Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

Hayat MSN gibi bir şey olsa, hayatınızı nasıl yaşarsınız??

İki farklı hesap açarım, birine eğlence birine iş.. Eğlenceye sürekli birilerini eklerdim, İş'te ise sürekli birilerini engellerdim :)
  2. Süleyman Köklü

Kelime Oyunu

@Hatice Ceylan Cevabınız için tebrikler.. Yaratmak kelimesi orada Allaha mahsus olan şeklinde değil tabiiki ama yine de dikkat etmek gerekir.. Kurşuna dayalı dizgi sisteminde som (tek) satırlar dizen mekanik dizgi makinesi? _ _ _ _ _ _ _ _ _
  3. Süleyman Köklü

Kelime Oyunu

@Hatice Ceylan Sorunuzun cevabını verdim ben:) tabii ki emin olacağım işim bu :) Cevabınızı bekliyorum soruma...
  4. Süleyman Köklü

Vektör ROZET

Teşekkürler paylaşımınız için.. indiriyorum :)
  5. Süleyman Köklü

ikinci el satılık pc

Ne kadarlık kullanılmışlığı var. Resim de ekleyebilirmisiniz. Nerede oturuyorsunuz?
  6. Süleyman Köklü

C++ Eğitim Seti

Güzel paylaşım olmuş teşekkürler Abdullah Bey...
  7. Süleyman Köklü

Flash Öğreniyorum Görsel Eğitim Seti Türkçe

8. Süleyman Köklü

3D Max 7 Türkçe Video Eğitim Cdleri 6 Cd

9. Süleyman Köklü

Balyoz Çizimi (Resimli Anlatım)

Balyoz kısmında geçişler sert gibi duruyor ama genel olarak güzel olmuş. Eline sağlık
  10. Süleyman Köklü

Illustratör çalışmaları

Siz bu programa takıldınız Yaşar Bey :) Ben pek anlamam bu programdan ama görsel olarak iyi duruyor eline sağlık...
  11. Süleyman Köklü

zebralaşmış geYİK

Büyük yüklemediğiniz için detaylar görünmüyor fakat sorun göremedim bu açıdan. Ancak şunu söyleyebilirim vücudun yapısına göre kafa biraz büyük olmuş. Emeğinize sağlık. Kolay gelsin
  12. Süleyman Köklü

Sanatta sınır yok !

vayy be.. Bütün bunları koskoca hızar motoruyla yapması daha da ilginç.. Ben o hızar motoruyla ağaç keserken bile zorlanıyordum onu tutması kolay değil görüldüğü kadar. Söylenecek fazla bişey yok. Hayranlığımı iletiyorum gerçek sanatçıya... Paylaşım için teşekkürler
  13. Süleyman Köklü

Illustratörde yaptığım portakal çizimi

Bence iyi yoldasınız Yaşar Bey, bir ben öğrenemedim bu programı :) Pek ihtiyaç duymuyorum ama böyle çalışmaları görünce de öğrenmek geliyor insanın içinden.. Emeğine sağlık.
  14. Süleyman Köklü

karton baskı

Sayfaları karton olan kitap olmaz ama tek formalı çocuk kitabı veya boyama kitabı veya ona benzer işler olabilir. Maliyeti ise ayrıca görüşmek gerekir.
  15. Süleyman Köklü

yeni çıkacak dergimiz için

Aylık olarak devam ettiğim birkaç dergi var. Derginizi Freelance olarak yapabilirim. İstanbuldayım.
  16. Süleyman Köklü

Kelime Oyunu

@hatice ceylan Cevap: tipometre :) Basılması istenen materyali estetik kurallar çerçevesinde baskı için düzenleyen; yazıları ve görsel unsurları işin niteliğine uygun bir grafik dili kullanarak çekici hale getiren ve bu yolla etkili iletişim ortamı yaratan...
  17. Süleyman Köklü

10.000 adet vektörel logo

10.000 adet... süper bir paylaşım. Emeğine sağlık..
  18. Süleyman Köklü

kırımlı broşür

Sade bir çalışma istenmişse amaca ulaşılmış demektir. Ancak iki tane dünya haritası kullanılması bence gereksiz ayrıca öğrencilerin olduğu bölümde bulutun hem altta hem üstte olması da uygun olmamış. Bence öğrercilerin altındaki bulutu kaldırmalısınız. Genel itibariyle çok sade ve anlaşılır...
  19. Süleyman Köklü

merhaba demiş bulundum...

merhaba, Hoşgeldiniz..
  20. Süleyman Köklü

Kelime Oyunu

@Yaşar Karadeniz Yaşar abi bilmediğinde yok maşallah :)
Yukarı Alt