Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Dergi ek'i çalışmam / insanvehayat

@Eyyüp Çakırgöz Teşekkürler yorumunuz için. Bütün bayiilerde var. Özelden ulaşırsanız detaylı bilgi verebilirim. Kolay gelsin..
  2. Süleyman Köklü

Hikaye Kitapları İçin Backgroundlar

Emeğine sağlık güzel paylaşım olmuş. Kullanırım ben bunları..
  3. Süleyman Köklü

En son ne zaman format attınız?

İçinizde en cahil benim heralde :) Ben bu zamana kadar hiç format atmadım :( Atmayı da düşünmedim çünkü bilmiyorum. :) Pek PC kullanmıyorum/kullanamıyorum. Zaman da kalmıyor aslında eve gidince geç oluyor.. Ne yapmam lazım? Atmak mı gerekiyor mutlaka...
  4. Süleyman Köklü

Sanal alışveriş güvenli mi ?

Bazı güvenilir siteler var oradan yapıyorum ve çok yaptım. Şimdiye bir yaramaz durum olmadı...
  5. Süleyman Köklü

Sıvı Hareketleri - Sıçarayan Sıvı Efektleri

Yaz afiş ve broşürlerinin vazgeçilmezleri bunlar :) Teşekkürler paylaşım için..
  6. Süleyman Köklü

planes vector / Uçak vektörelleri 14 MB.

Güzel paylaşım. Artık uçaklara afiş ve broşürlerde isteğimiz ismi rahatça yazabileceğiz. Çözünürlük sorunu da kalmadı :) Teşekkürler paylaşım için...
  7. Süleyman Köklü

Elif - Ba Çalışmam..

@Emine Şahin Emine Hanım, tekrar hoşgeldiniz.. :))
  8. Süleyman Köklü

sürpriz fotoları 4000x4000 300 dpi (anneler günü afişlerine yardımcı olabilir)

@Emine Şahin Teşekkürler Bahtınur Hanım... Emine Hanım nihayet göründünüz :) Tekrar hoşgelidiniz. Gitmezsiniz artık inşaallah..
  9. Süleyman Köklü

Tncytrk

Kusura bakmayın ama pek olmamış. Fatih beyin söylediklerinin yanında tipografi çalışmalarına biraz göz atarsanız söylediklerimiz daha iyi anlaşılır.. Başarılar diliyorum...
  10. Süleyman Köklü

Anneler Günü

Anneye olan özlem, etkili bir şiir paylaşmak istedim. Tüm annelerimizin elinden öpüyorum... Hep Akşam Olsa Ne zamandır yoksun Nereye gittin anne? Babam, beni sabahları bakıcı kadına bırakıyor. O da kolumdan çekip evine götürüyor anne. Gitmek istemiyorum ama Zorla sürüklüyor anne. Babama...
  11. Süleyman Köklü

ada mertcan sucuk logo sizce hangisi

1-5-7 arasından biri seçilir gibi geliyor bana :) (demedi deme ibrahiiimmmm) Güzel çalışılmış eline sağlık.
  12. Süleyman Köklü

Işık Patlaması (Hüzmesi) Oluşturma

Gayet anlaşılır bir ders olmuş. Teşekkürler...
  13. Süleyman Köklü

SMS neden 160 karakter

Güzel bir bilgi. Adam rahat uyuyamayacak artık :)
  14. Süleyman Köklü

Elif - Ba Çalışmam..

Genel itibariyle çok güzel olmuş. Sadece numaralar daha farklı olabilirdi sanki orada kaybolmuş gibi. bir de "sın" değil de "sin" olması lazım. Özellikle ilk sayfadaki hat yazısı şahane. Eline sağlık. Kolay gelsin..
  15. Süleyman Köklü

Besmele Vektörel..

Her işin başı besmele.. Teşekkürler paylaşım için
  16. Süleyman Köklü

Fatiha, Elif Lam Mim Vektör...

Teşekkürler paylaşım için. Baskıda vektörün yeri her zaman başkadır :)
  17. Süleyman Köklü

24,000 Vektörel Clipart (EPS, AI)

paylaşım budur :) teşekkürler emek verilmiş bir paylaşım..
  18. Süleyman Köklü

Photoshopta ölçü

Rectangular marguee tool'a gel. Üst kısımda Style var (menülerde değil dikkat et) oranın alt menüsünü tıkla Normal, fixed size var. Fixed size'i tıkla ve ölçünü ver sonra sayfana tıkla ölçülü halde gelir..
  19. Süleyman Köklü

1 Mayıs kavramı

@fogbird Hocam, Rahatsız değilseniz ve olmayacaksanız anlatmak istediğinizi de ben anladım. Hemen hemen aynı görüşleri paylaşıyoruz. İnsan kendi bayramında kavga eder mi? Yoksa bu kavga edenler, karmaşa çıkaranlar işçi değil mi!.. Saygılar
  20. Süleyman Köklü

Cam Görselleri

Paylaşımlarınızı memnuniyetle karşılıyoruz ve arşivimize ekliyoruz Figen Hanım. Emeğinize teşekkür ederiz.
Yukarı Alt