Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

1 Mayıs kavramı

Grafikerler 1 Mayıs'ta neden yoktu? Ben kendi adıma cevap vereyim: belli kesimin bayramı gibi algılanan ve kutlanan 1 mayıs'ın nasıl kutlandığını bugün maalesef gördük. Size katılıyorum biz de siyasi olarak algılanmaya başladı ve öyle empoze edildi. Bugünkü kutlama şekliyle hiçkimse bu bayrama...
  2. Süleyman Köklü

Vector Tech Rings Photoshop Brushes

Benim pek işime yaramaz ama işine yarayacak arkadaşlar vardır mutlaka... Emeğinize sağlık paylaşım için..
  3. Süleyman Köklü

Lamba Görselleri

ışıl ışıl paylaşım :) teşekkürler...
  4. Süleyman Köklü

broşür

Tashih edilecek yerleri var öncelikle (hadi-haydi / işmi- iş mi? gibi). İki ayrı basım olacak sanırım. Genel itibariyle güzel olmuş. Yıldız işaretleri (*) yerine daha ilgi çekici işaretler kullanabilirsiniz. Firma ismi de büyük geldi bana. Alttaki resimin çözünürlüğü düşük!.. Emeğinize sağlık...
  5. Süleyman Köklü

yiyecek ve içecekler (beyaz zemin) 99 HQ Jpeg

Çok fena bir paylaşım. İştah açıcı :) teşekkürler..
  6. Süleyman Köklü

şekerli yiyecekler 17 JPEG 300DPI

tatlı bir paylaşım olmuş teşekkürler :)
  7. Süleyman Köklü

1 Mayıs' ın resmi tatil edilmesi

@leventelpen Meseleye siyasi yaklaşmadan müdahil oluyorum. 1 Mayıs uğruna ölenlerin hepsinin aynı görüşte olmasından dolayı bütün işçilerin 1 Mayıs'a bakışını yansıtmıyor bence. Tabii ki üzülüyorum bir insanın canına kıyılmasının hesabı sorulmalı. Ancak bu ülkede varolan kaç tane bayramı...
  8. Süleyman Köklü

Plugin Suite 4 OnOne [All 2008]

teşekkürler çok güzel paylaşım. MAC için de olsa iyi olurdu ama sağlık olsun..
  9. Süleyman Köklü

kırımlı broşür

@danisman Sayın Danisman; Mesele sizin eleştiri yapmanız değil eleştiriyi nasıl yaptığınızdır. Buradaki herkes kendini tartıya koyacak ve her türlü eleştiriye açık olacaktır ancak bu işe yeni başlayan arkadaşlarda var profesyonel arkadaşlarda.. Eleştirilerinizin yönlendirici, tavsiye edici...
  10. Süleyman Köklü

merhaba

Hoşgeldiniz aramıza...Daimi olmanız dileğiyle
  11. Süleyman Köklü

Kelime Oyunu

@Hatice Ceylan Tebrikler Hatice Hanım :)
  12. Süleyman Köklü

Yalnız başınızayken kalp krizi geçirirseniz?

Teşekkürler bilgilendirme için.. " olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi"
  13. Süleyman Köklü

Barkod Nedir?

@Freelens Beyaz zeminin önemi yoktur verebilirsiniz ama çizgileri ile oynamayın.. Küçültme ve büyütmeyi gruplayıp aynı oranda istediğin yere uyacak şekilde yapabilirsin.
  14. Süleyman Köklü

Beyaz Esintiler...

Güzel olmuş çizim. Emek vermişsiniz..
  15. Süleyman Köklü

Photoshop'da Çizime Giriş İçin GridMod Ayarlarımız

"sesli" olsa daha da güzel olacaktı ama bu da iyi. Teşekkürler paylaşım için...
  16. Süleyman Köklü

Kelime Oyunu

@danisman Sayın Danısman yine bilemediniz :) benim sorduğum sorunun cevabı 9 harften oluşuyor.. Sizin cevabınız "cornerrrrrr" ise 11 harf :)
  17. Süleyman Köklü

Düğün Davetiyeleri - 19 Adet

Link hata veriyor Erkin Bey.. Yenileyebilirmisiniz?
  18. Süleyman Köklü

Kartvizit TasarımLarı/2

Ben de göremiyorum :(
  19. Süleyman Köklü

Kelime Oyunu

@danisman Maalesef :( bilemediniz...
  20. Süleyman Köklü

Seni içimden terk ediyorum

Bu şiir size mi ait? Çok beğendim, çok güzel..
Yukarı Alt