ya da sizin deyiminizle klavuz çizgiler ilk bakışta yalnızca düz ve açı verilebilir çizgilerden oluştuğu sanılır...
  4. Tuncer Özkan

Sizce Değdimi ? Bay Bayan Polis Memuru Çalışmam

23:18 de yüklemişsiniz, 23:39'da yorum istiyorsunuz. Emin olun mutlaka bir yorum gelecektir. Ama biraz sabırlı olmalısınız. Burası bir boyacı küpü değil ki daldır çıkar boyansın. Ama hemen söylemeliyim ki, çizimleriniz başarılı. Ufak tefek bazı sorunlar var tabii ki. Örneğin erkekteki çene...
  5. Tuncer Özkan

5 yıl boyunca açık hava ilan-reklam vergisi alınmayacak !

Bu arada şehirlerin vahşice reklam saldırısına maruz kalması da mümkün. Herşeyi paraca değerlendirmemek lazım. Reklamcıların ve reklamverenlerin de sorumluluklarının bilincinde olması gerekir. Diye düşünüyorum bir reklamcı olarak. Tuncer ÖZKAN
  6. Tuncer Özkan

Adobe Illustrator CS6 Object menüsü - 1. bölüm ( resimli anlatım )

Aslı Hanım, anlatım dilinizin berraklığı için kutlarım. Öğretme isteğiniz, sözdiziminize yansıyor. Ayrıca Shear sözcüğünü kaykılma olarak çevirebilirsiniz. Ben de öğrencilerime öyle çeviriyorum. Başarılar dileğiyle. Tuncer ÖZKAN
  7. Tuncer Özkan

5 yıl boyunca açık hava ilan-reklam vergisi alınmayacak !

Tabii ki, taslak Meclisten geçerse... Öte yandan belediyeler bu gelirleri karşılığında yeni kaynaklar yaratmaya çalışacaklardır. Cebin birini sağlama alacağız ama diğer cep için biraz endişelerim var. T.Ö.
  8. Tuncer Özkan

yusufbatırel fotoroman tadında race chooper cizimim

Merhaba, Güzel bir çalışma. Fakat ön tekerleğin perspektifinde arka tekerleğe göre uyum sorunu var. Ufak bir operasyon gerekli sanıyorum. T.Ö.
  9. Tuncer Özkan

Program.

Uyarınızı destekliyorum sayın Gezegen. Oldukça düzeyli yazışma şekliniz için de tebrik ederim. T.Ö.
  10. Tuncer Özkan

Resim Sanatında Oyun ve Oyuncak

@eratasarim2012 Evet, böyle yanlış anlaşılmamak için lütfen mesajlarınız biraz daha anlaşılır olsun. Böyle taşıma usülü teşekkür etmek pek alışık olduğum bir durum değil. T.Ö.
  11. Tuncer Özkan

Resim Sanatında Oyun ve Oyuncak

Sayın Gürol Kutlu, Çalışmanız için tebrik eder, bu güzel derleme için teşekkür ederim. Tuncer ÖZKAN
Yukarı Alt