Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

charlize theron

charlize theron'a pek benzememiş ama çiziminiz güzel olmuş.
  2. Süleyman Köklü

portfolyomdan bazı örnekler

Çalışmalarınızı beğendim. İşinizdeki başarı kadar Mütavazi olmayı da başardığınız takdirde önemli işler yaparsınız. Teşekkürler paylaşımınız için...
  3. Süleyman Köklü

Serbest çalışmalar

Renk uyumu mükemmel. Güzel bir çalışma olmuş. Tebrikler.
  4. Süleyman Köklü

Çılgın Yumurta, Tavuk, Güneş, Tavşan (Vektör)

Çok hoş bir paylaşım. Teşekkürler
  5. Süleyman Köklü

Freehand için çerçeve

Melek Hanım, Çerçeveyi ne amaçla veya hangi işte kullanacaksınız. Ona göre belki daha işinize yarar bir paylaşımda bulunabiliriz. Kolay gelsin.
  6. Süleyman Köklü

crop aracı

Kesmek derken bir çizgiyi kesmekten bahsediyorsanız Knife (Kısayolu K tuşu) var.
  7. Süleyman Köklü

Kooperatif Katalok

Genel itibariyle güzel olmuş. 1. Kapak kısmında çok fazla renk kullanmışsınız. Gökyüzüne yazdığınız yazının gölgesi gereksiz. 2.Son sayfada sol taraftaki yazının arasını çok açmışsınız dikkat çekiyor. 3. Kahverengi bu tür çalışma için tercih edilmeyebilirdi. 4. Arka kapaktaki adresi beyaz yapın...
  8. Süleyman Köklü

Uvey's 2000 istanbul logo

11. Logo güzel olmuş. Fakat Y ile S arasında birer tık fazla var gibi. Düzeni bozuyor. Kolay gelsin
  9. Süleyman Köklü

yıne karakalem ve yıne ben

Güzel olmuş fakat elektrik tellerinin sadece iki direk arasında olması uygun olmamış. Ayrıca Bazı evlerin duvarlarında çatlaklar var deprem etkisi gibi. Bilerek mi yaptınız yoksa bişeyler anlatıyorsunuz? Elinize sağlık.
  10. Süleyman Köklü

Logomuzu serigraf baskıya ayarlamak...!

Çok teşekkürler. Güzel bir ders olmuş. Elinize sağlık.
  11. Süleyman Köklü

Alone

Bu haliyle daha güzel olmuş. Sadece üst taraftaki küçük beyaz kutucuğu anlamadım. Olmasada olur gibi geldi bana. Eline sağlık. Kolay gelsin
  12. Süleyman Köklü

Hadise açıkgöz / ugur duran 09

Biz bu hadise'yi çok abarttık galiba. Yarışmada hayal kırıklığı yaşayacağız gibi geliyor bana. Çalışmanızda fena olmamış. Teşekkürler.
  13. Süleyman Köklü

Yazıdaki büyüteç efekti

teşekkürler. güzel paylaşım
  14. Süleyman Köklü

Kafa değiştirme

güzel bir ders. elinize sağlık.
  15. Süleyman Köklü

Alone

Diğer çalışmalarınıza bakarak bu biraz karışık duruyor ama yine de bir ahenk var. Elinize sağlık.
  16. Süleyman Köklü

Antivirüs testi , Antivirüs Programınızı Test Edin

Teşekkürler bu güzel bilgi için abdullah. Bizim bilgisayralar MAC ama komşumun bilg. deneyeceğim.
  17. Süleyman Köklü

2 sene onceki bir çalışmam

Küçük eklendiği için detaylar görünmüyor ancak genel itibariyle sorun yok gibi. Kolay gelsin.
  18. Süleyman Köklü

Son Şiirim...

Tebrikler çok güzel anlatmışsın duygularını. Ayrıca tasarımda şiirinize uygun olmuş. (Font hariç) Eline, kalemine sağlık.
  19. Süleyman Köklü

Selamlar ben geldim.

hoşgeldiniz.
Yukarı Alt