@Hatice Ceylan
Cevabınız için tebrikler.. Yaratmak kelimesi orada Allaha mahsus olan şeklinde değil tabiiki ama yine de dikkat etmek gerekir..
Kurşuna dayalı dizgi sisteminde som (tek) satırlar dizen mekanik dizgi makinesi?
_ _ _ _ _ _ _ _ _
Büyük yüklemediğiniz için detaylar görünmüyor fakat sorun göremedim bu açıdan. Ancak şunu söyleyebilirim vücudun yapısına göre kafa biraz büyük olmuş.
Emeğinize sağlık. Kolay gelsin
vayy be.. Bütün bunları koskoca hızar motoruyla yapması daha da ilginç.. Ben o hızar motoruyla ağaç keserken bile zorlanıyordum onu tutması kolay değil görüldüğü kadar. Söylenecek fazla bişey yok. Hayranlığımı iletiyorum gerçek sanatçıya...
Paylaşım için teşekkürler
Bence iyi yoldasınız Yaşar Bey, bir ben öğrenemedim bu programı :) Pek ihtiyaç duymuyorum ama böyle çalışmaları görünce de öğrenmek geliyor insanın içinden..
Emeğine sağlık.
Sayfaları karton olan kitap olmaz ama tek formalı çocuk kitabı veya boyama kitabı veya ona benzer işler olabilir. Maliyeti ise ayrıca görüşmek gerekir.
@hatice ceylan
Cevap: tipometre :)
Basılması istenen materyali estetik kurallar çerçevesinde baskı için düzenleyen; yazıları ve görsel unsurları işin niteliğine uygun bir grafik dili kullanarak çekici hale getiren ve bu yolla etkili iletişim ortamı yaratan...
Sade bir çalışma istenmişse amaca ulaşılmış demektir. Ancak iki tane dünya haritası kullanılması bence gereksiz ayrıca öğrencilerin olduğu bölümde bulutun hem altta hem üstte olması da uygun olmamış. Bence öğrercilerin altındaki bulutu kaldırmalısınız. Genel itibariyle çok sade ve anlaşılır...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.